Real Madrid Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kakánál pont elég, hogy nem kellett kifizetni a 10 millióit a padozásért, Özil meg 45 alatt jó eséllyel nem megy sehova. 30 millió... még Dombi is többet ér :D

Idézetet írta: Lord Dátum szeptember 02, 2013, 14:42:54
Kakánál pont elég, hogy nem kellett kifizetni a 10 millióit a padozásért, Özil meg 45 alatt jó eséllyel nem megy sehova. 30 millió... még Dombi is többet ér :D
Dombi legenda.Ő megfizethetetlen. ;D


Özil 47 millió euróért az Arsenalba igazolt - hivatalos.

nem normálisak, hogy eladták Özilt..

Hát azért valahol érthető. Túl jó játékos, hogy padozzon. Alapból van 8 hely, ami foglalt vagy nem tud azon játszani (kapus, 4 védő, csatár, Céé és Bale), marad 3 hely, abból kettő jó eséllyel a szűrőké, egy meg az irányítóé, ami jelenleg Isco. Egyedül akkor lesz nagy gáz, ha Isco megsérül vagy formahanyatlás lesz. Mondjuk akkor majd Modric lép előrébb eggyel, és Khedira mellé Illara áll be szűrni.

A Liverpool visszautasított egy 65 millió eurós ajánlatot Luís Suárezért. Az ajánlat küldője minden bizonnyal a Real Madrid volt.

Amúgy nem értem ezt a Realt. Bale hol ér 100 milkát? Abból jöhetett volna Eriksen meg Rooney és még maradt volna 20-25 millió.

Ez egy harmatgyenge produkció volt. Ha télen nem vesznek egy normális középpályást vagy inkább kettőt akkor
még az Atletico is megfogja előzni az RM-t. BL-ben továbbjutnak a csoportból aztán semmi. Úgy vagyok velük, hogy most inkább ellenük kell fogadni, mert abban van az érték.

Nagyon nagy butaságot csinált a Madrid, amikor Özilt eladta. Az meg még nagyobb butaság volt, amikor megvette Bale-t. Pláne annyiért, amennyiért. Én szívből remélem, hogy Benzemát sikerült elpasszolni. Egy rakás szerencsétlenség a srác, Morata sokkal nagyobb szívvel, akarással játszik. Szerintem most simán van olyan kaliberű focista, mint a Benzema. Benzemából pénzt kéne csinálni, aztán leakasztani valahonnan egy fasza kis irányítót. Jó ez az Isco srác, mert tényleg az, de egyedül kevésnek érzem. Xabi Alonso, Khedira, Illara, Casemiro, Modric ötösből is el kéne passzolni valakit, és a zsetont visszaforgatni az irányítóba.

Én Barca fanként is szurkolok a Realnak, hogy kapják össze magukat, mert nem tenne jót a Ligának, ha már ősszel eldőlne a bajnoki cím. Október 26-án megy a Madrid a Camp Nouba, addigra valamit ki kéne találni, mert ez a Real most megint kapna vagy ötöt a katalánoktól. Ráaádsul a Barca elleni bajnoki előtt 3 nappal BL meccset játszik a Real a Juve ellen, szóval nem lesz könnyű október második fele sem...

A Barca az el Clásico előtt Milánóban BL-ezik, de a bajnokságban otthon fogadják a Valladolidot, és mennek az Osasunához. Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy a Barca makulátlan mérleggel várja majd a Real elleni meccset.


http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-a-klubnak-541-millio-euros-tartozasa-van-2286167

Gazdasági szempontból is szégyen ez a Madrid, ha a deficitet állami támogatásból fogják faragni - miközben Bale-ért 100 milliót dobálnak ki az ablakon - az meg egyenesen felháborító lesz.

Én már régen is jókat röhögtem azokon, akik szerint a Real ezt a rengeteg pénzt amiket játékosokra költ, vissza tudja szerezni a mezeladásokból, meg szponzorok meg egyéb juttatások révén. Hagyjuk már a hülyeséget. Válság van mindenhol, és a kutyának se kell egy Bale mez, szóval majd szépen a spanyol kormány az élre áll, hogy támogassa a kirakatcsapatát, mivel Pérez nem akkora király ahogy azt mindenki mondja (mondjuk ezt eddig is tudtuk, csak a vak nem látta).
Azt ne mondja nekem senki, hogy egy Bale, vagy Modric vagy hasonló kaliberű játékosoknak a meze annyira fogyna, mint egy CÉ mez, és akkora marketing értéke legyen, mint Ronaldoéknak vagy Messiéknek.

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a listavezető Real Madrid 2–2-es döntetlent ért el a városi rivális Atlético Madrid otthonában. A királyiak Karim Benzema góljával már három perc után előnyben voltak, az Atlético viszont még a szünet előtt fordított. A végeredmény Cristiano Ronaldo állította be.

fedorr13: vagy irsz valami értelmeset magadtól, vagy inkább ne irj semmit. Nem kell teleszemetelni a fórumot Nemzetisportból másolt szöveggel.


A marca azt írja, hogy Kroos a Realba igazolt. Végül is jobb, mint a Man. United.