Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum október 29, 2020, 16:39:48
Lehet tudni az Unibet élőben mért adja 1,09-ben 0-0as állásnál a vendég győzelmet?

Nem akarok offolni, de ennyit ír a Csabai honlap:

Nem fogjuk tovább ecsetelni a helyzet súlyosságát, hiszen felesleges – aki meg akarja érteni, úgyis magáévá teszi az információkat. Egy szó, mint száz a jelenlegi helyzetben a DVTK elleni Magyar Kupa mérkőzésnek – az előzetes várakozások alapján – egészen más sansszal futhattunk volna neki, ám a rendelkezésre álló kerettel – nem megbántva ezzel bevethető labdarúgóinkat – sajnos a győzelmi esély gyakorlatilag nullára csökkent. Mindent elmond a szituációról az is, hogy egyes fogadási portálok fel sem vették a palettára ezt a mérkőzést, hiszen szinte százszázalékos eséllyel vendég győzelmet aposztrofálnak – így még esélyt sem adnak arra, hogy akár minimális odds-szal, de megtegye valaki a meccset. Nem fogunk senkit hiú reményekbe ringatni, tényleg nagyon nem jó a helyzet, hiszen a járvány az eddig szépen és szisztematikusan felépített rendszert teljesen romba döntötte. A kedden reggel elvégzett újabb PCR-teszten sajnálatos módon további pozitív eredmények is születtek, ezáltal az eddig is szűkösebb lehetőségeink, hogy finoman fogalmazzunk, az a bizonyos kétéltű hátsó része alatt van. Preisinger Sándor családi okok miatt nem lesz jelen a csütörtöki kupameccsen, szombaton azonban már csatlakozik a stábhoz és vasárnap a Haladás elleni idegenbeli mérkőzésen már ismét a kispadról irányítja a Lilákat – tekintettel arra, hogy letöltötte az egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását. A DVTK elleni mérkőzésen még Tököli Attila asszisztens edző ül a kispadon.

A Békéscsaba 1912 Előre vezetősége mindent megpróbált a soron következő mérkőzések halasztása érdekében, de erre nincs semmiféle lehetőség – tekintettel arra, hogy sem a DVTK, sem a Haladás nem tudja máshova beilleszteni a fordulót, így nem járultak hozzá az időpontok módosításához.

Igen u19 van hazai oldalon, de meccs közben is volt a winen 1,16 a Diósgyőr!
Most már csak 2,5 over van a kínálatban.
Szóval ha ehhez mérjük baromi gyengék Feczkóék..én elengedem a meccset...

165 undert 1,25-ért fogtam CSZKA meccsén
8:7-nél 5 perc játék után....

Lesz 13 szöglet az Arsenal meccsén.
7-nél tartunk 12 over 1.40!

Sziasztok!

Jó volt a tegnapi nap is! Talán kijöttem a hullámvölgyből:

Paks – adta magát a hosszabbítás után összeeső Szpari.
CSZKA – ült az over, adták a számok.
Arsenal – sokáig nem tudott gólt szerezni a londoni csapat, sorra rúgták a szögleteket, volt, hogy az írek arra rúgták amerre álltak simán adta a szöglet over is.
Zorya – esélyem sem volt.
Nicosia – végül nyert a PSV, de a félidei x adta. Kicsit izgultam, mikor vezettek a ciprusiak, hogy végig bírják-e. Szerencsére szünet előtt egyenlítettek a hollandok – vagy nincs szerencse?

A mai napom a pihenésé lesz. Illetve az spfLigában lépnem kell. Este 17:00 után nem leszek itthon, nem tudom, hogy 21:00 után mikor érek, mire tudok kapcsolódni, a Stutgart meccsébe jó lenne belenézni...

Üdv, béke:
sound


Sziasztok

A mai napon kb lecsó.
Örömteli, hogy az spfLigában még mindig állva vagyok a top3-ért. Próbálok valahogy beférni, igencsak szoros az élboly. Tegnap két overrel maradtam versenyben: Hamburg, Schalke.
Viszont családozás van ma, s kábé koraestig tart a program, így csak az este 18:00 utáni eseményekhez ülök oda liveozni. Szerintem:

18:30
Gladbach-Lipcse


19:30
Vidi-Fradi


20:45
Bologna-Cagliari


Szellős, tartható menetrend, kizárólag overezés.
Üdv, béke:
sound


Vezet a Parma az Inter ellen 0:1..
Na ez nem fér bele már. A 2,5 over 1.88-ért lett meg.

Sziasztok!

Most értem gyönyörűen haza. Nagy boldogság, hogy az spfLigában csak odaértem a 3. helyre, izgalmas volt így a tegnap este. Írom a mai meccsnézős programot, a Freiburg meccse már megy...

15:30
Freiburg-Leverkusen 1:0-nál


Otthon mindig jó a Freiburg! Most is vezet, de nem tud meccset nyerni, mert rendszerint beszed legalább egy gólt...na azt próbálom majd levadászni...

17:00
Vasas-Kaposvár


Mondhatnám, hogy két lúzer, de a Rákóczi a csapatom. Kíváncsi leszek mire lesz képest a sztárcsapat ellen.

18:00
Napoli-Sassuolo
Tipp: 1,5 over 1,15


Lesz itt sokkal több gól is! Szerintem a nap főmeccse a gólok szempontjából nem érdemes kihagyni...

18:30
Kisvárda-Dió


Olyan sumákolós volt a Diósgyőr a Békéscsaba ellen, Feczkó belehazudott a kamerába...a szemén is látszott, hogy tudja jól, hogy geci...Visszaüt ez szerintem már ma! Nem fognak nyerni Várdán 1.22 az 1x.

