Laudrup ördögi tippjei fociországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egy kis tenisz még koradélutánra:
Keothavong, A – Hercog  V   1,3 kezdés 12:30   :ok:
Élőben a játék képe alapján Keothavongra is fogadtam nagyobb összeggel,azon többet nyerve mint az alaptét.Majd cash in eladtam őket,és még hercogra nyomtam 2.7-es oddson is,mert feljavult a játéka rendesen! most ha így marad 2110ft plusszal zárom a fogadást.Maradt ezért alul egy kép Polona Hercogról is!
livestream link:
http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html
valamint
Srebotnik-Cirstea  H +1,5 set hendikep kezdés 13:40    :ok:
Én ugyan bízom a román lányban,de annyian mondták Srebotnikot hogy végül hendikeppel rá fogadtam,majd élőben meg visszafogadom ha a játék képe mégis engem igazol! A livestream listán amit felül linkeltem ez a meccs is fent van,nézhető tehát! Hajrá csajok!
A képen srebotnik,nem egy szépség,de nem ez a lényeg!

Srebotnik-Cirstea  Élőben pakolva SRebotnikra 2,7-es majd 3,8-as oddson is.csak kis pénzzel.a játék alakulásától függően majd eladom,vagy tartom.Persze buktam.Nem maradtam az eredeti tippemnél(Cirstea),a hendi Srebotniknak még ok volt,de miért hittem hogy a meccset is nyeri amikor végig a románt tartottam jobbnak...ahh

Idézetet írta: laudrup Dátum augusztus 05, 2010, 10:08:38
Kezdjük merész foci tippel:
FK Qarabağ - Wisła Kraków  H  vagy H(dnb)  2,75
kiváló odds! Az azerikeket nagyon lebecsülik a fogadóirodák,pedig idegenben nyertek egy góllal az első meccsen,az európa kupa múltjukat is elfelejtik:legyőzték már a Rosenborgot,legutóbb pedig a Metalurg Skopjet.
Itt ugye nem kell nyerniük hogy továbbmenjenek,de egy gólra nem fognak ráülni mikor eleve ők irányitottak idegenben is! Arról nem is beszélve hogy a lengyelek védősora igen hiányos(Cleber és  Gargula sérült,Glowacki eligazolt),az edző pedig kicsit lemaradt taktikailag az időben,nem a kornak megfelelő instrukciókkal játszatja a csapatot.Érthetetlen hogy miért a krakkót tekintik a meccs favoritjának mikor az azeriek idegenben is lejátszották őket a pályáról?! Szó szó a hiányzó játékosok és a szörnyű védelmi taktika minden esélyt megad a hazaiaknak előnyük növelésére! Egy döntetlen esetén pénz visszajár típussal azért ajánlott levédeni a tippet!

Gratulálok a tipphez: a 35. percben már 3-0 az azeri csapatnak. :ok:

Köszi! Hála istennek tényleg nagyon sima volt még úgy is hogy 3-2 lett a vége! Jó pénzt hozott!  :great:
Idézetet írta: rosco Dátum augusztus 05, 2010, 18:41:16
Gratulálok a tipphez: a 35. percben már 3-0 az azeri csapatnak. :ok:
Nálam eddig a hónap tippje volt!

Tipsarevic, J - Falla, A   1,48   :ok:
Még estére Tipsát meg kell fogadni,jó formában van,szervál mint egy állat,és magabiztosan játszik.Sima meccs!
Verdasco, F - Sweeting  V +1,5 set hendikep 2,02   :noway:
Köszi Cesc18 a tippet,ennyiért tényleg ajándék! Verda bünrossz formában,Sweeting egy szettet simán hoz ellene.

A Montpellier-Győr meccsen a 80.percben fogadtam egy under 1,5 gólt,jött is mert maradt a 0-1,majd a hosszabítás alatt megfogadtam 3,30-as oddson a Győr továbbjutását! Köszönöm ETO! Csak így tovább!
A tegnapi napot 3400Ft tiszta nyereséggel zártam,azt nézve hogy ezzel van a számlámon összesen 11ezer Ft,az egész szép teljesítmény! Eddigi napi rekord (aug.2.nem is olyan régen) 2165Ft volt.Az első havi célom +10ezer Ft volt hogy majd nagyobb tétekkel játhassak,de az a fogadóiroda pénze legyen,ne a sajátomat kockáztassam(az a családomé marad!).Ez úgy látom teljesíthető lesz!
Jól müködött az is hogy tipperősségtől függöen osztottam le a napi téteket,gyengébbnek tartott tippre kevesebbet raktam,a biztosabbnál kockáztattam többet.
Július 19 óta 107 éles fogadásból 70 nyert,ez 65,42%
Ami még ennél is szebb az az élő fogadási statisztikám: 23 fogadásból 19nyert!! Ez 82,61%
Ez azt bizonyítja hogy sokat jelent ha az ember követi a meccset(csak stream-en nézhető meccsekre fogadok élőben),és a játék képe alapján fogadni az igazi,és a nyerő!

