bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában


Idézetet írta: Kormanyzas Dátum november 26, 2023, 12:10:31Bwinen kezdtem a pályafutásom sok éve , Bwin cseten ismertem meg egy nőt , akibe beleszerettem, később nagyon megbántam :))

Na azért ezt kifejthetnéd bővebben.  ;D  ;D  Amúgy biztosan sokan kezdtünk online a betandwin-en, de valószínűleg te vagy az egyetlen, aki ott csajozott be. Minden apró részlet érdekel :D

Sziasztok és akkor a magyar kormány ellen miert nem indítanak pert ? Vagy már ell indítottak és ha nyernek vissza jönek ? Igaz magyar ember minden szart elfogad mert fel elég gáz

Idézetet írta: laci999 Dátum november 26, 2023, 19:41:57Sziasztok és akkor a magyar kormány ellen miert nem indítanak pert ? Vagy már ell indítottak és ha nyernek vissza jönek ? Igaz magyar ember minden szart elfogad mert fel elég gáz

Rengeteg per van már indítva, számolt be erről a minap Bíró Marcell is, a felügyelet elnöke.

De korábbiakban kiindulva egy ilyen per egy pár évbe telik...

Idézetet írta: Admin Dátum november 26, 2023, 20:21:32Rengeteg per van már indítva, számolt be erről a minap Bíró Marcell is, a felügyelet elnöke.

De korábbiakban kiindulva egy ilyen per egy pár évbe telik...
de ö nem tiltja ? Nem neres ?

Idézetet írta: nrobert12 Dátum november 26, 2023, 13:50:10Nos, én kipróbáltam a 22-t... Irdatlan nagy csalódás. Áttekinthetetlen, és ami a legrosszabb, hogy egy meccsről csak egy szempontot tudsz megfogadni. Szerintem viszem a pénzem az unibetre.

Javaslom az applikáció telepítését, először nekem is egy káosznak tűnt az oldal, de az applikációval remekül átlátható, én szinte csak azzal használom.

Idézetet írta: laci999 Dátum november 26, 2023, 23:22:38de ö nem tiltja ? Nem neres ?

Nem igazán értem, hogy miről beszélsz. Fejtsd ki jobban.

Röviden: perelnek az irodák, erről beszámolt a magyar SZTFH elnöke is (úgymond az általa vezetett felügyelet ellen zajlik a pereskedés + magyar állam).

Idézetet írta: Admin Dátum november 25, 2023, 23:25:03Attól még hagyd, hogy írja le frusztrációját. Jobb ha magában tartja?


Tisztelt @Admin , kéretik újranyitni egy hétre a dühöngő topikot!  :bash:  ;D

Idézetet írta: flamman Dátum november 27, 2023, 08:40:17Tisztelt @Admin , kéretik újranyitni egy hétre a dühöngő topikot!  :bash:  ;D

Használd bizalommal ezt a fórumtémát. :)

Ha megnyerik a pereket sem fix, hogy jönnek vissza egyből. Nyilván akkor miért pereskednének, jöhet a kérdés. Csak én úgy tudom, van több olyan ország is, ahova "visszamehetne" a bet365, de egyelőre nem ment vissza.

Továbbá a legjobb magyar sajátosság, hogy oké, elkaszálják a mostani licencvételi törvényt, de a következőben megint lesz egy olyan félmondat a kritériumok között, ami miatt egyetlen külföldi iroda sem vehet valójában lincencet. Aztán jöhet egy újabb pereskedés, és ekkor már megjelennek az első repülő autók, tiktokon az első ember megölte magát már lájkokért, és ugyan megkopnak addigra az O1G tetoválások, de még látszani fognak a kissé megszottyadt bőrökön.

#9519 november 27, 2023, 15:38:44, Kormanyzas
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 26, 2023, 19:15:02Na azért ezt kifejthetnéd bővebben.  ;D  ;D  Amúgy biztosan sokan kezdtünk online a betandwin-en, de valószínűleg te vagy az egyetlen, aki ott csajozott be. Minden apró részlet érdekel :D
Cseten kért segítséget , hogy tudna befizetni KNH kártyával . Azzal sehogy . Megsajnáltam , Beírtam csetbe az MSN címem .Előszőr azt hitte, hogy csak szivatom , mert az MSN címem az akkori telszámom volt . Mivel senki nem segített neki , így csak felvett MSN-re. Kiderült , hogy kb 15 km-re lakik tőlem , 23 éves egyetemista nő volt . Olyan képet mutatott magáról , hogy se köpni , se nyelni nem tudtam hírtelen . Négykézláb pózólt ágyon. Utaltam neki 10 dolcsit, hogy be tudjon fizetni . Ez kb olyan volt neki , mint egy piásnak az alkohol , vagy drogosnak a drog . Kőgazdag apucitól szerzett pénzt. Vett belőle házat , ílletve felesbe nyitott éttermet Pesten . Egy év után becsődőlt . Így lett egyik piilanaról a másikra vállalkozóból telefonos kisasszony . Évek teltek el , mikor egyszer csak váratlanul közölte , hogy ő bizony a jobb élet reményében kiköltözik Londonba . Elváltak útjaink. Ez van .