20:00
AZ-Waalwijk

Szerintem overezni jó lehet ez a meccs! Nézni kell.

20:45
Samp-Genoa
Guru DNB 1


Kb ennyi a mai nap

Üdv, béke:
sound

Kockáztat a Rákóczi 1:0 - nál
over 1,5 1.28

Sziasztok

A tegnap egy igencsak közepes nap volt:
Napoli harmat gyenge volt az előre játékban, Gattuso megőrült...0:2, nagyon szorosan jött a 1,5 over.
A vasas, így kisbetűvel kábé ba....eg! Ziccerek, kapufa, töketlenkedés a Rákóczi kapuja előtt, itt buktam az overt az 1:0-al. Várhidi meg a két vereség után azt nyilatkozza, hogyha így játszik a Kaposvár, akkor az NB2 élmezőnyében lesz. Hááát ennyire hülye vagyok, hogy ezt elhiggyem?
Sampdoria – végig dominált a Genoa, Maran nagyon összeszedte a Griffeket a városi rangadóra, az x egy áldás a Guru szempontjából!

A mai menü:
20:30
Hoffenheim-Union
Tipp: 1,5 over 1,19


Nagyon meg kellene nyernie ezt a meccset a hazai csapatnak!

20:45
Verona-Benevento


Taktikus a Hellas, de Juric a sok sérülttel bajban lesz, s szerintem meglátszik majd a pályán a vékony hazai keret. A Beneventóban benne van a félidei x. Inzaghi és az újonc támadójátéka adja, hogy ráhúzzam a meccsre a HT/FT spekulációmat:

x/1 6.00
x/x 6.00
x/2 8.25
2/2 5.25


21:00
Villareal-Valladoid


Ez egy overes meccs lesz szerintem, és a 1,5-es határ 1,32! Ha délelőtt ráértem volna gurusítom, így viszont csak élőben próbálom majd megfogni.

Üdv, béke:
sound

Egyenlített a Benevento...előbb is megtehette volna.
Szöglet élőben 9 over 1.33. 7-nél tartunk; s a boszorkányok nem állnak le.

Sziasztok
Valóságos szívás volt a tegnapi..
...voltam már így és a fő baj a két Hellas tippel, hogy tulajdonképpen úgy látom, hogy most megfogadnám, mind a Beneventót, hogy jó a félidei x-re, mind azt, hogy a hullámzó meccs végjátékában az utolsó 35 percben tud lenni 3 szöglet...1.33-ért!
Különösen az első félidőben volt nagyon jó Inzaghi csapata, egyenlíthetett volna előbb is...

Elengedem, s írom a mait:
18:55
Lokomotív-Atleti


Talán a második félidőre hazaérek. A lényeg, hogy Nikolic nagyon jó munkát csinál Moszkvában, de az Atleticónak győznie kell! Inkább ezt a meccset nézem, mint a másikat, hátha overozható

21:00
Real-Inter


Van egy elméletem, ami már lehet, hogy túlzás is. Azt gondolom, hogy a két sztárcsapat jó szarul áll a csoportban, ezért a két egymás elleni meccsen kiosztásra kerül a három pont, azaz 12 – 1,26 körül van!

Üdv.:
sound

4,5 over Madridban; 1,55

Sziasztok!

Tegnap egy elég fontos dologok tudatosultak bennem ismét a fogadással kapcsolatosan, amelyeket egyébként mindenki tud, de a két végignézett Bl-meccs, Atleti és Reál megint csak megmutatta:

1. Egyszerűen ki kell várni a lehetőséget! Oda kell ülni, nézni kell figyelni kell, s mikor jön a sansz bátran lépni kell. Nem lehet, nem tudod megspórolni az idődet....
2. Az a fő baj, hogy van, mikor napokig nincs lehetőség, s a várakozás miatt az ember már beleképzeli, hogy ,,ziccer", ,,kapás" van.
3. Ha nincs lehetőség, inkább hagyni kell, de a napi tervtől ne térjünk el. Pl.: tegnap 2:0-nál ott volt a kisördög, hogy hagyom inkább a Reál meccsét, keresek egy szorosabb összecsapást, pl salzburg-münchen. Aztán azt mondtam inkább: figyelj lehet itt még 2:3 is! Maradj! Jött is a lehetőség 2:2-nél, csak ki kellett várni.

A mai nap:
Sok meccs lesz, a pótlások miatt, mintha szombat lenne...

17:00
Genoa-Torino
Tipp: 1x 1,48


Szenved a Toro, Baselli nincs, és Belotti is egy nagy kérdőjel. A Genoa bizonyított a hétvégi városi rangadón Maran munkája egyre inkább látszik a Griffeken, s most a Granata fogható. Sajnos nincs időm megírni a Guruban....

18:00
Kaposvár-Ajka


Nézni fogom a csapatomat, mert mindig van live stream. Az Ajka egy overes csapat, viszont a Rákóczinak égetően szüksége van a három pontra. Remélek egy könnyű overt.

18:55
Zenit-Lazio

Bajban van a Lazio a sok hiányzó miatt! Bajban van a Zenit, mert ha most nem nyer, akkor dobhatja az idei nemzetközi szereplését. Lehet szerintem overt fogni majd!

21:00
Fradi-Juve
Tipp: 1,5 over 1,22


Szerintem ajándék szorzó. Látható, hogy tegnap is pl a Gladbach élt a lehetőségeivel, s ha itt felveszi a kesztyűt a csapatunk, akkor CR-ék bekeményítenek.

Üdv, béke
sound

Nem akar kikapni a Lazio, a Zenit meg kontrázik ...
1:0-nál 1,5 over 1.44