Ma hazafelé munkából én is rászántam magam, és bementem feladni egy tippmixet, pedig nálunk jóval nagyobb kínálat van, de mégis gondoltam ki kell próbálni,,,
Az egyik idősebb ember épp azt beszélte a másikkal, hogy milyen szuper ez az új mix, mert annyi lehetőség van benne, hogy sokkal könnyebb lesz nyerni, gondolkodtam is, hogy felvilágosítom őket, de amellett döntöttem, hogy nem kezdek el okoskodni. Aztán becsatlakozott a srác is, akinél fel kellett adni a szelvényeket, és nyomta a szöveget, hogy ilyet még ő sem látott, hogy pl. a Barca-Sevilla meccsen is volt vagy 40-50 plusz lehetőség, azt sem tudta mire fogadjon a széles kínálatból, na meg persze, hogy így több szelvénye is jött, mert annyi jó fogadást lehetett kötni, és tényleg igaz, hogy sokkal könnyebb nyerni ezzel az új mixel. (nem tudom, hogy csak buzdítani e akarta őket, hogy adjanak több szelvényt, vagy csak fiatal kora ellenére szimpla hülye)
Gyorsan feladtam a kiírt 3-as kötésemet, és jöttem is el. Biztos vagyok benne, ha az oddsok 3 tizeddel is alacsonyabbak lennének akkor is simán megérné a zrt.-nek, mert sajnos nagyon sok ember azt sem tudja, hanyadikán van elseje......