Mirefel a szabalyzat, ha nem tartjuk be?!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Udv mindenki aki sportfogado!


Szerintem a Toplista nevsora nem jol van osszeallitva.
"A játékosoknak nem szabad meghaladniuk  a -29 pontot.Az eredmények frissülése után ha valakinek -30 pontja van, az ki lesz zárva a versenyből" ezt a sort amit a szabalyzatbol ideztem lehet tobb fele keppen ertelmezni?
Az en ertelmezesem szerint:Ha egy honap valamely napjan a pontok osszesege eleri a -30 vagy az annal kisebb (-31,-32) erteket akkor az illeto jatekos kiesik.
Szemleltetni szeretnem egy peldaval:  (az alabb leirt merkozesek kitalaltak)

11.12    van     0 pontom
11.13     van 5 db tippem   

Arsenal - Juve                    tipp 1, eredmeny:0-0, odds 2.00    tet 10      pontertek:-10
Inter     - PSG                     tipp x, eredmeny:1-0, odds 3.00    tet 10      pontertek:-10
Celtic    - Rangers              tipp 1, eredmeny: 2-1, odds 2.00    tet  5      pontertek:  5
Roma    - Barca                  tipp 2, eredmeny: 3-0, odds 2.00    tet 10     pontertek: -10
Valencia - Ajax                   tipp x, eredmeny: 1-2, odds 2.00    tet   5     pontertek:  -5
                                                                                                                                --------
                                                                                                    Egyenleg 11.13     -30

Ha hozza vennem a 11.14 tippeket akkor lehet mar pozitiv lenne az egyenlegem, de akkor mar megszegem a szabalyban leirtakat.


Ertem en hogy az adminok hobbibol csinaljak ezt az egesz dolgot, valoszinuleg a Foszponzor is hobbibol csinalja de azt megsem ertem minek akkor a szabalyzat?
Azt meg megerteni, hogy a szamitogepek korszakat eljuk es a kiertekelesek kezzel tortennek?!?!

Szerintem at kellene dolgozni a szabalyzatot, (es nem a tippeket kellene megindokolni hogy ki miert mire fogad) mert igy persze lelaposodik az egesz forum, es megint felborul a fair play a jatekban: aki kevesebbet tippel es jol hatranyba szorul azzal szemben (akaratlanul) aki sokat tippel de eleri a -30 ponterteket valahol feluton es a honapvegen dobogos  is lesz mindenek felett :topbet_125:.

Most januari honapban is vannak akik elertek a -30 ponterteket vagy annal tobbet de a szabaly maskent ertelmezesevel meg mindeg versenyben vannak talan eszre sem vettek hogy hiba van a szamitasban.
Senkit nem akarok vadolni de a szabalyok leirasa ertelmetlen ezek utan.


Ezen levelemmel kivaltottam az adminok ellenszenvet az tuti, de  8) ez a velemenyem.
Talalkozunk  a februari rajtnal, szevasztok :cya: ami a tippeleseket illeti.


Udv Suvi.





Idézetet írta: Suvi Dátum január 21, 2006, 23:09:58
Szerintem a Toplista nevsora nem jol van osszeallitva.
Nagyon is jol van összeállitva az utolsó frissités óta. Szépen havi pontszám szerint csökkenő sorrendben van rendezve.

Idézetet írta: Suvi Dátum január 21, 2006, 23:09:58
Ertem en hogy az adminok hobbibol csinaljak ezt az egesz dolgot, valoszinuleg a Foszponzor is hobbibol csinalja de azt megsem ertem minek akkor a szabalyzat?
Azt meg megerteni, hogy a szamitogepek korszakat eljuk es a kiertekelesek kezzel tortennek?!?!

Ha annyira nagyon értesz hozzá, akkor miért nem irsz egy programot, ami tökéletesen kiértékeli a tippeket? Megkeresi több oldalon az eredményeket, kitalálja, hogy pontosan milyen csapatokat választott a tippelő, bármilyen formában van irva(legyen az Milan, Milan AC, AC Milan stb. ez csak egy példa, az NBA, NHL-t ne is nézzük), eldönti, hogy az odds körülbelül valós-e és szépen kiértékeli. Ha meg rosszul értékeli ki, automatikusan elküldi a reklamálót a büdös picsába a fórumon.
Nem tudom mennyire értesz a programozáshoz, de ha egy kicsit is, akkor belátod, hogy ezt majdnem lehetetlen kivitelezni. Persze, meg lehetne csinálni egy olyasmit, mint a fogadóirodáknál, hogy csak adott mérkőzésekre lehessen fogadni, amit ki is lehet értékelni gond nélkül automatikusan, de akkor hol az a "varázs", hogy sokféle sportág közül több fogadóirodától lehet választani??? :2guns: :bash:

És ide beirom akkor amit privátban neked is leirtam:
Nincs időnk naponta elfogadni a tippeket, főleg nem most vizsgaidőszakban. Ezért megtörténik az, hogy valaki tippel előre, és -30 pontja lenne egy adott napon, de vannak következő tippjei amik jók, és nem esik ki. Ne másokat okold a saját rossz tippjeid miatt(hogy most már én is támadjak, ne csak te).
Szerinted norberto ki kellett volna essen ebben a hónapban pikado-val együtt.
Pikadonak ez az első hónapja, viszont norbertonak megnézheted az összes pontszámát: +263.63, ami a te -209.49-edtől messze áll.
Fogadd el, hogy mások jobban tippelnek. Olyan nehéz? :wall:
Egyformán van esélyetek, ugyanúgy később fogadjuk el a te tippeidet is, úgyhogy ugyanúgy tippelhetsz, ha -30 pontod lenne az elfogadás után.
És még1szer beirom a szabályzat ezen részét:
Idézet
Az eredmények frissülése után ha valakinek -30 pontja van, az ki lesz zárva a versenyből (abban a hónapban)

Olvasd a kiszinezett részt.
Nem az idegesitett fel, hogy kritizálsz. Van valami igazad. Az idegesit fel, ahogy csinálod, és olyasmiben amihez nem értesz(hogy nem lehet automatikusan stb).
:drak: csak mert ideges lettem már ilyenkor késő este

Hello vmlinuz!


