Skrill (Moneybookers) - az internetes bank

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Átváltják! Átküldöd HUFban, és leírják eurora.

sziasztok! lenne egy-két kérdésem Ha Forint alapú moneybookers számlám van, akkor átutalhatók pl. bet365-re pénzt és átváltja nekem Euróra? regisztrációnál Eurot választottam ugyanis. és ez működik visszafelé is? bet365-től átutalni Eurot a Ft alapú moneybookersemre?

Ha ez nem lehetséges akkor hogyan tudnék mégis bet365-ön fogadni, hogy ne kelljen Euro alapú bankkártyát nyitnom...??? pl csinálok egy Euro alapú NETTELLER számlát és oda utalom a Ft-ot és átváltja nekem Euroba?Ezt lehet?  valaki magyarázza el nekem légyszii! kösz! Még annyi, hogy nem tudja valaki hogy a betwayen van e korlátozás ha sokat nyersz? pl. 250-300e Ft nyeremény után van esély hogy Nekem ott lekorlátozzák a számlámat és csak pár ezer Ftos max tétem legyen? Mintha a bwinnél lenne ilyen...

1. Nekem a moneybookersem HUF alapú, de a bet365öm euro alapú. Tudok küldeni pénzt a bet365nek, csak megnyitom a küldést a bet365től, beírom h mondjuk 100 euro, megnyitja nekem a moneybookerses számlámat, beírom a jelszót, és rákérdez a moneybookers h teljesítem e a 100 euros átutalást, és ezt az összeget zárójelben HUFban is kiírja nekem. Ha elfogadom, akkor elküldi a lét.
2. 250-300e HUF nem nagy nyeremény. Pl. bwinen és sportingbeten a korlátozás 100e euronál kezdődik, és az is csak abban teljesedik ki, h naponta csak annyit nyerhetsz.
3. miért betwayhez viszed a pénzed? annyi jobb fogadóiroda van, mint égen a csillag... v a bónusz izgat?

nem a bónusz egyáltalán nem izgat, tudom hogy pl a bet365 sokkal jobb ezért akarom átteni oda a pénzem, csak eddig azthitte hogy MB-RŐL csak ft alaú számlára lehet utalni pénzt és a betwayen a legkisebb a fogadási tét a magyar nyelvű oldalak közt, ami neke fontos.( mármint a min. fogadási tét, minél kisebb annál jobb-olyan szisztémában játszom) bet 365 0.01 euro a min. tét? és akkor a bet365ről is tudsz utalni ezekszerint a moneybookersre? nagyon jó ha ez így van...

A kiutalást még nem próbáltam bet365ről Moneybookersre, mert a 'bookerses számlám nagyjából két hónapja van meg. De biztos h működik az is. És a pénznemekkel meg nem kell foglalkozni, mindent átválltanak mindenhol.

Köszi nagyon a segítséget. még egy kérdés. Ezt te írtad az első oldalon:"Sziasztok! Ha a moneybookersnél euorban kötöttem betétet, de a William Hilltől fontban kértem ki a pénzemet, akkor át tudják utalni a pénzt, v nyissak egy másik mb-s számlát, v mi van? Válaszoljon vki minél hamarabb, mert nagyon kell a pénz!!!
Köszönöm "
Neked van Ft alapú meg Euro alapú MB szánmlád is? azthittem csak egy pénznemben lehet.

Csak az egyszerűség kedvéért!

MoneyBookers-nél csak 1 számlád lehet!

Mindegy milyen valutában nyitottál számlát a MoneyBookers-nél vagy bármelyik irodánál, automatikusan átváltják - a napi vételi/eladási árfolyamon - a befizetett összeget vagy "neadjisten" a kifizetett nyereményt. De jobb átgondolni a "mikor - mit - hova - mennyit" kérdést, mert az ide-oda váltogatással a költségeken túl 5-10% is elmehet!

A befizetést, ha utalod a feltehetőleg CIB-es HUF számládról a MB CIB-es HUF számlájára, akkor ez a MB HUF számládon HUF-ban lesz jóváírva. Amikor MB-ről feltöltesz mondjuk a Bet365-s EUR-s számládra, akkor ezt a Bet365 váltja át EUR-ra és írja jóva a Bet365-s EUR-s számládon. Amikor a nyereményed igényled a Bet365-től a MB - s HUF számládra, akkor a Bet365 elíndítja EUR-ban és ekkor ezt a MB váltja át HUF-ra.

Ugye a befizetett összeg feltehetőleg kisebb, mint majd a nyeremény, ezért átváltáskor minimális a vételi/eladási ár közötti különbségből adódó veszteség, de a nyereménykor ez már elég jelentős lehet. Igy jobb, ha a nyereményed EUR-ban keletkezett, akkor azt egy EUR-s bankszámládra közvetlenül utaltatod és TE magad váltod át HUF-ra vmely váltóban napi árfolyamon.

Bet365-nél a minimum tét 0.1 EUR lehet, de csak kötésben, ami max 8 lehet. Ezzel szemben a Betway-nél a kötés akár 15-is  lehet 20 HUF alapon. Persze a Bet365 nevesebb, nagyobb, jobb, szebb... A döntés a tied.

Fontos: Betway-nél a ki/befizetéshez jobb a MB-t haszálni.  Gyorsabb!
;)

Idézetet írta: Glentor Dátum február 23, 2007, 16:42:05
Köszi nagyon a segítséget. még egy kérdés. Ezt te írtad az első oldalon:"Sziasztok! Ha a moneybookersnél euorban kötöttem betétet, de a William Hilltől fontban kértem ki a pénzemet, akkor át tudják utalni a pénzt, v nyissak egy másik mb-s számlát, v mi van? Válaszoljon vki minél hamarabb, mert nagyon kell a pénz!!!
Köszönöm "
Neked van Ft alapú meg Euro alapú MB szánmlád is? azthittem csak egy pénznemben lehet.

Mint ahogy Inter is írta, csak egy számlád lehet. Ill. többet is nyithatsz, de ha észreveszik akkor bebukod mindegyiket. De felesleges többet nyitni, elég egy, és arról akárhova lehet utalgatni, meg utalásokat várni.

#39 február 24, 2007, 14:40:26, Glentor
Köszönöma a kimerítő válaszokat! Ezek szerint a bet365-nél singleben nem 0,1 Euro a min. tét, csak kötésben? Singleben mennyi?

Hol lehet átállítani a moneybookersen a 90 napos limitet? Mert csak 5000 eurot engedélyez, de annyival már végeztem, és van még hátra 62 napom a következő 90 napos limit megkezdéséig.
Szóval, vki tud segíteni?


Pfff.. köszönöm!
Akkor most elkezdem elásni magamat!

Paypal, Neteller or bank account???

Netellert nem tudok csinálni magyarországi címmel, PayPalt nem ismerem, nem tudom h megbíthatóak-e, a banki átutalásomat meg nem fogadja el a bet365. szóval meg vagyok lőve!