pokerstars

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mostanában bombáznak az emailekkel, ilyet is kaptam. agyon megszaporodtak ezek a "sztárpokeres" játékok, minden csatorna bepróbálokzik egy ilyennel...

"A Tv2 képernyőjén minden pénteken 23:15-től nyomon követheted a hazai hírességek játékát. A fantasztikus adások házigazdája a magyar póker keresztapa, Korda György, műsorvezető társa Balázs Klári.

6 héten keresztül minden péntek este olyan hírességek küzdenek meg egymással, mint Kovács Áron , Növényi Norbert , Azurák Csaba, Fekete László, Fresh Viki, Kovi, Gesztesi Károly, Para Kovács Imre és még sokan mások. A 6 héten át tartó televíziós sorozat 6 sztár továbbjutója várja a Második Televíziós Döntőben az április 19-i verseny 2 legjobbját, melynek televíziós felvételére április 28-án kerül sor.

Mit kell tennem, hogy a sztárokkal játszhassak?
Az online selejtező, a műsorba való bejutáshoz teljesen ingyenes. Nem kell mást tenned, regisztrálj ingyenes versenyeinkre. Az április 19-i döntő két legjobbja mérheti össze tudását a sztárokkal! Ezt a versenyt megtalálhatod a PokerStars lobby ,,Verseny" > ,,Helyi" lapfüle alatt.

Ingyenes online selejtezők minden hétköznap
Minden hétköznap $50-os ingyenes online selejtező versenyekre kerül sor magyar idő szerint 20:30-kor. Az első tíz játékos továbbjut az azon a héten megrendezésre kerülő szombati középdöntőbe. A selejtezők hat héten keresztül zajlanak, március 9. és április 17. között hétfőtől péntekig. Ezek a versenyek megtalálhatók a PokerStars lobby ,,Verseny" > ,,Helyi" lapfüle alatt.

Ingyenes online középdöntő
Minden héten, az adott hét 50 legjobb játékosa küzd meg a döntőbe jutásért és a $200-os nyereményalapért. A középdöntő hat héten keresztül, minden szombaton magyar idő szerint 20:00 órakor kerül megrendezésre, ahol a selejtezők során bejutott játékosok, mérhetik össze tudásukat. A legjobb tíz játékos jut tovább az április 19-én megrendezésre kerülő döntőbe. Ezek a versenyek megtalálható a PokerStars lobby ,,Verseny" > ,,Helyi" lapfüle alatt.

Ingyenes online döntő
Az április 19-én magyar idő szerint 20:00 órakor megrendezésre kerülő online döntőben a 60 legjobb játékos küzd meg az extra $1,000-os nyeremény alapért és a Televíziós Döntőbe jutásért, ahol a nyeremény 1,000,000 Ft. Ez a verseny megtalálható a PokerStars lobby ,,Verseny" > ,,Helyi" lapfüle alatt.

Részvételi Feltételek és Szabályok:
A második Televíziós Döntő felvételének időpontja: április 28., 29. és 30. A Televíziós Döntőbe jutó játékosoknak ezekben az időpontokban a PokerStars forgatócsoportjának rendelkezésére kell állniuk. Amennyiben egy játékos nem tud az adott időpontban rendelkezésre állni, az őt követő helyezést elért játékos kerül meghívásra. További információkat a PokerStars és a TV2 oldalán találhatsz.

Ne habozz, regisztrálj most a világ legnagyobb pókertermébe és fedezd fel a benned rejlő PókerSztárt!

Amennyiben bármilyen segítségre van szükséged, az ügyfélszolgálati csapatunk 24 órában, magyar nyelven válaszol a [email protected] e-mail címre küldött kérdéseidre."

Az első pár adást néztem a Tv2-n, meg kell hagyni elég színvonaltalan a műsor  :noway:

Nem akarok reklámot csinálni, de a unibetes a viasaton jobbnak tűnik.

Idézetet írta: gigazo Dátum március 22, 2009, 09:43:23
Az első pár adást néztem a Tv2-n, meg kell hagyni elég színvonaltalan a műsor  :noway:

Nem akarok reklámot csinálni, de a unibetes a viasaton jobbnak tűnik.

A színvonaltalannal még finoman is fogalmaztál :) Ez már a póker népszerűségének a meglovagolása; a viasatosat még nem láttam, de most letöltöm. A tv2-estől csak jobb lehet.

Hol találtad meg ?

Lehet, hogy jövő héten nem tudom megnézni   ???

Idézetet írta: gigazo Dátum március 22, 2009, 11:23:35
Hol találtad meg ?

Lehet, hogy jövő héten nem tudom megnézni   ???

Ncore-on.