Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Ravariilom Dátum augusztus 12, 2015, 20:04:39
Köszönöm a szokásos magyar hozzáállású választ :ok: és főleg köszönöm a másik választ is :)
Ne köszöngess hanem próbálj legalább minimális erőfeszítést tenni azért hogy játszhass a Betfairen ha akarsz.Ez a minimális erőfeszítés a te esetedben például annyit jelentett volna hogy a kérdésed előtti utolsó hozzászólást elolvasod.Ott pl. leírják a Betfair egyik jelenleg is működő elérését.Ha egy (!!)hozzászólást képtelen vagy visszaolvasni az adott témában akkor szerintem jobb ha maradsz a tippmix mellett.A papíralapúnál,mert az internetes az bonyolult.

Tudna valaki valamilyen megoldást ajánlani, hogy tudnám használni a betfair exchanget? A korábban posztolt alternatív címről nem lehet belépni és zenmattel nekem nem enged téteket tennem. Bet Angel nem akarok használni.

Köszönöm

Idézetet írta: F1ddler Dátum augusztus 13, 2015, 19:04:25
Tudna valaki valamilyen megoldást ajánlani, hogy tudnám használni a betfair exchanget? A korábban posztolt alternatív címről nem lehet belépni és zenmattel nekem nem enged téteket tennem. Bet Angel nem akarok használni.

Köszönöm
Beléptem a www.irodanevonline.eu/exchange címen és simán tudtam fogadni.Mi volt a probléma konkrétan?Kiírt valamit?


A betfaironline.eu címen valóban elérhető azonban az exchangnél már megjelenik a tiltás.

A www.irodanevonline.eu/exchange címet sajnos nekem nem nyitja meg és zenmattel enged belépni azonban fogadni már nem.

Nálam ez úgy volt eddig, hogy belépek az alternatívval és bármit tudok csinálni (inplay, horserace,football) ,de konkrétan az exchange fülre nem szabad nyomni. Illetve szabad, csak akkor kidob mint a taknyot.

Hát nem tudom.Nekem a leírt elérési úton automatikusan a fogadópiac jelenik meg és simán megy minden.Majd ma este is kipróbálom hogy még működik-e.Nem lehet hogy mobilról próbálkoztok?Én asztali gépről játszottam.

Köszönöm, hogy próbáltok a segíteni azonban a probléma változatlan. Mind az alternatív címmel, mind zenmattel enged belépni a sporstbookba és minden további nélkül fogadhatok is.(asztali és táblagéppel). Az exchange-nél azonban, ahogy Bitang írta az alternatív címmel már megjelenik a tiltás, illetve zenmattel a fogadás elhelyezésekor jelenik meg az üzenet (mindegy, hogy hova váltod a címedet)hogy olyan országban vagy ahol nem nyújtanak szolgáltatást.

Valakinek van megoldása arra, hogy hogyan tudom használni a Betfair Exchange-t (bet angel-en kívül)? Köszönöm szépen.

#2213 augusztus 14, 2015, 09:21:14, butyi

Lehet kissé homályos voltam: Szóval mikor az alternatívról belépek, eleve az exchange részen vagyok (Te nem?), tudok bármilyen piacon bárki ellen fogadni. Semmi gond, csak nem kell az exchange fülre bökni, mert raskóné bekacsint. De miért is tenném, ha amúgy is ott vagyok?

Bitang! Kérlek postold melyik alternatív címet használod! A fenti alter címmel én a sportsbookra kerülök.



#2217 augusztus 14, 2015, 10:11:57, butyi
Idézetet írta: butyi Dátum augusztus 12, 2015, 20:37:36
https://www.betfaironline.eu

ezen az alternatív címen elérhető még
kb. tizedszerre is beírom akkor..  :laugh:

Tudom Butyi és nagyon köszönöm, de ez a cím engem a sportsbook oldalra visz.

#2219 augusztus 14, 2015, 10:12:39, butyi
https://www.betfaironline.eu/exchange
aztán ha ezt is blokkolják, akkor marad a többi módszer