bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában


#9675 december 16, 2023, 23:40:08, dan1ka
Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 16, 2023, 21:37:54Nem a szolgáltató hibája. A bet365-nél van valami.

A bet365 csak szimplán tiltja a VPN-ek használatát. Így van megírva az oldal.

Egyébként meg a szolgáltatók igenis tehetnek róla, mert van olyan szolgáltató amelyik gyengébb/régebbi (vagy pusztán hanyagságból eredően) technikai megoldással hajtotta végre a törvény által elrendelt kötelező blokkolást, ezáltal tényleg nagyon sok ember láthatóan a fórumról is eléri különböző módszerekkel a linkeket. Nem véletlen írtam a fenti szolgáltatót, ugyanis náluk mindent tökéletesen lezártak. (Sajnos)


#9676 december 17, 2023, 06:27:13, vmlinuz
Idézetet írta: dan1ka Dátum december 16, 2023, 23:31:57Nem véletlen írtam a fenti szolgáltatót, ugyanis náluk mindent tökéletesen lezártak. (Sajnos)
Ha warppal sem megy, nem a szolgáltató blokkol. Valami van a bet365 oldalán, nem tudjuk, hogy pontosan mi. Vagy a magyar felületet vezetik ki, vagy tiltják a magyar ip-ket, mert lehet meg akarnak felelni az 5 éves nemszolgáltatásnak, amit a magyar szerencsjáték törvény kér, vagy túl nagy forgalmat generálnak a magyar látogatók, ami nekik pénzbe kerül és mivel most nem játszhatnak Magyarországról, inkább letiltották ők az elérést. Vagy van egy 4-ik indok, amit egyáltalán nem tudok kitalálni.

Bizonyítékként lásd a csatolmányt. A bet365 szervere küld 520-as válasz kódot.
Ennek ellenére ez a részleg megy: https://help.bet365.de/hu/home tehát maga a fogadási felületnél van csak a tiltás.

Idézetet írta: dan1ka Dátum december 16, 2023, 23:31:57van olyan szolgáltató amelyik gyengébb/régebbi (vagy pusztán hanyagságból eredően) technikai megoldással hajtotta végre a törvény által elrendelt kötelező blokkolást
Nincs olyan szolgáltató. Az összes ugyanazt a megoldást alkalmazza, DPI-t használnak. Egyedül az IP tiltás vagy a domain match algoritmus különbözik valamennyire. De senki nem alkalmaz más módszert, mint pl. DNS eltérítés vagy hasonlók, amit valóban könnyebb kijátszani.

Mobilon nekem sem megy egyik oldal sem,semmilyen warp beállítással.Kíváncsiságból letöltöttem a számítógépre is,láss csodát az olasz oldal egyből bejött,majd egy régi elmentett magyar alternatív címet próbáltam,az is megy.Hogy mobilon miért nem megy,arra nagyon kíváncsi lennél?!Hisz itthon wifit használok,de se azzal,se mobilnettel nem megy.

Idézetet írta: Rattis Dátum december 17, 2023, 08:38:35Mobilon nekem sem megy egyik oldal sem,semmilyen warp beállítással.Kíváncsiságból letöltöttem a számítógépre is,láss csodát az olasz oldal egyből bejött,majd egy régi elmentett magyar alternatív címet próbáltam,az is megy.Hogy mobilon miért nem megy,arra nagyon kíváncsi lennél?!Hisz itthon wifit használok,de se azzal,se mobilnettel nem megy.
Cookie.

#9679 december 17, 2023, 08:51:29, Rattis
Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 17, 2023, 08:39:54Cookie.
Töröltem mindent,úgy sem megy. :-\ Baaszus,most megint töröltem mindet,és bejött :) Majd a következő betöltésnél már csak forog az oldal!

Sziasztok!
Az eredményeket én is a 365 ön követtem, de a bet 22 játszom.

