Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kurva életbe már mi a geci van tegnap óta, olyan szarok a szorzók megint mint húsvétkor egy szaros euró nem jön össze.........akadjatok már le az irodákról mer lenyomjátok az oddszokat, és nekem az nem jóóó. kösz.

#3406 április 26, 2013, 15:42:42, davixxx
Bertens ha 2-5 ről elbukod a setet esüköszöm neked elmegyek Hollandiába és megbaszlak anyád hátán.  :cya:

4-6 ra behúzta :avid:

Szopjál csődört Nishikori! Egy szettet sem tudsz Ramos ellen nyerni te nyomorult. :noway:

A faszszopó féreg kurva anyátokat ti szarházi mocskos zsidók, hogy 7 perc alatt tudtok 5 gólt dobni, de 5 perc alatt már nem megy az 1... Ha már itt vagyok akkor rohadjatok meg  ti focistának csúfolt szarházi izraeli parasztok, hogy ami nem megy az első félidőben, az rögtön megy a második elején. Faszom!  :bash:

ALEX KUZNETSOV TE ISTENBARMA, NEMTANÍTOTTAK MEG LECSAPNI ERŐBŐL AZT A KURVA LABDÁT?? GYAKOROLD TE SZERENCSÉTLEN, BÁR INNENTŐL AZ SEM ÉRDEKEL HA MEGDÖGLESZ

ÁJJJ ez ilyen jól fizetett győri srácok?

Bassza meg, hogy elfelejtettem megtenni a korábban kinézett meccseket! :wall:

A kurva anyádat Szelbi! Az ilyen barmot fejbe kellene dobálni a golyókkal. Kibaszott sznúker.

Hihetetlen hogy akármi van, az athleti csak szopni tud a reáltól. Legközelebb a reál inkább küldje ki C keretet ,úgy talán tudnak pontot szerezni  ???

Brooklyn a kurva anyátokat. 14 ponttal vezetettek kevesebb mint 3 perccel a vége előtt, és úgy bukjátok a 6-os hendimet, hát mi a fasz? :bash: :bash: :bash: És akkor most már lenyugodva mondom hogy komolyan dögöljetek meg :redchug:

a houstoni cigányok is csatlakozhatnak hozzájuk akik 2 ponttal mennek a vége előtt 40mp-vel és kikapnak 4el gratulálok.a köcsög bullst is megteszem meccs előtt erre 14 ponttal szopóban vannak.megteszem a nets-t mondom ezek már nem fognak kikapni 14 pontról.éreztem hogy baj lesz ezért 16s oddson fogadtam a bullsra igaz csak 100 ft-al mert azt hittem úgy is kuka.erre csak elkúrják 14 pontról.basszátok meg
illetve az összes olasz fasszopó bundás röplabda csapat is megbaszhatja a kurva anyját döntő szett 14-12-re mennek 2 meccslabdájuk van és 14-16ra kikapnak.mi ez ha nem bunda?utálom az összes sportot mert már nincs olyan sportág amiben ne lenne bunda.rohadjon meg az összes aki a bundázásból él

Idézetet írta: alexthebest Dátum április 28, 2013, 08:22:31
Brooklyn a kurva anyátokat. 14 ponttal vezetettek kevesebb mint 3 perccel a vége előtt, és úgy bukjátok a 6-os hendimet, hát mi a fasz? :bash: :bash: :bash: És akkor most már lenyugodva mondom hogy komolyan dögöljetek meg :redchug:

Ezt én is figyeltem.... egyszer ránéztem és a brooklyn-nak volt 100 valahány pontja a bullsnak meg 90 vagy 92...utána meg 100:109-et is láttam mondom milyen sima meccs és 1-2 perc volt hátra....erre később látom over time és 111:111

:o :o :o

A KURVA ANYJUKAT (ha már ideírtam)  :P

mocskos Rosenborg?

KRUVA ANYÁD SARSENAL, ÉS CORAL POKER AMIÉRT 3 HETE BASZTOK VISSZA ÍRNI, MÁR 4 EMAIL CÍMETEKRE ÍRTAM DE SEMMI SZOPJÁTOK LE A ..... :redchug: