Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#435 január 04, 2020, 15:40:24, hillandkimi
FA Cup Szombat: 13:31

ROCHDALE VS. NEWCASTLE UNITED Tipp: Hazai csapat 1,5 gól felett Odds: 3,50 Office: bet365 1:1 :noway:

Csapat hírek:

Rochdale: Henderson (20/9 cs) szerdán már játszott és gólt is szerzett, míg Morley (18/2 kp) felépülőben. Williams (22/2 v) eltiltása csak a bajnokikra vonatkozott, így ő játszhat az FA kupában. Done (17/ 0 kp) és Davies (19/1 v) jelenleg sérült.

Newcastle: A Leicester elleni hazai bajnokin további 4 játékosa sérült meg Steve Bruce-nak

Szombatig sok minden változhat, de jelenleg ezek a játékosok hagyhatják ki a hétvégi FA kupát:

01. Javier Manquillo (11/0 v), ő 100%, hogy kihagyja a szombati meccset
02. Jetro Willems (17/2 v) ágyék sérülés, valószínűleg csak az FA kupa utáni hétre épül fel
03. Fabian Shar (15/2 v) a szerdai meccsen szenvedett sérülést, állapota kérdéses.
04. Jonjo Shelvey (14/5 kp), szintén szerdán sérült meg 90%, hogy kihagyja a Rochdale elleni találkozót
05. DeAndre Yedlin (11/1 v), azt írják eltörte a kezét, szóval szinte biztos, hogy ő sem lesz
06. Jack Colback (0/0 kp) térdsérülés, hónapok óta maródi
07. Paul Dummett (15/0 v) ágyék sérülés, játéka kérdéses
08. Ciaran Clark (9/2 v) kisebb zúzódással küszködik, állapota kérdéses
09. Matt Ritchie (3/0 kp) ő sem sokat játszott sérülés miatt, állapota szintén kérdéses.
10. Allan Saint-Maximin 12/1 kp) húzódás, ő 100% nem lesz
11. Jamaal Lascelles (12/1 csapatkapitány) a sípcsont repedése még mindig nem jött rendbe, ezért feltehetőleg nem kockáztatják a játékát 


A józan ész határain belül maradva nagy esélyt látok a Rochdale sikerében. A Newcastle helyzete szerda óta tovább romlott. Egyik az, amit írtam a csapat hírekbe, a másik a feszes menetrend. A szarkák idegenbe mennek az otthon jól teljesítő Wolver-hez, majd utána hazai pályán fogadják a Chelsea-t és újfent idegenbe az Everton otthonába látogatnak.  Steve Bruce helyében valami u21 es játékosokkal feltöltött kerettel állnék ki és ha ez változat jön be, akkor nagyon elfognak szállni az oddsok főleg, ha bukik is megneszelik, hogy a Newcastle milyen keretet nevez az FA kupára. Persze, anyóst, asszonyt, házat nem tennék fel, mert a házigazda teljesítménye elég fos a Liga 1 ben. A Rochdale összesen 2 bajnokit nyert otthon, ezért inkább a gólos opció tetszett meg.  Az FA kupában jó párszor szokott lenni csillaghullás és látva a szarkák védelmét, szinte adja magát a hazai gól/gólok. Tavaly például a házigazda majdnem kiütötte a Hotspurt az a párharc 2:2 lett. Mennyei öröm lenne számomra, ha szombaton is minimum 2 hazai gól születne.   

#436 január 02, 2020, 22:43:35, hillandkimi
Derby vs. Barnsley Tipp: 2,5 gól felett Odds: 1,72 Office: Bet365 2:1

Csapat hírek:

Derby: Tom Huddlestone (10/1 kp), Clarke (13/0 kp), Evans (11/0 m), Shinne (7/1 v), Bennett (7/0 cs) sérült, míg Lawrence (22/5 kp) és Bielik (20/0 v) eltiltott.