Nagyon be vagy ragva!En hogy vesztettem azt tudomasul vettem es elismeresem ujfent akiknek sikerul jol tippelni!Norberto es pikado nem haragszanak meg remelem de ha utanna szamolnak talan igazat adnak nekem hogy az adatok frissiteset nem napkozben kell megitelni, amit arra ertek pl:hogy 5merkozesbol 2 elbiralok a fenmaradt 3 majd masnap megkeresem es a kovetkezo napibol hozzateszek 1 mert annak sikerult megtalalni az eredmenyet es persze hogy addigra pozitiv pontszam jon ki, mint abban az esetben ha egyben elbiralom mind az 5-t ami aznapra szol (es nem megyek at a masik napra.) mert ugy lehet mar hogy -30nal jarok.
Erted -e mar hogy mit probalok a fejedbe sulykolni?
Ez az egyetlen egyforma esely biztositasa nem az ahogy Te mutatod be szamitasi hibaval amihez eleg papir es ceruza minden szamitogepes program nelkul.A tippek kiertekelesehez nem program kell hanem odafigyeles tisztelt admin .
Reszemrol Norberto es pikado vagy akarki mas miden honap vegen osztozhat az elso harom helyen amennyiben   tisztak a pontszamok.
Sokan latogatjak az oldalt ez teny es jatszanak, mert ugy velik van varazsa csak nem sejthetik hogy onkenyes szabaly betartassal csorbul az esely az 1-3 bekerulni.
Nem a minusz pontjaimert irtam le mindezeket,  ez a tippeles amugy is hobby .
Mikor mar egy dolog tobb kettonel akkor valamit kell tenni az ugy erdekeben, tisztelettel.

Reszemrol tema zarolva.

Idézetet írta: Suvi Dátum január 22, 2006, 02:15:48
ertek pl:hogy 5merkozesbol 2 elbiralok a fenmaradt 3 majd masnap megkeresem es a kovetkezo napibol hozzateszek 1 mert annak sikerult megtalalni az eredmenyet es persze hogy addigra pozitiv pontszam jon ki, mint abban az esetben ha egyben elbiralom mind az 5-t ami aznapra szol (es nem megyek at a masik napra.) mert ugy lehet mar hogy -30nal jarok.
Erted -e mar hogy mit probalok a fejedbe sulykolni?
Értem én hogy te mit mondasz már az elejétől, de te még mindig nem érted amit én mondok. Elhiszem, hogy jó lenne naponta frissiteni a tippeket, és hogy igy lenne a legjobb. Nem lehet.
És olyan nem nagyon volt, hogy egy nap elfogadtunk 1-2 tippet, ahogy irtad, és a többit másnap. A tippek elfogadása sorrendben történik, dátum és idő szerinti sorrendben. Nem úgy megy, hogy megnézem, hogy na most valakinek ez kijött, elfogadom, utána ez nem jött, hagyjuk későbbre. Nem tudom ezt honnan veszed. :twak_125:
Na mind1, már késő van.

#4 január 22, 2006, 02:50:27, vmlinuz
Idézetet írta: Suvi Dátum január 22, 2006, 02:15:48
Ez az egyetlen egyforma esely biztositasa nem az ahogy Te mutatod be szamitasi hibaval amihez eleg papir es ceruza minden szamitogepes program nelkul.A tippek kiertekelesehez nem program kell hanem odafigyeles tisztelt admin .
Ezzel szemben:
Idézetet írta: Suvi
Azt meg megerteni, hogy a szamitogepek korszakat eljuk es a kiertekelesek kezzel tortennek?!?!
Akkor most mivan?  :eek:
Hogy jobban megértsd, leirom hogy történnek a dolgok:
Van n darab tipp(n>100) amit el kell fogadni.
Végignézed a téves tippek fórumot. Törlöd/javitod amit kértek(ellenőrizve persze az időpontokat). Utána a megmaradt tippek következnek.
Veszed az elsőt, megkeresed az eredményét és elfogadod vagy elutasitod(itt is ellenőrzöd az időpontokat). Ezután nem lépsz át rögtön más ablakba, hogy megnézd az aktuális usernek hány pontja van, hanem veszed a következő tippet. Ha minden tipp után ezt ellenőriznék, legalább 2szer ha nem többször annyi időbe kerülne a tippek elfogadása. Persze emellett ha -29.01 pontja van az illetőnek, akkor következne még egy ellenőrzés, hogy van-e még tippje ugyanarra a napra, és ha azokkal is még mindig -29-nél kisebb a pontszáma, hogy a többi tippjét egyszerűen töröld, ezzel kizárva a tippjátékból. Ha ezt mindenkivel elvégeznéd, akkor kb fél napod rámenne.

Suvi!Én nem haragszom, de mielőtt másokat támadsz, megkellene győződnöd az igazadról.
Vegyük csak elő a tippjeidet: ha egy kicsit figyelmesebben megnézed a saját tippjeidet rá fogsz döbbeni,hogy a gondolt frissítési módszereddel az AEK Athen Tau Ceramica Under/Over 1 1.9 -5  tippeddel bezárólag -30.7 pontod van.Akkor már rég kiestél volna a játékból, mégis tovább tippelhetsz. ::)