egy kis tenisz:
Zakopalova, K – Cirstea H  +1,5set hendi   1,4   :ok:
Hamar bezöldült! 23 perc alatt elintétze Zakopalova 'Teát 6-1re!!!
Eddig Cirsteat fogadtam az elöző 2 fordulóban,akkor mindenki ellene,most hogy már mindenki rá fogad,én megint szembemegyek a várakozásokkal: sztem itt van vége a román lánynak! 3szettes meccseken jutott el idáig,lehet el is fáradt,ha más nem idegileg,Zakopalova jobb lehet ezen a meccsen,de hogy biztos legyen szet hendikeppel fogadok rá,mert több mint gyanús hogy megint 3 szettes meccset láthatunk! Kisebb odds,de biztosabb pénz,és ez a lényeg!
Így nyerhet a közvélemény,és én is!  ;)
Livestreamet sajna nem találtam hozzá,de nemsokára(11:00) kezdődik!!

Jó lesz a Zakopalova tipp,a cseh csaj bekezdett,nyomtam is rá élőben kis forintot! Később nagyobb pénzzel a szettgyőzelmet is raktam,aztán lefőttem mert feljött 'Tea,de végül oda vissza brékelték egymást és a cseh csaj hozta a meccset.Ezzel a mai napra betervezett profitom meg is van,lehet már nem is kellene fogadni.Majd holnap!
a cseh szőkeség:

Élőben fogadva:
Berdych - Malisse  H  1,95 ért a 2.szett elején.Javul Berdych játéka.Forditani fog.nem jött be.

Holnapi fogadásaim:
Middlesbrough – Ipswich  H   1,85  kezdés szombat 16:00
'Boro a feljutásra legesélyesebb csapat,jó játékosállománnyal,otthontartják a 3 pontot,és az oddsa is jó!
K. Sov. Samara - Lok. Moscow V(dnb)   1,33   kezdés szombat 19:00 (unibeten live fogadás)
A Lokomotiv pedig az orosz bajnokság egyik leggazdagabb csapata.Sokat is költöttek igazolásra,és az ukrán Alijev(vezeti a góllövőlistát a bajnokságban),és a nigériai Odemwingie személyében megtartották a 2 kulcsjátékosukat.
5.helyen áll,a samara legutóbb mozdult el egy döntetlent elérve az utolsó helyről,most 15.
kevésgólos vendégsiker várható,döntetlen esetén tét visszajár biztosítással fogadtam.
0-0 lett,így visszanyertem a tétemet.

élőben 1:1-es szetállásnál fogadva:
Caroline Wozniacki- Julia Goerges V 2,60
Aztán 3.szet 5-5-ös gémállásnál lezártam persze nyereséggel!

zakapalova-na li  v  -1.5 set hendi 1.68  cesc18 elemezte már.sima meccs.
Hát zaki ment a döntőbe,na li 3szettben ugyan de kikapott..

Este élőben fogadtam Nalbandian szettgyőzelmére a 2.szettben,több részletben 1,4 és 2,5 közötti oddsokkal,egyik nagyobb tétet lezártam 5-5nél mert félő volt hogy bukom,de a többit tartottam és szép nyereséggel zártam a fogadást, ami kellett mert szombaton minuszos voltam (Na Li és a 'Boro bukása elvitte a QPR győzelmére tett fogadásom nyereségét,és jócskán minuszba fordított).

Labdarúgás > Svédország > Superettan  kezdés 19:00  Unibeten live meccs.(le lehet védeni élőben overra,underra,esetleg X-re ha elmenni látszik a meccs alakulásától függően.)
GIF Sundsvall-Väsby United H   1,45
2.helyezett a kiesőjelölt 15. ellen,azért gólesőre nem számítok,svédországban nem divat a gólzáporos meccs!
Nem véletlen az aránylag magas odds,más bajnokságban ez erős hazai győzelem miatt 1,20 lenne,de svédországban a sok döntetlen és a fel-feltámadó kiscsapatok miatt mindig benne van a meglepetés! A vagyonomat én sem rakom rá,amiért mégis ajánlom az a tabella állása:az első helyezett Norköpping után csupán 3 ponttal lemaradva kullog a Sundsvall,ez azért plusz motiváció.

Fociországból hazaúszva a következő tippet játszottam(köszönet érte Pisti1987-nek):
Úszó EB-400m női vegyes Hosszú Katinka nyer 1,65
Hazai közönség előtt a legerősebb számában meglepetés lenne ha nem tartaná itthon az aranyat!
Kereteimhez képest nagyobb pénzzel,de még mindig tartva az aranyszabályt(egy tét a bank max 10%-a)fogadtam.
Mehetünk vissza tenisz és fociországba összekaparni amit elbuktunk! mindig így járok ha eltérek az általam preferált sportoktól!(atlétikai eb-n is csak buktam,pedig szakértőkre hallgatva fogadtam).