Napi tipp - április 8.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - április 8.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Kosárlabda
3:00
Denver Nuggets - San Antonio Spurs
Denver Nuggets -2.5
Hendikep - Hosszabbítással
1.53
Unibet

NÉMETORSZÁG: 2. Bundesliga - 25. forduló
08.04.2021 18:30
Hannover 96 - Würzburger Kickers
Tipp: 1
Odds: 1.57
Bet365

St. Gallen - Young Boys
Labdarúgás Svájc Svájci Kupa
2021.04.08. 18:00

Tipp: over 2,5
Odds: 1.53
Iroda: bet365

el 21:00
Arsenal-Slavia Prague
félidő 2-0
7.5
bet365

Az Arsenal a Liverpool elleni megsemmisítő és megalázó vereség után javítani akar, és erre egy viszonylag kisebb kelet-európai csapat ideális ellenfél lehet, amelyben vannak hiányzók és botrányok. Ezért az Arsenal megszórhatja a Prágát, és az nem nagyon fog gólt lőni az első félidőben még, így kialakulhat ez az eredmény.


Idézetet írta: strictly Dátum április 07, 2021, 23:14:31
Kosárlabda
3:00
Denver Nuggets - San Antonio Spurs
Denver Nuggets -2.5
Hendikep - Hosszabbítással
1.53
Unibet

Nyertes

ATP - EGYÉNI: Marbella (Spanyolország), salak - 1/8 döntő
08.04.2021 13:30-kétlem hogy ne lenne csúszás
Munar J.-Fognini F.
tipp:Munar
odds:1,72
iroda:bet365

A spanyol már év elejétől elkezdte a salak szezont és jó formában van.Az olasz idén nem játszott salakon és egyébként is gyenge formában van.Kétlem,hogy komoly erőket mozgósítana ezen a tornán ráadásul ismerjük ha nincs kedve egy gyors zakó is kinéz neki.

Román kézilabda, Bölények ligája
Buzau - Suceava
tipp: Suceava
odds: 4,80
iroda: Unibet

Két ujonc csapat találkozik ma egymással Kolozsváron semleges helyszínen, két hasonló erősségű keret csap össze, de az eddigi meccseken a Buzau sokkal kiegyensúlyozotabban játszott, ezért is van köztük 9 pont különbség. Ha Suceava végre az előnyeit probálja meg kihasználni, és nem csinálja a sorozatos belemenéseit, és eladott labdáit megnyerheti a meccset.

2021.04.08. 18:30
Bolgár 1. liga
Lokomotiv Plovdiv - Tsarsko Selo
Tipp: 1
Odds: 1,61
Bet365

16:30
Labdarúgás Dán Kupa
Midtjylland - Sönderjyske
Mindkét csapat gólt szerez +hazai győzelem
3,45
Tippmix

2021. 04. 08. 21:00
Labdarügás, EURÓPA, Európa-liga - Play Off

Dinamo Zagreb - Villarreal

Tipp:    1
Odds:   4.50
Iroda:   TippmixPro

Meglepetést, vagy nem is annyira meglepetést várok. Szerintem egygólos mérkőzés lesz, és azt az egyet a Dinamo szerzi. A Vendégek jó sorozatban vannak, de tudjuk, hogy mindennek vége van egyszer...

Ajax-AS Roma
Mindkét csapat szerez gólt-Igen és Hazai nyer
3.3
Tippmix

A nap legjobban várt meccse, amin szerintem a legtöbb gól lesz a mai nap folyamán. Mindkét oldalon vannak maródiak, de parázs meccs várható. Az Ajax emberemlékezet óta nem vesztett,legutóbb tavaly decemberben buktak meccset. A rómaiak rapszodikusak mostanában, de bízom azért, hogy találnak egyet. Még ennek ellenére is holland előnyt várok a visszavágóra.

Sportág, Időpont: labdarúgás, 2021.04.08. 21:00
Esemény: Ajax - Roma
Tipp:  Roma
Odds: 3.65
Iroda: Tippmix

A Róma egyetlen olasz csapatként van jelen a nemzetközi kupasorozatokban. Mivel a bajnokságban már nagyon kicsi az esélyük BL helyre jutni , egyetlen lehetőségként az EL megnyerése meradt nekik. Az jól látszik , a Donyeck elleni idegenbeli győzelmükből is, hogy komolyan veszik. Az Ajax vezeti a hazait, és már gyakorlatilag meg is nyerte, ami BL csoportkörrel jár. A Roma taktikus kontrákra épülő játéka ma vendég sikert hozhat.

Labdarúgás, Európa Liga, 2021. 04. 08., 21:00

Ajax - Roma
Tipp: Ajax pontosan 2 góllal nyer


Odds: 5,75
Iroda: Unibet

Indoklás: Nem szeretem a Romat. Nincs benne semmi szeretnivaló. Unalmas, rendszerint defenzív focit játszik, kiszámíthatatlanul teljesít, és általában semmi jelentősebb eredményt nem ér el.  A kötelezőt persze hozzák: most is itt vannak az EL-ben a nyolc között. Aztán itt ki is esnek szépen, ahogy szoktak.

Mert az Ajax ma le fogja rendezni őket. Nagy formában vannak a hollandok, és a motivációval sincs gond: nálam akár a végső győzelemre is esélyesek a piros-fehérek. De hogy nem egy ilyen se-hús-se-hal csapat fogja megállítani őket, mint a Roma, az tuti.

Két góllal biztosan nyernek ma a hazaiak, és talán ennyivel meg is elégednek. Végül is, ez elég lehet ahhoz, hogy nagyjából formalitás legyen utána csupán a visszavágó.

Kézi, Dánia, nők, 04.08. 20:00

Viborg - Odense

Tipp: Odense
Odds: 2.85
Iroda: TippmixPro

Ki-ki meccset játszik a két csapat a play off csoportjukban... ahol 4 csapatból 2 jut majd az elődöntőbe. Jelenleg a harmadik és negyedik helyen áll a két együttes néhány meglepetés eredménynek köszönhetően, így győzelmi kényszerben van mindkét együttes. Keret ügyileg talán valamivel jobbnak tartom a vendégeket, akik a BL-ből drámai csatában estek ki... így már csak a bajnokságra kell, hogy koncentráljanak. Idén kétszer már találkoztak, egyik alkalommal a Viborg, másik alkalommal az Odense nyert egy-egy tükörsima meccsen... Érdekes tehát ez a párosítás, ahol szerintem túlzó ez a szorzó a vendégekre, Abbinghék ha elkapják a fonalat, akkor bőven lehet esélyük ezen a meccsen...