bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában


Idézetet írta: Csenii Dátum október 18, 2022, 16:13:10Mekkora nagy balf*sz banda lett ez a fogadóiroda is. Tegnap amerikai focira fogadtam, 5 perccel a vége előtt hogy lesz hosszabitas. 26 odds. Nem sokkal, 500 ft-al ment. Be is jött.. Meg is kaptam a nyereményem. Aztan most egy órája visszavették az egeszet. Vesztesnek jelzi a tippet, de hogy miert azt nem értem.. (Élőben néztem a meccset, aztan biztos hogy volt hosszabbitas.)


5 perccel a vége előtt az állás 13-16 volt. Amikor megláttad hogy 26-os oddsért lehet fogadni a döntetlenre, rá kellett volna jönnöd, hogy valami nem kerek, mert ha a rendes játékidei döntetlenre lehetett volna fogadni, akkor biztos hogy nem adnak rá 26-os oddsot, hanem mondjuk 5-öst.

Te a teljes meccs eredményére fogadtál, ami bizony hazai győzelem lett, és elbuktad a fogadásodat.
Mielőtt szidod az irodát, kicsit járj utána a dolgoknak. Azt sem értem, hogy ha valamit nem értesz, akkor miért itt írod ki magadból így, és nem kérdezel rá a chaten először.

Miert kamuznék? Csatoltam is egy képet. Most ide. Akkor lehet 10 perc volt, nem mindegy? De ennyi volt az odds. Érvényesítették is. Aztan delutan visszavették az egészet. Írtam nekik, de a részükről még semmi reakció. Jó nagy lehuzós banda lett ez is, ha tetszik neked, ha nem.

"Azt sem értem, hogy ha valamit nem értesz, akkor miért itt írod ki magadból így, és nem kérdezel rá a chaten először."

Nem is kell mindent értened, de szerintem ez a fórumtéma azert jött létre, hogy leírjuk a tapasztalatainkat. A negatívat is ugyanúgy mint a pozitívat.

Idézetet írta: Csenii Dátum október 18, 2022, 23:47:18Miert kamuznék? Csatoltam is egy képet. Most ide. Akkor lehet 10 perc volt, nem mindegy? De ennyi volt az odds. Érvényesítették is. Aztan delutan visszavették az egészet. Írtam nekik, de a részükről még semmi reakció. Jó nagy lehuzós banda lett ez is, ha tetszik neked, ha nem.

Egy szóval sem írtam, hogy kamuzol. Nem arra fogadtál, amire akartál meg amire gondoltál.
Te a rendes játékidő döntetlenre akartál fogadni, tehát arra hogy 4 negyed után x lesz. A fogadás meg arra vonatkozott, hogy a végeredmény lesz x. A végeredmény hazai lett. Az is lehetett volna X, egy NFL meccs lehet döntetlennel záródó.

Idézetet írta: spursBSB Dátum október 19, 2022, 00:08:48Egy szóval sem írtam, hogy kamuzol. Nem arra fogadtál, amire akartál meg amire gondoltál.
Te a rendes játékidő döntetlenre akartál fogadni, tehát arra hogy 4 negyed után x lesz. A fogadás meg arra vonatkozott, hogy a végeredmény lesz x. A végeredmény hazai lett. Az is lehetett volna X, egy NFL meccs lehet döntetlennel záródó.

Jó nagy tévedésben vagy. Háromesélyes fogadas, ott van. Amibe beleszámit a döntetlen is. Döntetlen lett. Hülye nem vagyok, ne nézz mar madárnak. El is fogadtak a fogadast, kiértékelték nyertesnek, aztan visszavonták. Erre lennék kiváncsi miért, de még választ nem kaptam.

Idézetet írta: Csenii Dátum október 19, 2022, 00:13:40Jó nagy tévedésben vagy. Háromesélyes fogadas, ott van. Amibe beleszámit a döntetlen is. Döntetlen lett. El is fogadtak. Du. 3-ig. Hülye nem vagyok, ne nézz mar madárnak. El is fogadtak a fogadast, kiértékelték nyertesnek, aztan visszavonták. Erre lennék kiváncsi miért, de még választ nem kaptam.

Szóval akkor leírom harmadjára is:
háromesélyes fogadás, HAZAI, DÖNTETLEN, VENDÉG.

Te a rendes játékidőre akartál fogadni, tehát arra, hogy 4. negyed után döntetlen lesz. Így is lett.
A fogadás viszont valószínűleg nem arra vonatkozott, hanem a VÉGEREDMÉNYRE, arra, ami hosszabbítás után lett, ami HAZAI.

Az NFL meccs hosszabbítás után is lehet döntetlen.

/Elsőre én is azt hittem, hogy valami komolyabb hiba van, de mivel a fogadásodat nem érvénytelenítették, hanem vesztetté nyilvánították, az lehet amit írtam. És ha az oddsot megnézzük, 5 perccel a vége előtt 3 pontos különbségnél nem indokolt a 23-as szorzó, túl sok. Arra, hogy az esetleges hosszabbítás után is döntetlen legyen, TEHÁT A VÉGEREDMÉNY DÖNTETLENRE már nagyon is reális volt a 23-as odds. Remélem így már érted./

"Nem is kell mindent értened, de szerintem ez a fórumtéma azert jött létre, hogy leírjuk a tapasztalatainkat. A negatívat is ugyanúgy mint a pozitívat."

