Coral

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mobilon minden jó!Amúgy nekem is ez a gond! :ok:

Tehát ha jól értem nem a gépemmel van baj, hanem valamilyen formában ők korlátoznak, vagy a szerverük nem kompatibilis valamivel az én gépemen?
Az alap oldal még nem villog, a login kísérletem után már igen. Mintha személyhez lenne kötve ez a probléma (username).
Azt mondjátok nincs megoldás, felejtsem el a brigádot?
Amúgy jó odds-aik lennének...

Végre feloldották a zárolást, de belépni még mindig nem tudok a sport oldalra, csak a kaszinóba meg a pokerbe. Valaki tud itt fogadni? A mobil oldal működik, jobb híján mobilról fogadok. Valahogy elérhető a mobil felületük PC-n?

Mentem több kört az ügyfélszolgálattal, küldtem nekik videót is, de láthatóan fogalmuk sincs, hogy miért nem tudok belépni. Előbb azt írták az a baj, hogy ékezetes karakter van a keresztnevemben, majd küdtek új jelszót, meg a szokásos böngészőcsere, cookie törlés, de semmi sem segített.
Viszont találtam egy trükköt, amivel mégis tudok fogadni. A kaszinó oldalra be tudok lépni, ott tudom intézni a be- és kifizetést. Ha megvan, kilépek a számlámról. A sport oldalon megkeresem a kívánt fogadást, rákattintok, a fogadószelvényen oldalt beírom a tétet, majd alatta belépve küldöm el a fogadási igényt. Ekkor hibát jelez, de a fogadást elfogadja. A kaszinó oldalon a számlatörténetben ott lesz.

Nem szenvednék ennyit az irodával, de sokszor nagyon jó szorzóik vannak, mert a tippmestereik hajlamosak bealdni, és kint hagyják a magas oddsot, amikor mindenhol máshol esik. Plusz a limitek is nagyon magasak (a nagyobb eseményekre 500€-t tuti engednek).

Csoda történt! Küldtek egy mailt, hogy szerintük már be fogok tudni lépni, és tényleg működik! A jó fél éves levelezés megtette a hatását  :D Akik korábban nem tudtak belépni, azok nézzenek már rá, hogy nekik is működik-e.

Nálam semmi változás (ugyanúgy villódzás), igaz nem is zaklattam őket ez ügyben.

Észrevettem, hogy élőben a hendikep piacon gyakran erős value betek vannak! Az élő európai hendikep náluk úgy működik, hogy meccs előtt eldöntik, hogy milyen hendikepekre kínálnak oddsokat, és ezeket a meccs végéig meghagyják, akkor is, ha már irreális. Pl. a mai community shield meccsre adtak MU -4, -3, -2, -1, +1 és +2-es hendit. A 80. percben a Manchester vezetett 2-0-ra, a sima győzelemre már nem is kínáltak oddsot. Viszont a MU +1-re még lehetett fogadni 1,03-ért (!) és a +2-re meg 1,01-ért. Ezek nagyon erős value betek! Utána néztem a help részlegen az európai hendikep fogadás leírásának, és nem találtam semmi buktatót, egyedi szabályozást stb. Úgy működik, mint más irodáknál: a hendikep értékével módosítják a végeredményt. Tehát pl. a 80. percben megtett MU +2 olyan, mintha 4-0-ra vezetnének. A Wigan lőhet 10 perc alatt hármat, és még akkor is jön a tipp. Ez túl szép hogy igaz legyen, de nem találtam semmi buktatót. Szerintetek?

Egyébként most van a Skrillen egy akció, hogy a tranzakciók értékének 1,5%-át visszaadják. Ehhez kerestem nagyon kis kockázatú fogadásokat, és ennél jobbat nem találtam. Azt csinálom, hogy egy nagyobb összeget befizetek a Coralra, fogadok élőben egy szinte 0 kockázatú hendikep fogadást, kifizetést kérek, majd újra az egész.

Másik topicban írtam korábban, de nálam is minden így kezdődött, hogy nem engedett belépni a sportfogadás oldalra.
Ezért hanyagoltam is az irodát. A pókerből kivettem amit tudtam és ennyi.
Hosszú levelezések árán sem tudtam elérni náluk, hogy be tudjak lépni az oldalra!

Pedig ezeket az élő fogadás késéseket én is észrevettem, de lemondtam róla. Éppen videót nem készítettem nekik a belépési hibákról, de képet küldtem rengeteget.

Kár érte, mert dartsot is szívesen fogadtam volna itt, de lehetetlen használni az oldalt. Vagy csak épp trükközve, mint Irtis.

Lehet, hogy kicsi iroda, de így szerintem felesleges működni...

Én használom régóta,probléma nélkül igaz nem napi szinten.
Igen az a Mu meccs több mint value,előfordul.

Irtis, az nem lehet, hogy az élő EH csak a meccs hátralévő részére vonatkozik, és így gyakorlatilag független az aktuális állástól? Abból gondoltam, hogy jónéhány bukinál az élő AH ilyen.

Itt egy példa.Jelenleg szünet van épp a meccsen Guingamp Marsellie

Idézetet írta: pukk Dátum augusztus 11, 2013, 22:01:14
Itt egy példa.Jelenleg szünet van épp a meccsen Guingamp Marsellie

Nagyon szép!

Marseille +3 1.02 és
Guingamp -1 91-es szorzó

Ez élből arbitrázs (igaz csak picike), viszont 2 gólos Guingamp győzelemnél mindkét tipp jön.   :o

Hja, fent felejtik a tétlapon, amire más irodák már szorzót sem adnának.

Idézetet írta: benson Dátum augusztus 11, 2013, 21:21:18
Irtis, az nem lehet, hogy az élő EH csak a meccs hátralévő részére vonatkozik, és így gyakorlatilag független az aktuális állástól? Abból gondoltam, hogy jónéhány bukinál az élő AH ilyen.

Erre én is gondoltam, de egyrészt a hendikep fogadás leírásánál erről nincs szó az oldalon, másrészt a rendes hendikep line-ok oddsai, amiket más irodák is kínálnak, nem erre utalnak, akkor meg ezek lennének irreálisak. Például a mai MU meccsen a 80. percben 2-0-nál az MU -2 oddsai ezek voltak: 3,5 - 1,5 - 7,5. Ha ez a meccs hátralévő részére vonatkozna (más szóval: ha virtuálisan 0-0 lenne a meccs), akkor az az 1,5 a manchesteri pontosan 2 gólos győzelemre lenne irreálisan alacsony.

Idézetet írta: pukk Dátum augusztus 11, 2013, 18:35:44
Igen az a Mu meccs több mint value,előfordul.

Nemcsak hogy előfordul, de gyakorlatilag minden olyan focimeccsen van élő hendikep value bet, amikor az egyik csapat több góllal vezet.