KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában



Sziasztok. Valaki tudna segíteni mert nem vagyok nagy angolos de kellene írnom egy mailt a  netellernek. ha kiguglizom lehet nem fogják érteni. privátba írjon aki tudna segíteni. előre is köszi.

MC Saida - U21 v Ain Fakroun - U21

Ezzel a meccsel mi lett? Érvénytelenítve lesz vajon?

Idézetet írta: bryan_65 Dátum október 23, 2015, 15:56:34
MC Saida - U21 v Ain Fakroun - U21

Ezzel a meccsel mi lett? Érvénytelenítve lesz vajon?
Hát ezt azóta se írták jóvá nem tudom mi a túró van. Egykét oldal 1-0-s eredményt ír, de fene tudja..

Kinek mi véleménye a fizetős tippadó oldalakról? Van egyáltalán megbízható köztük?

Nem lehet sehogy rávenni a bet365öt hogy újra megnyissanak egy önkitiltott számlát?
Még 2 éve dühből rànyomtam 5 évet

Nem. Ha megengednék mi értelme lenne a kitiltásnak??

Idézetet írta: ricsi046 Dátum október 30, 2015, 23:13:01
Nem lehet sehogy rávenni a bet365öt hogy újra megnyissanak egy önkitiltott számlát?
Még 2 éve dühből rànyomtam 5 évet
Es se haver, baratno vagy rokon akit ravehetnel h. legyen a stroman egy uj szamlahoz?
Ejj, ejj ricsi van itt nagyobb baj is az onkitiltasnal szerintem...

Nem mintha így sok értelme lenne, és de van más néven számla amit használni szoktam, vegyétek úgy hogy ki se írtam a kérdést, szokásos flegma válaszok

Én még nem kértem ilyet tőlük, de ezt találtam a szabályzatukban: http://help.bet365.com/hu/responsible-gambling/main/self-exclusion-hu#13711

Eszerint tényleg nem lehetséges idő előtt újra kinyitni a számlát.

Akkor had flegmuljak en is... Rossz hir nr. 1 - nem lehet veluk pocsolni, letiltas letiltas marad. Rossz hir nr. 2 - a sportfogadas nem neked valo. Aki duheben nyomkod ide oda, az inkabb krizantint aruljon, az tuti haszon. Oregapam anno mindig azt valaszolta, a hulye kerdesre nekem nem tetszo valaszt kaptam - hulye kerdesre hulye valasz. Es te nem panaszkodhatsz, korrekt valaszokat kaptal itt a fiuktol, csak te nem akarod latni. Lehet csak duhos vagy...

Az önkitiltás azért lehetőség, hogy amikor tudatosul az emberben, hogy elvesztette a fonalat (meg rohadt sok pénzt), akkor megpróbálhasson legalább egy időre kilépni a dologból további veszteségek nélkül.

Ha ezt az ügyfél által választott időtartamot nem venné komolyan az iroda, akkor semmi értelme nem lenne az önkitiltásnak...

Azért AC_28-vel abban vitatkoznék, hogy évek alatt változhat annyit az ember, hogy leszokik az össze-vissza nyomkodásról és megtanulja kezelni a sportfogadással járó stresszt. (és veszteséget  :)  )
Vagy nem.    :P

Azért ha tényleg függő az ember, az önkitiltás se és semmit, mert oké hogy kitiltod magad mondjuk a bet365-ről, amikor ott van a többi 4823 iroda, ahol ugyanúgy játszhatsz tovább  :D Egy függőt meg nem fog érdekelni, hogy a bet365 2-es szorzója helyett már csak a GanéBeten tudja megjátszani 1,6-on a Kozármisleny győzelmét

Komolyan mondom, ilyen nem létezik. Nem találtam jobb topikot neki.
Örmény meccsek, bet365, élő fogadás, unibeten is volt a meccs azt tudom.
4.5 under @ 2.10 nyitásnál, ez úgy marad is a 20. perc környékéig (max olyan 2.00 vagy 1.90-ig esett, normális esetben már 3.5-re le kellett volna mennie a linenak), amikor is gól, ugrik egyet az érték, megy tovább a meccs, 38. percben tettem egy 5.0 under fogadást.
No de ezt sem goal line fogadásnál, mert az persze megint megőrült, 5.5 volt a gólok száma, az under 1.72 volt, a goal line meg aminek 5.0,5.5-nek kellett volna lennie meg 4.5 és az under 2.37-volt, na mindegy, ki tudtam matekozni és olyan 2-es szorzó jött ki.
Telik az idő, örményekkel kapcsolatban sokszor volt olyanom, hogy félidő előtt utolsó pillanatokban esik egy gól. Reménykedtem hogy nincs szó semmilyen bundáról, már majdnem meg is győztek, de hát nem leesett 45+3-ban az a gól? Oké, 2-0.
Megy az idő, 56" körül a line 3.5-re is leesett, az under szorzó 2.25 volt.
Oké, ilyenkor olyan 1.5-szörösét tudtam volna felvenni a pénzemnek, úgy voltam vele, hogy még ha esik is egy gól, akkor is pénzemnél vagyok.
Mivel főztem éppen, simán rá tudtam nézni az oldalra félpercenként is.
Ahelyett, hogy csökkent volna a szorzó szabályosan, a line felugrott 4.5-re, majd a kezdeti 1.53-as under szorzó felkúszott, és 67. percben már a 4.5 under 1.83 volt. Piros lap sem volt, nem tudom ez miért történt.
Jött is két gól 67"-ben és 1-2 perc múlva is.
77"-ben ki tudtam venni 4-0-nál a pénzem, az ilyen meccsekben bármi benne van, múlt héten szintén örmény meccsen az 5.0 fogadásom lett pushra küldve 92-es és 94-es gólokkal.
Telik múlik az idő...és végül 91-ben itt is leesett az 5. gól :)
Ennyire manipulált liga lenne ez az örmény, vagy csak szimplán ilyen érdekes? Mitől van, hogy az előre belőtt gólok száma fogadás nem automatikusan csökken az idő elteltével? Örményeken kívül nem nagyon láttam mostanában ilyet...
Véletlen lenne, hogy 4.5-ös érték nem akart csökkenni sem az első félidőben, sem utána 56-67. percig, és esett is az 5. gól meccs végén?

Idézetet írta: Alibi Dátum október 28, 2015, 17:21:34
Kinek mi véleménye a fizetős tippadó oldalakról? Van egyáltalán megbízható köztük?

Én ismerek egyet, aki megbízható. 1-5 unitos tippekkel operál, 3 éve publikusan tippelt sbrforumon, 65 unittal zárt 1 mlb szezon alatt, utána fizetős lett, követtem, kicsit hosszú lenne leírnom a tapasztalataim, de sok pluszban van most is. Nem olcsó, ha érdekel leírom üzenetben az elérhetőségét. (nem akarok reklámozni, ha most ez is annak minősülne, akkor adminbá légyszi az üzenetem töröld, ne a profilom). 200$ 3 hónapra, ha többen befizettek és bevesztek, akkor cserébe intézem, és alkudok ki (sok) kedvezményt.