bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában


akkor marad a mindig megujuló link :)

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 18, 2023, 20:19:31Van meg husegbonuszuk? 5ev utan vegre visszatertem ide..

Ha önkitiltásból jössz vissza, figyelned kell majd egy-két dologra.

Idézetet írta: curpy82 Dátum október 18, 2023, 21:19:24Ha önkitiltásból jössz vissza, figyelned kell majd egy-két dologra.

Ez nem önkéntes volt.. Mármint nem én kértem. Persze ez a dolgon nem változtat.
Mire figyeljek?
Nem baj ha nem adnak bónuszt, már az élmény bőven megéri hogy játszhatok náluk.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 18, 2023, 21:23:59Ez nem önkéntes volt.. Mármint nem én kértem. Persze ez a dolgon nem változtat.
Mire figyeljek?
Nem baj ha nem adnak bónuszt, már az élmény bőven megéri hogy játszhatok náluk.

Nekem az MTK-FTC meccsig minden fain volt. Utána elkövettem egy hibát. Addig csak paysafe-vel fizettem, de emiatt a hercehurca miatt berakták a skrillt is, mint opciót. Ugyebár az az e-mail címem egyezett a régebbi bet365-ös e-mailemmel. Így erre is áthúzta a kitiltást. Ezt chat, teló, chat, chat játék során kb.2 hét után megoldottuk. Azonban én elvesztettem minden jogom a Free4 All játékra,a 40 milliós kihívásra plusz bármilyen bónuszra+hűségbónuszra. Mivel írod, hogy ez téged nem izgat-téged nem érintene különösebben rosszul a dolog.

Idézetet írta: curpy82 Dátum október 18, 2023, 21:40:16Nekem az MTK-FTC meccsig minden fain volt. Utána elkövettem egy hibát. Addig csak paysafe-vel fizettem, de emiatt a hercehurca miatt berakták a skrillt is, mint opciót. Ugyebár az az e-mail címem egyezett a régebbi bet365-ös e-mailemmel. Így erre is áthúzta a kitiltást. Ezt chat, teló, chat, chat játék során kb.2 hét után megoldottuk. Azonban én elvesztettem minden jogom a Free4 All játékra,a 40 milliós kihívásra plusz bármilyen bónuszra+hűségbónuszra. Mivel írod, hogy ez téged nem izgat-téged nem érintene különösebben rosszul a dolog.

A helyzet nálam az hogy a skrillre hibát ír ki, a netellernél videós verifikaciót kér, de a psc működik.
A feloldás után volt egy 24órás periódus amit várnom kellett és belépés után leokézni a feloldást. Na most ha rányomok szintén hibát ír ki, hogy nem sikerült a korlátozást feloldani. De fogadni tudok. Jelenleg vizsgálják a számlám.

Idézetet írta: Wilshere Dátum október 18, 2023, 19:48:09Sziasztok.
Nekem bejön ez az utolsó link, viszont az appot nem tölti le. Arra van valami trükkje valakinek? 🥺
Vszeg az app letöltési helye is belekerült vmelyik banba, ezért nem megy.

1. Opera böngeszőben aktiváld a VPN-t!
2. Töltsd le a pár oldallal korábbi linkről a .apk-t!
3. Töltsd fel a saját Google Drive-odra!
4. A telefonodon töltsd le a Drive-ról!

Természetesen lehet ezer más app és megoldás, ez talán olyan, ami mindenkinek van. Pl. ha van a mobilodon Opera, azzal közvetlenül a telefonra is letöltheted.

Azt hiszem az IP cimes blokkolás miatt nem megy az app letöltés. @havenofear jól leírta, bármilyen vpn-nel le lehet tölteni. Át lehetne dobni valami wetransfer féle linkre, de ha az appot 2-3 naponta frissítik, akkor nem a legfrissebb lesz feltöltve és nem fog működni.

Szóval valamilyen vpn-nel le lehet tölteni, azt hiszem Opera van Androidra is. Vagy ott a warp.

Nekem tegnap azt írta ki a bet365 hogy észrevették hogy külföldről játszom ami azért érdekes mert vpn-t nem használok, az országot de még a város sem hagytam el tehát ez egy nagyon furcsaság amit nekem írogatnak. Az app nálam használhatatlan, ugyan be tudok lépni de a második lépés után befagy, a böngészőből meg állandóan kidob, de azért néha ott lehet fogadni. Android, digi.

#9068 október 19, 2023, 11:17:18, Titti7
Én csak applikációval tudok fogadni már egy háromnegyed éve, de a legújabb letöltött applikáció rendre befagy 15-20 mp után, így csak élőben villám fogadásokat tudok megtenni ... sokaknál van ilyen helyzet?

A másik kérdés főleg @vmlinuz felé, hogy miért fagy be egy oldal 15-20 mp után mi lehet az oka?

Köszönöm! :)

Idézetet írta: Titti7 Dátum október 19, 2023, 10:48:26hogy miért fagy be egy oldal 15-20 mp után mi lehet az oka?
Az IP blokkolás miatt.

Nyalnának sót, már a 068-as végű link is a listán van  >:( (Az egyetlen, ami nálam működöt)

Kérdés az, hogy ez meddig mehet így, végtelenségig? Vagy amíg az egyik fél meg nem unja? Mekkora 'meló' a bet365-nek egy ilyen link 'előállítása'?

Másnál se működik az app? Tegnap óta fagyott, inkább letöröltem és újra telepítettem bízva a csodában, de azóta csak pörög és pörög, de nem lép be. Kipróbáltam több telefonon, több szolgáltatóval nekem jelenleg egyiken se indul. Sajnos a honlapon nem tudok fogadni, mert hitelesítést kér és az Authenticator az istennek se működik nálam.
Van erre valami megoldás?

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 19, 2023, 11:27:28Nyalnának sót, már a 068-as végű link is a listán van  >:( (Az egyetlen, ami nálam működöt)

Kérdés az, hogy ez meddig mehet így, végtelenségig? Vagy amíg az egyik fél meg nem unja? Mekkora 'meló' a bet365-nek egy ilyen link 'előállítása'?
végtelenségig

Idézetet írta: LezLee81 Dátum október 19, 2023, 11:39:23Másnál se működik az app? Tegnap óta fagyott, inkább letöröltem és újra telepítettem bízva a csodában, de azóta csak pörög és pörög, de nem lép be. Kipróbáltam több telefonon, több szolgáltatóval nekem jelenleg egyiken se indul. Sajnos a honlapon nem tudok fogadni, mert hitelesítést kér és az Authenticator az istennek se működik nálam.
Van erre valami megoldás?
Ugyanez van nálam is, csak én nem törlöm ki a befagyós oldalt, ami 15-20 mp -ig jó kb.

#9074 október 19, 2023, 12:12:59, havenofear
Idézetet írta: LezLee81 Dátum október 19, 2023, 11:39:23Másnál se működik az app?
Nálam működik az app. Telekomos és Yetteles nettel is.

update: valóban lehal 30-60 másodperc után. Viszont fogadni lehet.