Skrill (Moneybookers) - az internetes bank

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Skrill (Moneybookers)-ról általában:

A Moneybookers egy virtuális bank amelynek a segitségével vásárolhatsz az interneten, feltöltheted az online fogadóirodás számládat, licitálásokon vehetsz részt, mint például az ebay stb. Sőt küldhetsz, illetve kaphatsz pénzt rokonaidnak, ismerőseidnek.

Bármikor regisztrálhatsz a Moneybookers-nál, ez ingyenes. Ime a lépések:

Legelöször szükséged van egy Moneybookers-es számlára, amit megnyithatsz, ha ide kattintsz.
Az e-mail cim amit megadsz azonos kell legyen azzal az e-mail cimmel amit megadtál az általad használt fogadóirodánál. Minden megadott adatnak helyes kell lennie, mert ezt ellenőrzik.
A Currency ablakba meg kell adnod azt a pénznemet amelyet a fogadóirodánál is használsz ( pl. ha eurós számlád van a Gb.-nél akkor a Moneybookers számlád is euróban kell, hogy legyen ).
Regisztrálás után fogsz kapni egy e-mail-t, mellyel aktiválód a számládat.
Ezek után bármilyen bankban ( OTP, Raiffeisen, CIB stb.) nyitnod kell egy bankszámlát amelynek a pénzneme találjon a Moneybookers-os pénznemmel. ( pl. ha eurós számlád van a Moneybookersnél akkor a bankban eurós számlát kell nyitnod). Amikor megnyitottad a számlát akkor kérd el a számlád minden adatját ( SWIFT kód, IBAN kód stb.), mert szükséged lesz rá. Miután megnyitottad a bankszámlád akkor a Moneybookers-nak a weboldalán klikkelj a profile-ra, utána peddig klikkelj a List of bank accounts:  Manage -re, végül peddig az Add gombra. Ide peddig ird be az általad megnyitott számla minden adatját.

Hogyan igényeld a pénzed ( pl. Gamebookers ) a Moneybookers segitségével?

Menj be, ebben az esetben a Gamebookers weboldalára és klikkelj a Withdraw - ra. Itt kitöltöd, hogy mennyit pénzt akarsz kivenni, utána meg megerősited (confirm). Az általad igényelt pénz egy pár óra alatt megérkezik a Moneybookers-os számládra. Utána peddig a Moneybookers-nél miután már feltöltötted a számlád utána a withdraw gombra kattints, itt is beirod, hogy mennyi pénzt szeretnél kivenni és utána megerősited (confirm). A pénzt megkapod 3-5 nap alatt az általad nyitott számlára. A kezelési költség olyan 1.8 - 2.2 euró körül forog, bármekkora összeget igényelsz.

Legelöször amikor a Moneybookers-tól pénzt akarsz igényelni, akkor a következőket kell tenned:

elöször egy kis pénzösszeget kell kivenned (pl. 5 euró), mert eleinte nem fogja engedni a rendszer, hogy az egész összeget kived.
3-5 nap után elmész a bankba és a pénzzel együtt fog érkezni egy kód is
belépsz a Moneybookers weboldalra és igényled a többi pénzt is (ők kérni fogják azt a kódot)
ezután nem lesz több gondod náluk, bármikor igényelhetsz pénzt, bármekkora öszzeget...

Sok sikert kivánok mindenkinek.  :beerchug:


hm...akkor nalam gond lesz...
amugy mas megoldas nincs hogy a betandwin-es szamlamra penzt tegyek csak, visa, moneybookers ? :icon_confused:

Sajnos, amint tudom a Betandwin-nél csak Moneybookerszal lehet feltölteni a számlát, hisz nem engedi a kártyás feltöltést.
:-\

nah kerem szepen...azt magyarazza el nekem valaki hogy tudok a GB-tol Moneybookers-es kontba penzt kuldeni...es onnan a BAW-hez...
elore is kosz :topbet_125:

A legtöbb helyen csak akkor lehet Moneybookersen keresztül pénzt felvenni, ha előzőleg már legalább egyszer elhelyezett ezen az úton az ember pénzt, ilyen a Gamebookers is. De vannak olyanok is, ahol ez sem elég, főleg az amcsi bukik/pokerszalonok. Sajnos a Moneybookerst itt csak befizetésre lehet használni és a legkevésbé költséges pénzfelvételi mód a Neteller lenne - de ez meg magyarországi ügyfeleknek 1-2 éve amióta én figyelem nem enged számlát nyitni. Meg tudná valaki ezt magyarázni, mikor olyan országokból viszont lehet, mint Leshoto, Tuvalu, Togo, a közelben meg Ausztria, Lengyelország, Csehország? :(
Hogy lehetne nyomást gyakorolni, hogy itt is lehessen?  :twak_125:

kerdes:
a MB-s szamlam lej-ben van hogyan tudom euro-ra attallitani ha egyaltalan lehetseges ez
kosz a segitseget

Idézetet írta: bleah Dátum november 05, 2006, 15:19:38
kerdes:
a MB-s szamlam lej-ben van hogyan tudom euro-ra attallitani ha egyaltalan lehetseges ez
kosz a segitseget

Ha minden igaz, akkor nem lehet a penznemet igy utolag kicserelni.

akkor ez azt jelenti hogy "megszivtam" mert ujra nem tudok reggelni  :uglystupid2: :spaz:

Hát esetleg irhatsz egy e-mailt, melyben megkérded, hogy mit is csinálhatsz ilyen esetben.


Valaki tudna abban segiteni, hogy muszaj-e a moneybookersnel font alapu szamlat nyitni, ahhoz hogy a devizaszamlamra megkapjam a penzt toluk, mivel annak a devizaneme font. Es ugyebar akkor ezek utan muszaj a fogadoirodanal is fontba nyitni a szamlat,ahhoz hogy a moneybookerst tudjam hasznalni, pedig en jobban szeretnem huf-ba.
Elvegre a devizanal mindegy hogy miben jon a penz ugyis atvaltja??!! :bigok_125:

Nem kell feltétlenül font legyen, lehet az más deviza is.

Sziasztok! Ha a moneybookersnél euorban kötöttem betétet, de a William Hilltől fontban kértem ki a pénzemet, akkor át tudják utalni a pénzt, v nyissak egy másik mb-s számlát, v mi van? Válaszoljon vki minél hamarabb, mert nagyon kell a pénz!!!
Köszönöm :great:

Idézetet írta: jaaas Dátum december 02, 2006, 20:05:41
Sziasztok! Ha a moneybookersnél euorban kötöttem betétet, de a William Hilltől fontban kértem ki a pénzemet, akkor át tudják utalni a pénzt, v nyissak egy másik mb-s számlát, v mi van? Válaszoljon vki minél hamarabb, mert nagyon kell a pénz!!!
Köszönöm :great:

Át tudják utalni csak a MB átváltja Euro-ra, igy TE Euro-ban kapod meg az Euro-s számládon.

A MB-nél csak egy számlát nyithatsz. Tehát devizánként nem lehet külön-külön számlád! Lehet próbálkozni másik nyitással, de teljesen felesleges, mert ha kiderül, zárolják az összes számládat. Azután pedig lehet hosszasan levelezgetni, hogy az egyiket feloldják.