Idézetet írta: TiB Dátum november 27, 2023, 13:24:42Ha megnyerik a pereket sem fix, hogy jönnek vissza egyből. Nyilván akkor miért pereskednének, jöhet a kérdés. Csak én úgy tudom, van több olyan ország is, ahova "visszamehetne" a bet365, de egyelőre nem ment vissza.

Továbbá a legjobb magyar sajátosság, hogy oké, elkaszálják a mostani licencvételi törvényt, de a következőben megint lesz egy olyan félmondat a kritériumok között, ami miatt egyetlen külföldi iroda sem vehet valójában lincencet. Aztán jöhet egy újabb pereskedés, és ekkor már megjelennek az első repülő autók, tiktokon az első ember megölte magát már lájkokért, és ugyan megkopnak addigra az O1G tetoválások, de még látszani fognak a kissé megszottyadt bőrökön. Bízunk benne vissza jönek per uttán

Sziasztok!
Eddig csak a bet365nél fogadtam föleg NFLre és NBAre meg Dartsra. Live streaming szempontból melyik oldalt ajánlnátok?
Elöre köszi.

#9522 november 28, 2023, 15:14:04, vmlinuz
Idézetet írta: vizilo Dátum november 28, 2023, 11:08:44Sziasztok!
Eddig csak a bet365nél fogadtam föleg NFLre és NBAre meg Dartsra. Live streaming szempontból melyik oldalt ajánlnátok?
Elöre köszi.

Ivibet

Azt hiszem, én nagyon nem vagyok képben. Olvasom itt, hogy több ember megélhetése volt a bet365, és költözést is fontolgatnak emiatt. Komolyan kérdezem, ezt mégis hogy? Hogy lehetett valaki hosszútávon nyerő itt? Profi multiacc, vagy mi? Kétségkívül a legjobb felület volt, de nyerőket k@rva gyorsan lekorlátozták. Tényleg komoly a kérdésem, van lehetőség ennek a kijátszására? Mármint hosszútávon, mert a trükköket ismerem, amivel lehet húzni az időt, de előbb-utóbb képbe kerülsz és jön a tiltás/korlátozás. Szóval nem értem ezeket a költözési terveket...a Betfair miatt érdemes volna, na de a bet365 miatt??

Idézetet írta: UHT Dátum november 29, 2023, 12:27:11Azt hiszem, én nagyon nem vagyok képben. Olvasom itt, hogy több ember megélhetése volt a bet365, és költözést is fontolgatnak emiatt. Komolyan kérdezem, ezt mégis hogy? Hogy lehetett valaki hosszútávon nyerő itt? Profi multiacc, vagy mi? Kétségkívül a legjobb felület volt, de nyerőket k@rva gyorsan lekorlátozták. Tényleg komoly a kérdésem, van lehetőség ennek a kijátszására? Mármint hosszútávon, mert a trükköket ismerem, amivel lehet húzni az időt, de előbb-utóbb képbe kerülsz és jön a tiltás/korlátozás. Szóval nem értem ezeket a költözési terveket...a Betfair miatt érdemes volna, na de a bet365 miatt??

Egy nyerő játékost nem mindig úgy kell elképzelni, hogy havi szinten milliókat kaszál. Magyarországon abból is bőven meg lehet élni, ha mondjuk ilyen felületelen keresel 600-700 ezret. Ekkora profitnál pedig nincsen komoly korlátozás, főleg akkor nem, ha mondjuk ezt 3-4 piacról hozod össze. Akkor korlátoznak le, ha kisebb piacon elkezdesz sokat nyerni és tudatosan keresed a hibákat, viszont, ha csinálsz szándékosan rossz közepes vagy kicsivel nagyobb tétet is (ez olyan, mint egy drogkartell beáldozza a szállítmány bizonyos részét, hogy az üzletük fennmaradjon), akkor úgy könyvelik el, hogy értesz valamennyire hozzá, de nem tudsz azért mindent. Okosan, radar alatt maradva simán elkerülhető egy jelentős korlátozás és havi szinten kényelmesen megélhet belőle az ember (és még multiacc sem kell hozzá).