Barnsley: -


A Derby idei szezonja szenvedős nagyon, de a klubnál még nem tettek le a play off eléréséről, hogy ez megvalósuljon, ma bombaként robbant a hír, hogy Wayne Rooney a csapathoz igazolt. A volt MU csatár utoljára október 25. én játszott tét mérkőzést, ennek ellenére Phillip Cocu kezdőként fog számítani rá a Barnsley ellen. Az angol sztár gyors debütálását a rengeteg sérült is elősegítette.  Jó tipp lehet akár a Rooney bármikor gólt szerez??? Benne van a pakliban, viszont a Derby középpályája elfogyott így a Boxing Day végére, a másik, hogy 34 évesen milyen erőállapotban van Rooney. A vendég csapat jó formának örvend Gerhard Struber legénysége immáron 5 meccse veretlen és a hírek szerint januárban további igazolások várhatóak, hogy a mostani keretet jobban megerősítsék. Mégis az egymás elleni nem a vendégek mellett szól. Összesen 31 szer találkozott egymással ugyanebben a felállásban a két csapat, abból csak kettő Barnsley siker született.
A legfontosabb, hogy este minden tekintet a Pride Park-ra fog szegeződni, gyakorlatilag Rooney leigazolása után azonnal elfogytak  a jegyek.  Sok gólos meccsnek néz ki :)

#437 január 02, 2020, 22:43:57, hillandkimi
Swansea vs. Charlton Tipp: Eredmény/Összesített gólok Swansea és 2,5 gól felett  Odds: 2,10 Office: Bet365 1:0   :noway:

Csapat hírek:

Swansea: Mike van der Hoorn térdsérülést szenvedett, valószínűleg kihagyja a mai találkozót, míg  Jordon Garrick és Joe Rodon továbbra is felépülőben.

Charlton: Macauley Bonne-t a Derby meccsen le kellett cserélni, gyakorlatilag nincs bevethető állapotban, továbbá  Jonny Williams, Sam Field, Jonathan Leko, Tomer Hemed, Chuks Aneke, Jake Forster-Caskey, Josh Cullen, Beryam Kayal, George Lapslie, Lewis Page és Ben Amos a kórházi szekciót erősítik.



A Swansea nem veszítette el az új év első bajnokiját 1960 óta, micsoda bomba biztos statisztika, akkor ma sima H nem? A tények azok, hogy elvileg simázni kéne a walesi klubnak, de eddig a londoni együttesek ellen mindig megszívta és a változatosság kedvéért a Charlton is londoni székhelyű. A Boxing Day alatt volt egy két olyan meglepetés, ahol minden a gyengébb ellen szólt, sérülések, széria, forma... aztán mégis nyerni tudtak, most a csapat hírekben leírtak alapján a Charlton ellen szól minden. Az esti meccsre Bowyer mesternek csak egyetlen egy bevethető csatára maradt Taylor (12/7 cs) személyében, nos egyedül benne lehet némi veszély faktor. A Charlton szerdai meccsét végig követtem, de emberelőnyben 0 ötlet volt a játékában, hát látszott, hogy kontra csapat... Mindegy a látottak alapján a házigazda győzelmét várom, itt csak a gólok kérdésesek, remélem Ayew tovább folytatja remek góllövő szériáját és minimum vág kettőt.

Swansea az első félidőben 14 szer próbálkozott kapura lövéssel, míg a másodikban volt kb 3 próbálkozása... , A Derby viszont Rooney val hozta az overt .

#439 január 03, 2020, 17:10:17, hillandkimi
Fontos információ lehet azoknak, akik a Zaragoza vs Sporting Gijon meccsre akartak fogadni:

A Sporting csapatánál influenza járvány tört ki és a klub kérte a meccs elhalasztását, amit a szövetségtől meg is kapott. Mondjuk a Zaragoza nem akart bele menni a dologba és azt kérte a szövetségtől, hogy független orvosok is erősítsék meg a járvány tényét. A hírek szerint a Sporting teljes kezdő tizenegyét érinti a betegség.

Egy másik fontos hír, ezúttal Angliából:

Az Aston Villa elvesztette a tavaszi szezonra az első számú kapusát Tom Heaton-t és az egyik legjobb csatárát Wesley-t, mind ketten súlyos térdsérülést szenvedtek a szerdai Burnley elleni mérkőzésen.   

Írtam ki egy szavazás ! Szeretném megkérni az összes forum tagot, vagy azokat akik olvassák néha  naplóm bejegyzéseit, hogy tiszteljenek meg a voksukkal. ! Köszönöm !

#440 január 05, 2020, 09:32:59, hillandkimi
Szombat:

01. Getafe vs Real Madrid Tipp: Fogadások/speciális/megnyeri az egyik félidőt a hazai csapat:Igen Odds: 2,50 Office: bet365 0:3 :noway:

Csapat hírek:

Getafe: Olivera M. piros lap miatt hiányzik   

Kérdéses
Bergara M.(Térdsérülés)   
Gallego E.(Térdsérülés)   
Kenedy R.(Bokasérülés)   
Manojlovic F.

