Spanyol Foci Zóna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A barcelonás Busquets és a kapus, Victor Valdés a Villarreal elleni bajnoki utolsó perceiben ugyanazért kaptak sárgát, egy kirúgást nem végeztek el időben. Mindketten ötödik lapjukat kapták, így eltiltásukat az Almería elleni bajnokin tölthetik le, ami azt jelenti, a Real Madrid elleni rangadón mindketten játszhatnak.

A realos Xabi Alonso és Ramos ezt BL-meccsen csinálta meg, ők a nyolcaddontőre akartak tiszta lappal érkezni, az UEFA őket és az utasítást kiadó Mourinhót is megbüntette: Guardiola játékosai feltűnésmentesen csinálták ezt.

A Real Madrid-Barcelona rangadót április 17-én rendezik, a két csapat közt most nyolc pont a különbség, az őszit 5-0-ra nyerték. Három nappal később Valenciában kupadöntőn is találkoznak, de nagy esély van arra is, hogy a Bajnokok Ligája-elődöntőt is egymással játsszák.



Csak mandínerrel akart gólt lőni! ;) Minden azért neki sem jöhet össze.  ::)


Igen, Zizou lefelejte az ellenfelét, miután az édesanyját emlegette. Szóval még ha nem is futballpályára való, de azért emberileg érthető. Maradona meg Cantona....alkoholista, drogos, "okos" emberek. A játékintelligencia nem keverendő össze az intelligenciával. Utóbbi kettővel nem volt túl bőkezű a jóisten ezen a téren.

Hivatalos: A dubai Royal Emirates megvásárolta a Getafe-t 90 millió euróért.

Idézetet írta: umekumek Dátum április 21, 2011, 12:21:08
Hivatalos: A dubai Royal Emirates megvásárolta a Getafe-t 90 millió euróért.

Reszkess Real és Atletico, mert jön a Team Dubai! 8) Kíváncsian várom, hogy mennyire erősítik meg a madridi csapat keretét az arabok. Gyanítom, hogy költségvetés terén meg fogják előzni az Atleticót.

A Malaga és Racing esetében szerintem a milliárdos katari és indiai fószer megvett egy európai focicsapatot, hogy elmondhassa a haveroknak, hogy neki még ez is van, de olyan jelentős kiadásokba nem bonyolódik. Ilyen kinek nagyobb a fasza verseny a milliárdosok között. A Getafe esetében azért tartom ezt jelentősebb dolognak, mert nem csak tulajdonos lett, hanem a csapat nevét is megváltoztatta, ráadásul a saját városának a nevére. És azért egy ilyen névvel nem hiszem, hogy hátul akar kullogni. Szerintem jelentős tőkeinjekciót fog kapni a 3. számú madridi csapat. Hátha létrejön egy másik nagy erő, és egy ilyen spanyol ManCity jön létre. Idővel felveheti talán a versenyt a Valencia-Villarreal-Sevilla-Atl. Madrid négyessel.

Idézetet írta: Lord Dátum április 21, 2011, 14:04:51
a csapat nevét is megváltoztatta

Most már azt olvasni, hogy nem változtatja meg és nincs is szükség rá!

#55 április 21, 2011, 16:02:27, umekumek
+1 Lord :ok:

Update: Az arab tulajdonos mégsem nevezi át a csapatot Team Dubaira.

Mondjuk megértem mivel elég hülyén hangzana a Sevilla, Malaga, Real Madrid, Zaragoza közt egy Team Dubai. Másrészt nem tudom hogy ez lenne e az oka (kétlem), de idővel kifog derülni hogy mennyire gondolják komolyan ezt az egészet..


A Daily Mail szerint a Manchester City tulajdonosa, Sheikh Mansour idén nyáron megkísérli a lehetetlent: 150 millió eurót fog felkínálni Cristiano Ronaldóért cserébe.


Tudja valaki, hogy a Depor oddsa miért kúszik felfelé??