bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában


Már csak stream nézésre fogom használni, használhatatlan fogadásra az authenticator bevezetése óta. Elfogyott a türelmem, hogy állandóan kérte és mellette sokszor nem is működött. Ráadásul az utolsó frissítése óta meg se lehet nyitni újra telepítéses kombóval se. Átpártolók a hazaira jobban működik és az általam preferált piacok a 365 után csak itt érhetők el egy picit szűkösebb kínálattal.

Nálam az újratelepítés után sem működik, kizárólag a saját mobilalkalmazásukkal tudok fogadni, de volt, hogy azzal se. Az egésznek nem tudom mi értelme van. Nem tudom elképzelni, hogy miért szórakoznak ezzel.

Újra telepítettem! Három böngészőn próbáltam! Jelenleg használhatatlan! Csak az alkalmazás működik nekem.

Nekem sem működik. Frissítés, újratelepités után sem .

Nálam se, múltkor is frissített, most azután se lehet fogadni. Fasza. :(  >:(  :o  :(

#8540 április 21, 2023, 21:54:26, csacsi1899
Idézetet írta: Csenii Dátum április 06, 2023, 15:18:40Sziasztok! Nem ilyenkor csütörtökönként vannak kupon napok? Jöhetne már valami.  :D

Megjöttek a kuponok. Az áll rajta:
"Nem működik az app, úgyse tudtok fogadni..."  :bash:

Barátomnak 4 és fél óra chat után azt mondták, hogy az a hiba, hogy mobilnetet használ.  :D

Több óra csetelés után sem működik!Csak a mobil app jó!

Nálam tegnap működött ma már nem sehol sem jó telefonon sem és a gépen sem. Dühítő!

Nem müködik itt sem.... Ha véletlen megjavul írjatok ide.  :crazy:

Telefonról tudok fogadni, bár minden fogadáskor kéri ezt az autentikátort ... volt amikor rányomtam hogy telepitve van, bejött de egyből lefagyott, bezártam visszamentem a bet-re és elfogadta a fogadásom.

Sziasztok!
Tegnap este próbáltam chatelni az ügyfélszolgálattal, de mivel 59-en voltak előttem, így másfél óra után feladtam a lehetetlennek tűnő vállalkozást. Ma csak 36-an várakoztak, úgyhogy ezúttal már türelmesen végigvártam a 3,5 órás sorban állást. A kb. 5 perces beszélgetés végül 37 (!!!) percig tartott, mivel minden válaszom után 7-8 percet vártam, hogy a hölgy újra felbukkanjon az éterben. Biztos vagyok benne, hogy egyszerre több emberrel is chatel, ami csak azért rossz, mert láthatóan nem tudja egy idő után követni, hogy ki mit írt neki. Én például rögtön azzal kezdtem, hogy sem az asztali gépemen, sem a mobilomon nem tudok tegnap este óta fogadni. Erre a hölgy első kérdése pár perc elteltével (idézem): "Hadd kérdezzem meg, hogy asztali gépen vagy telefonon kívánt fogadást tenni?"

Na ez volt az a pont, amikor kicsit azt éreztem, hogy egy olyan galaktikus örvénybe kerültünk, ahol nagy valószínűséggel soha nem találunk egymásra.  ;D

Na de a lényeg:
A mobilon (android) a következőket kellett tenni:

1. El kell távolítani a telefonról az appot, ha le van töltve.
2. Belépni a mobilon a weboldalra, legörgetni a sport alkalmazásig és azt letölteni. (A weboldalon majdnem a lap alján találunk egy olyat, hogy Minden bet365 alkalmazás, arra rámegyünk, és a következő oldalon kiválasztjuk a Sport alkalmazást.)
3. Ha ez megvan, akkor máris lehet fogadni. Én legalábbis azonnal meg tudtam tenni végre egy fogadást, és furcsa mód nem is kért semmilyen hitelesítést.

Nem tudom, hogy hányan lesztek olyan szerencsések, mint én, de ha csak egy pár embernek is sikerül, akkor már megérte.

Végül még megkérdeztem a hölgyet, hogy "az asztali gépre várható valami megoldás a későbbiekben?", amire egy olyan választ kaptam, ami nem igazán volt egyértelmű, de azért leírom szó szerint, hátha valakinek sikerül értelmeznie:
"Az asztalin egyelőre csak a frissítés és elölrőlkezdés és ismét próbálkozás egyelőre."

Kódfejtők már dolgoznak a fenti mondaton.

Valaki röviden el tudná magyarázni, mire is jó ez az Authenticator?

#8547 április 25, 2023, 08:56:31, Admin
Idézetet írta: suba74 Dátum április 23, 2023, 11:32:41...
jó ez a cikk:
"A hitelesítés célja, hogy visszaszorítsa a visszaéléseket..."
Később:
"TIPP2: Aki esetleg több bet365 számlával is fogad egymás után mert sikerül ismerőstől barátoktól szerezni, annak most már szükséges lehet új számla esetén új eszközt használni, vagy érdemes VPS-t bérelni a rackforest.com-tól 2-3000 Forintért és azt használni."
TiB eredeti kérdéséhez visszatérve mire is jó ez?
Lehet hogy elméletben az okosok kitalálták de gyakorlatban csak a hobbi fogadókat szívatják meg vele.

Nekem ioS-el gond nélkül működik az authenticator, szóval a jelek szerint csak az androidos telefonokkal van gond

Sziasztok! Nekem már megy szombat óta, de nem tudtam írni.

Beadja a szokásos azonosítást, ott a legalsó opciót kell kiválasztani. Letöltés, megnyitás és bármi szarakodás nélkül simán lehet fogadni, mint régebben. Igaz, más az oldal elrendezése.