Real Madrid: Hazard E.(Bokasérülés)
                   Marcelo(Vádlisérülés)
                   Ramos S.(Sárga lap)
                   Asensio M.(Térdsérülés)
                   Rodriguez J.(Térdsérülés)

Nem lesz Ramos a Real Madrid csapatkapitánya..., márpedig ha ő nincs, akkor általában a Madrid védelme elég gyenge szokott lenni.


ANGLIA: FA Kupa - 1/32 döntő

02. Oxford Utd vs Hartlepool Tipp: Mind kettő lő gólt és H Odds: 2,87  Office:bet365 3:1 :ok:

03. Preston vs. Norwich Tipp:H Odds: 2,20  Office:bet365 2:4 :noway:

04. Watford vs. Tranmere Tipp:(-2.0 AH) H Odds: 1,90  Office:bet365 3:3   :noway:

05. Wolves vs. Manchester United Tipp: Továbbjut a H Odds: 1,80  Office:bet365 Jön a visszavágó a 0:0 miatt.

Spanyol 2.

06. Fuenlabrada vs. Las Palmas Tipp: (0.0, -0.5 AH) H Odds: 1,90  Office:bet365 0:0 Fél vesztes

A Las Palmas két legjobb csatára és első számú kapusa sérült, illetve egy kezdő középpályás eligazolt.

07. Tenerife vs. Albacete (0.0, +0.5 AH) V Odds: 1,90  Office:bet365 4:2 :noway:

A Tenerife gárdájából a fél kezdő még mindig sérült...

Idő hiány, munka és rokonok, ezért csak a tippeket tudtam bepötyögni holnapra.

-3,2 egység, ugye van bukó széria sportfogadásban, hát tegnap szerintem túl voltam rajta...  Kicsit finomítani kell még a szűrömön.

#442 január 05, 2020, 13:21:04, hillandkimi
Végre Serie A meccsek, már untam nagyon az angol focit....


Brescia vs Lazio Tipp: Hazai csapat 2,5 büntető lap felett Odds: 1,80 Office: bet365 - 2 sárga és 1 piros köszi Brescia :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:

Csapat hírek:

Brescia: Donnarumma (16/4 cs), Ndoj E.(7/0 kp), Dessena (6/kp) sérült.

Lazio: Luis Alberto (16/3 kp),  Lucas Leiva (13/0 kp) sérült.

Várható kezdők:

Brescia (4-3-1-2):  Joronen; Mateju, Chancellor, Cistana, Sabelli; Romulo, Tonali, Bisoli; Spalek; Balotelli, Torregrossa.

Lazio (3-4-1-2):  Strakosha; Radu, Acerbi, Patric; Lulic, Parolo, Milinkovic-Savic, Lazzari; Correa; Caicedo, Immobile.

Kisebb szünet után folytatódnak a Serie A küzdelmei, az első meccs rögtön a bomba formában lévő Lazio mérkőzése a Brescia otthonában. A két csapat múltja alapján a Sasok vannak kedvezőbb helyzetben, de a mérkőzésre adott oddsok  nekem túl alacsonyak, főleg a 2,5 gól overra adott 1,57 es szorzó tűnik kevésnek, ahhoz képest, hogy a két csapat legutóbbi 5 meccséből csak 1 en született két gólnál több. Ezért inkább a sárga lapokra fogok fogadni. A mérkőzést Manganiello fogja vezetni, aki előszeretettel nyúl a zsebébe. Valószínűleg a hazaiktól várható több szabálytalanság,  többször fogják a vendég támadásokat egy-egy durvább belépővel, lerántással megakadályozni, amit Manganiello biztos, hogy lappal fog büntetni. Elég reális a Brescia 3 sárgája, és az odds sem rossz rá.

#443 január 06, 2020, 17:13:28, hillandkimi
AS Roma vs. Torino Tipp: Mind kettő lő gólt és H Odds: 2,87 Office: bet365 0:2

Csapat hírek:

Roma: Justin Kluivert, Bryan Cristante és Davide Zappacosta megsérültek. Javier Pastore és Devid Eugene Bouah szereplése kérdéses

Torino: Cristian Daniel Ansaldi és Bremer sárga lapok miatt eltiltásukat töltik . Daniele Baselli megsérült. Simone Edera, Lyanco Vojnovic és Iago Falque játéka szintén bizonytalan.

