Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szucsi, te világ fasza...
6mp van hátra, te meg ellövöd 15 méterről?? Mi értelme van ennek???? VOlt még két passzra idő, hisz lerohantatok...

Idézetet írta: drogos Dátum szeptember 23, 2015, 18:40:05
Szucsi, te világ fasza...
6mp van hátra, te meg ellövöd 15 méterről?? Mi értelme van ennek???? VOlt még két passzra idő, hisz lerohantatok...

Még utána is volt lehetőség és az is kimaradt  :D

#7952 szeptember 23, 2015, 21:34:16, Greipel
Retkes kieli köcsögök, 12 perc alatt 1 gól? Dögöljetek meg!

Minden meccsem jön simán, csak ti undorító nyomorult férgek szartok bele a meccsbe magasról, még negyed óra van hátra, de 6 gól hátrány. Faszomat ebbe az egész szarba, bassza meg... :bash: :noway:

Mi a franc ez a Barcelona kérem????? Gusztustalan....... 31.perv 2-0.....

Azt a megveszekedett telibevert pékné kurva anyját már, hogy egy nyomorul tevebaszta meccset nem tudok eltalálni, istenverte kétesélyes tippekből is olyan gyehenna találati arány produkálok hogy azt már büntetni kéne  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Dortmund...mindenki gondoljon ide valami csúnyát...

Gabashvili, azt megértem hogy a vízfejed gátol egy-egy győzelemben, de hogy 5-3 40-0 -ról ne tudj behúzni egy meccset, az mindennek az alja  :noway:

Hogy a fasz....ba lehet 7-6 első set után kikapni a 2.set-ben 6-0..Fucsovics :bash:




Már az is felbassza az agyam, hogy nem adja az eurosport 2 West Coast-North Melbourne meccset. De az, hogy az egyes és kettes csatornán is nyári síugrás megy, hát komolyan érthetetlen számomra...
Ki a faszom nézi ezt a szart?

#7962 szeptember 26, 2015, 17:39:37, dynand
Dögölj meg Thomas Müller, szívjál gázt de árja cigány!  :noway:

Wolfsburg....  :D

A Heerenveen és a Vitesse idén háromszor játszott egymás ellen, volt egy 4 , egy 5 és egy 7 gólos meccsük, ma játszottak negyedszerre... és ma úgy gondolták, hogy játszanak egy 0-0at! Szép volt srácok  :ok:

:fakk2:

Tegnap csak ikszelt a Cork, úgyhogy a biztonság kedvéért elindítottam egy Limerick +1.5-et nagy téttel, simán jó lett volna az iksz a Dundalknak, így is simán nyerik a bajnokságot, a Limerick pedig az utóbbi időben menekül a kiesés elől egész hatékonyan, fossák a gólokat. Félidőben 1-0 a Limericknek, na mondom, ez meglesz. És akkor bazmeg hat perc alatt a semmiből HÁROM gólt kapnak a végén!!! (76-82. perc) EZ MEG MI A KURVA LÓFASZ?!