Tegnaptól ők sem elérhetők, csak a letöltött app működik. Ha valakinek volt bet365 Apple letelte, az talán náluk is mehet.

Ezt leirnád magyar nyelven is?

Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 17, 2023, 05:59:35Ha warppal sem megy, nem a szolgáltató blokkol. Valami van a bet365 oldalán, nem tudjuk, hogy pontosan mi. Vagy a magyar felületet vezetik ki, vagy tiltják a magyar ip-ket, mert lehet meg akarnak felelni az 5 éves nemszolgáltatásnak, amit a magyar szerencsjáték törvény kér, vagy túl nagy forgalmat generálnak a magyar látogatók, ami nekik pénzbe kerül és mivel most nem játszhatnak Magyarországról, inkább letiltották ők az elérést. Vagy van egy 4-ik indok, amit egyáltalán nem tudok kitalálni.

Bizonyítékként lásd a csatolmányt. A bet365 szervere küld 520-as válasz kódot.
Ennek ellenére ez a részleg megy: https://help.bet365.de/hu/home tehát maga a fogadási felületnél van csak a tiltás.
Nincs olyan szolgáltató. Az összes ugyanazt a megoldást alkalmazza, DPI-t használnak. Egyedül az IP tiltás vagy a domain match algoritmus különbözik valamennyire. De senki nem alkalmaz más módszert, mint pl. DNS eltérítés vagy hasonlók, amit valóban könnyebb kijátszani.

DIGI-n még az általad belinkelt help oldal sem érhető el.

Igen, leírom.
Másik oldalon játszom, a bet 365 ön csak az eredményt követtem! Az a másik oldal is blokkolva van, mára sikerült tüköroldalt generálniuk, addig csak a letöltött applikáció működött!
Gondoltam ez még működhet a bet35 nél is! Letöltöttem egy appot, külső forrásból, mert a playstoreban már nincs fönt! A telepítés ok, de sajnos helymeghatározással indít, és a beazonosítás után kiírja, hogy az ön országában tiltott az oldal! Pedig azt hittem jó ötlet....

Idézetet írta: dan1ka Dátum december 17, 2023, 10:57:57DIGI-n még az általad belinkelt help oldal sem érhető el.
Warp nélkül nem is, mert IP blokk is volt a bet365-re.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 17, 2023, 11:13:07Warp nélkül nem is, mert IP blokk is volt a bet365-re.

Áh, hát már mindegy, tényleg feladom. Erről a hálózatról sehogy sem megy (WARP ide vagy oda). Ha bárkinek van bármi megoldása ne tartsa magában. Egyszerűen tényleg nem találok jobb alternatívát eredménykövetésre, instant browser alertekre meg trackerre.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 16, 2023, 19:47:39Hogy érted, hogy pár percig? Véletlenül pont addig, ami nyelvet váltasz magyarra? Én a .de oldalon vettem ezt észre, hogy amin magyar nyelvre váltod, nem tölt be rendesen, de németül, angolul teljesen jó.

Szándékosan nem csináltam nyelv változtatást. Pár kattintás után mindig csak a "tölt".
Neked német ip címmel és .de oldallal sokáig működik?

Nem magyar IP cimmel nem áll le pár kattintás után.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 17, 2023, 10:42:20Ezt leirnád magyar nyelven is?

Hááát igen....  :-\
Egyre több helyen látni, hogy értelmezhetetlen írások(k) össze-vissza.

Mi lesz még itt, ha beérik a nem tisztelt nemzethy fék agysorvasztó célja a 16 éves tan.köt határral...

Idézetet írta: lazanyja Dátum december 18, 2023, 09:32:04Hááát igen....  :-\
Egyre több helyen látni, hogy értelmezhetetlen írások(k) össze-vissza.

Mi lesz még itt, ha beérik a nem tisztelt nemzethy fék agysorvasztó célja a 16 éves tan.köt határral...

Mert az öregek helyesen írnak, mi?  :D Olvastál te Facebook kommenteket?