Nem tudom ki ismeri az Esélylesők című Youtub-on futó sport műsort, de ott említették, hogy a Roma-hoz egy amerikai érdekeltségű befektetőcsoport érkezett, így az olasz klub jelentős pénzhez fog jutni, amivel majd könnyebben igazolhat minőségi játékosokat. Mondjuk ez a jövőbeli terveket érinti, rátérve erre a párharcra. A házigazda rendelkezik egy tehetséges edzővel (Fonseca), aki próbál szép és hatékony támadó futballt játszatni, és adott egy szürke Mazzari féle Torino. A vendég csapat ebben a szezonban már nem fut olyan jó szezont, picit korán jöttek az EL selejtezők és ez kihatással volt az őszi formára.  A farkasok győzelmét 1,44 ért adják, de ebben nincs érték, mert megnézve az eddig lejátszott otthoni meccseit, ott 11 tét mérkőzésből 9 szer gólt kaptak, az olasz bajnokságban egyedül csak a Brescia nem tudta Lopez kapuját bevenni. A Torino azért jobb erőkből áll, így a BTTS /2,5 gól felett és a BTTS/H között vacilláltam, aztán  úgy éreztem, hogy a Roma nehezen, de nyerni fog 2:1 re.

#444 január 06, 2020, 22:20:58, hillandkimi
Napoli vs Inter Tipp: DNB V Odds: 1,90  Office: bet365

Csapat hírek:

Napoli : Nikola Maksimovic eltiltott. Kevin Malcuit megsérült. Kalidou Koulibaly, Lorenzo Tonelli és Faouzi Ghoulam kétséges.

Inter: Danilo D'Ambrosio és Kwadwo Asamoah sérült.

Rangadó? A két klub között lassan óriási lesz a szakadék és az eddig bajnoki címről álmodozó Napoli lassan eltűnik a süllyesztőben. Nem a pénz a gond, hanem a játékosoknak tele lett a töke  De Laurentiis hülyeségeivel. Az elnök a Liverpool elleni BL meccs kezdése előtt büntette meg sajátjait 2,5 millió euróval, majd azt követelte, hogy a csapat vonuljon edzőtáborba. Nyilván ezek a dolgok vezettek ahhoz, hogy Ancelotti idő előtt távozzon. Jött Gattuso, róla azt mondják, hogy alul értékelt edző és igazán még nem tudta megmutatni a tehetségét, bár a Milan-t oda kormányozta az 5. helyre, ennek ellenére elküldték, nos láthatjuk, hogy nélküle a Milan hol is tart... Viszont ez a Napoli-Gattuso házasság nem hinném, hogy nagy sikereket fog hozni. Gattuso mindig a védekező stílusáról volt híres és csapatai is inkább defenzív beállítottságúak voltak. A Napoli nem ez, az évek során Sarri-val és Ancelotti-val támadó szellemű játékot produkált.  A másik gond a keret. A játékosok fele távozna, Mertens szerződése lejár, ő nem akar hosszabbítani, míg Insigne-t a szurkolók kezdték ki a gyenge formája miatt, Koulibaly-t pedig vinné a fél világ. A másik oldal ellentétes utat jár be. A Marotta-Conte páros rendkívül hatékonyan működik, és Conte keretét folyamatosan próbálják erősíteni, ha tényleg igazak a hírek és Eriksen elfogadja az Inter ajánlatát, akkor a tavaszi szezon kőkemény lesz a Juve számára. Gattuso vs Conte, egyértelmű, hogy jelenleg ki a nagyobb stratéga. Conte az egyik ha nem a legjobb edző bajnokság szinten. Nálam ezen a rangadón az Inter a nyerő.

#445 január 05, 2020, 19:57:29, hillandkimi
Genoa vs. Sassuolo Tipp: Mind két csapat szerez gólt és 2,5 gól felett Odds: 2,00 Office: bet365 2:1   :beerchug: :beerchug:


Csapat hírek:

Genoa: Kouame (sérült), Zapata (sérült), Barreca (sérült), Saponara (sérült), Lerager (sérült)

Sassuolo:Chiricheș (sérült), Defrel (sérült), Rogerio (sérült), Bourabia (sérült), Consigli, Marlon és Berardi játéka kérdéses.