Én meg leírom neked, hogy szerintem mi a legvalószínűbb. Erre is való a fórum.

Szerintem nem vagy tisztaban a szabalyokkal. Ez egy masik jövőbeli mérkőzés, amerikai foci szinten. Mentettem a képet. Ugyanerre fogadtam en is, csak élőben. Nem is értem miről beszélsz egyébként. Egy hosszabbitasnak csak két kimenetele lehet. Azert hosszabbítas.

A hosszabításban 3 kimenetel lehet, mert lehet dönteten. Az amerikai fociban van döntetlen, ha a hosszabbítás 10perce után is döntetlen az állás. Szezononként kb 1 döntetlen lesz így, idén volt már még hozza egy IND Colts meccsen.

Te arra fogadtál hogy a hosszíbbtás után lesz döntetlen, nem pedig a 4.negyed után. A tipped vesztes.


Idézetet írta: Csenii Dátum október 19, 2022, 00:26:08Szerintem nem vagy tisztaban a szabalyokkal. Ez egy masik jövőbeli mérkőzés, amerikai foci szinten. Mentettem a képet. Ugyanerre fogadtam en is, csak élőben. Nem is értem miről beszélsz egyébként. Egy hosszabbitasnak csak két kimenetele lehet. Azert hosszabbítas.

Talán ha már háromszor is megindoklom neked, hogy miért bukott el a fogadásod, legalább egy google keresést megejtenél...

#8350 október 19, 2022, 00:40:22, MessiÁs
Idézetet írta: Csenii Dátum október 19, 2022, 00:26:08Szerintem nem vagy tisztaban a szabalyokkal. Ez egy masik jövőbeli mérkőzés, amerikai foci szinten. Mentettem a képet. Ugyanerre fogadtam en is, csak élőben. Nem is értem miről beszélsz egyébként. Egy hosszabbitasnak csak két kimenetele lehet. Azert hosszabbítas.

Ez szintén nem a rendes játékidő döntetlenje, hanem ha a hosszabbítás után lesz döntetlen. Tehát mint a Colts meccs amit az imént említettem.
Ha a rendes ji oddsa lenne ez akkor simán tenni kéne mindet mert bőven van rj döntetlen 51meccsenként..


https://help.bet365.com/product-help/sports/rules/americanfootball

ott az inplay bets résznél

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 19, 2022, 00:29:26A hosszabításban 3 kimenetel lehet, mert lehet dönteten. Az amerikai fociban van döntetlen, ha a hosszabbítás 10perce után is döntetlen az állás. Szezononként kb 1 döntetlen lesz így, idén volt már még hozza egy IND Colts meccsen.

Te arra fogadtál hogy a hosszíbbtás után lesz döntetlen, nem pedig a 4.negyed után. A tipped vesztes.




Nekem ez akkor se tiszta. Ha vesztes lett volna mar akkor kiderül. Es akkor rendes jatekidő döntetlenre nem is lehet fogadni naluk amerikai focinal? Vagy hogy van ez? Hol van ez az opció, hol kell keresni?

#8352 október 19, 2022, 00:42:38, MessiÁs
Idézetet írta: Csenii Dátum október 19, 2022, 00:33:50Nekem ez akkor se tiszta. Ha vesztes lett volna mar akkor kiderül. Es akkor rendes jatekidő döntetlenre nem is lehet fogadni naluk amerikai focinal? Vagy hogy van ez? Hol van ez az opció, hol kell keresni?


Most direkt megkerestem a bet365 szabályoknál.

Az összes in play betnél számít a hosszabbítás(kivéve ha konkrétan jelzik hogy nem). Tehát ha döntetlent teszel, akkor a hosszabbítás számít, tehát a hosszabbítás után kell döntetlennek lennie a meccsnek.
Simán csak rosszul értékelték ki a fogadásod először. Ők is hibázhatnak.

https://help.bet365.com/product-help/sports/rules/americanfootball

ott az inplay bets résznél

Egyebkent meg mi értelme van a hosszabbításnak, ha a hosszabbítás is döntetlennel zárul? Erre varrjon vki gombot. :D Kosarban is van egy extra hosszabbitas még a hosszabbitas utan is, itt miert nincs? Akkor sorry, nem lehuzós banda. De most is benn all napok óta ket fogadasom. Régen azert nem voltak ilyen stiklik. Vagy legalabb értesítették az embert mi a pálya, most meg csak úgy adnak-vesznek.

Meccs -> Fő speciálisak -> Hosszabbítás lesz a mérközésen: igen/nem.

Az igenre az adott meccsnél 13-as szorzó van. 3 pontos különbségnél 5 perccel a vége előtt meg kb. 5-ös lehet, attól függően hogy ki hol támad éppen.