Jó ötletnek tűnt nyáron ez az új kezdeményezés, hiszen egy olyan extra jutalékot kínált a játékosoknak, ahol akkor is lehet nyerni, ha – kis túlzással – egész hónapban nincs az adott játékosnak egyetlen jó tippje sem. Ezért is érthetetlen, hogy miért váltotta ki egyes emberek frusztrációját a kezdeti időszakban. Azonban az utóbbi időben szerencsére egyre jobban finomodtak a szabályok, és a játékosok is egyre inkább kezdenek partnerek lenni (vagyis egyre kevesebb a "direkt" pontszerzési hozzászólás).
Mivel – ahogy az elején is említettem – ez egy extra pénzszerzési lehetőség, ezért azt gondolom, hogy itt lenne az idő, hogy összekössük a kellemest a hasznossal. Ha már egyes játékosok úgyis megkapják a beszólást másoktól (mondván, hogy csak a pénz miatt ilyen aktívak a fórumon), akkor szerintem remek alkalom volna, ha az
"SPF Adományozás 2020" keretében ezúttal néhányan le tudnánk mondani erről a havi extra jutalmunkról, és legalább ezt felajánlanánk jó célra. Ezzel a "bántó" megjegyzéseket is el lehetne némítani legalább egy kis időre, és legfőképpen segíteni is tudnánk.
Sajnos én is azok közé tartozom, akik a "szállodaiparban" dolgoztak, és – a nem túl acélos kormányzati segítség miatt – hamar elvesztettem az állásomat. Emiatt jelen pillanatban komolyabb adományra nem nagyon futja részemről, de ha legalább az itt szerzett párezer forinttal hozzájárulhatok, akkor már megérte novemberben hajtanom a minél jobb helyezésért.
Tudom, hogy ez a 3-4 ezer forint nem nagy összeg, de ha néhányan csatlakoznak hozzám, és szintén lemondanak a novemberi Spf Klub nyereményükről, akkor talán pár tízezer forinttal megnövelhetnénk a jelenlegi egyenleget. Részemről tehát bármennyit is kapnék majd a november végi "elszámoláskor", azt mindenképp szeretném felajánlani, és bízom benne, hogy társakra találok benne.