Moneybookers-es fiók törlése

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


december 31, 2009, 18:34:12, tibi89
Hogy kell a Moneybookers-es fiókot törölni?

#1 december 31, 2009, 18:17:05, Lacapi
A felhasználási feltételek idevágó része:

Within 14 days of the date of opening your Moneybookers Account, you may close your Account at no cost by contacting Customer Service, however, if you have uploaded funds into your Moneybookers Account you may be required to provide identification documents before being able to withdraw funds. Transactions and fees for transactions undertaken before you close your Account (including those transactions that are not revocable and have been initiated but not completed before Account closure) will not be refunded.

Én nem vagyok profi angolból, de olyasmi a lényege, hogy fell kell mondanod a számlád, és onnantól 14 nap mulva szüntetik meg, a rajta lévő összeget pedig visszafizetik ahonna feltöltesz. De ahhoz hogy ki tudják utalni, (ha még nem volt pénzkivéted) igazolnod kell magad a szokásos módon. Ha jól értelmezem. Ha nem javitsatok ki nyugodtan.

És, hogy kell felmondani a számlát?

pontosítanék a fordításon:
a számlanyitástól számított 14 napon belül díjmentesen kérheted a számla megszüntetését az ügyfélszolgálatnál (utána ezek szerint díja van). ha a bent lévő pénzt ki akarod venni, igazolnod kell magad (amúgy is kéne). a folyamatban lévő tranzakciókat és azok díjait természetesen levonják még a lezárás előtt.

gyanítom, hogy ez csak töredéke a számlazárásról szóló résznek. mindenesetre azzal biztosan nem lősz mellé, ha írsz az ügyfélszolgálatnak.