Nem értem a Sassuolo-ra adott magas szorzót, a vendég együttes kompakt kis csapat és annyira idegenben sem szerepel rosszul. A Genoa, huu baze... láttam jó pár meccsét a csapatnak, talán a Juve ellen játszottak tűrhetően, aztán utána szinte mindenki úgy verte meg őket, ahogy akarta. Gondolom azért alacsonyabb a házigazdára adott szorzó, mert Motta-t minden szívfájdalom nélkül kirúgták... Mondjuk nem egy nagy story. A nyári felkészülést és a szezont Andreazzoli-val kezdte a klub, majd jött Motta, vele még úgy sem ment és dobpergés az új edző a tavaly márciusban az Udinese kispadjáról menesztett Nicola lett. Szóval hoztak megint egy olyan trénert, aki egy körülbelül hasonló tudású kerettel beégett, ehhez csak gratulálni tudok. Jó persze nincs az az edző, aki ebből a fél béna brigádból győztes mentalitású csapatot faragna. A tulajok az átigazolási piacot nagyon benézték és rosszul igazoltak, a vicces, hogy a télen Perin-t szerezték meg kölcsönbe, tehát kapus poszton tudtak erősíteni, ahol már Radu személyében van egy minőségi játékos. Mivel a Sassuolo védelme teljesen hiányos lesz, így a gólokra megyek rá. A házigazda nem tökölhet ha fel akar zárkózni a riválisaira, győznie kell(ene), elől viszont a vendégeknél is vannak jó csatárok, akik bármikor tudnak gólt szerezni.



#446 január 05, 2020, 19:06:20, hillandkimi
FRANCIAORSZÁG: Francia Kupa - 1/32 döntő

Grande-Synthe vs. Nancy Tipp: A Nancy kapott gól nélkül játssza le a találkozót: NEM  Odds: 1,61 0:1

Csapat hírek:

Grande-Synthe : -

Nancy hiányzók:: Marchetti (3/0 kp), Bassouamina (1/0 cs), Vagner (18/8cs), Néry (6/0 v), Seka(14/0 v), Lybohny (16/0 v), Valette (első számú kapus 17/0 k) Bertrand (19/0 cs) Rocha (17/0 kp)


Nehezen találtam neten infót erről a párharcról, de aki keres az talál. A házigazda az ötöd osztályban az utolsó előtti helyet foglalja el, viszont a francia kupában eddig remekel. Ma a kicsit tartalékos Nancy-t fogadja, amely gárdánál áll a balhé, ugyanis Baptiste Valette-t a Nancy első számú kapusát nemi erőszakkal vádolják és addig míg nem tisztázódik az ügy a kapus nem szerepelhet egyetlen egy tét meccsen sem. A kapus bírósági pere mellett azaz érzésem, hogy a vendég csapat picit nagyképűen fogja venni a mérkőzést, ezért látok esélyt arra, hogy nem ússzák meg kapott gól nélkül. Mindenképp várok egy hazai gólt :)

#447 január 05, 2020, 17:32:31, hillandkimi
ANGLIA: FA Kupa - 1/32 döntő

01. Sheff Utd vs. Fylde Tipp: Mind két csapat szerez gólt: Igen Odds: 2,62  Office: bet365 2:1

Csapat hírek:

Sheff Utd : Chris Wilder bejelentette, hogy pihentetni az alapembereit, előre elnézést kért a szurkolóktól amiért a B csapat fog játszani.

Fylde: Matty Kosylo sérült

Az FA kupában a legalacsonyabb ligájú együttes a Flyde, így ettől a kis csapattól azt várom, hogy bátran és felszabadultan játsszon PL riválisával szemben.

Lassan az agyam eldobom ettől VAR rendszertől, főleg, hogy a visszajátszás után is tisztán látszódik, hogy a Sassuolo játékos csípőjéről pattant vissza labda és úgy lett a gól... erre kezezés miatt visszavonja az a sárga kukaláda, utána Genoa védő Berardi lábával együtt elvitte a labdát, Pandev kapura tört, kapus véd, de az eleső macedón fejéről bepattan a labda 2:1 :d

#449 január 06, 2020, 22:37:52, hillandkimi
na ezt a hétvégét 4 GY 2V esel zárom, ami +2,32 egység profit, tovább bontva -0,9 egység, amennyi szar fos meccs volt némelyik tűrhető ....