bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában


Idézetet írta: BvB_09 Dátum január 20, 2011, 12:25:33
Szia!

Érvényteleníti, mert nekem is azt csinálta a Nalbandian mérkőzéssel.

Azaz visszaadják a fogadásodat?

1,00-ás szorzóval számolja el a fogadásod.

Hali! Egy kis érdekesség:
Spanyol -Izland kézilabda, félidő, állás 20-10

Bet365 fogadási lehetőségek 2. félidőre:

Izland +8,5    1,83

Izland nyeri a 2. félidőt: 4.00     2 félidőX: 9.00    Spo nyeri: 1,57

Megtettem Izland nyeri a 2. félidőt, örültem is, majd kaptam egy levelet, idézem:

"Az Ön felhasználó neve Lacapi. Elfelejtette jelszavát?

Kedves Laszlo

LS06674266F azonosítójú fogadásával kapcsolatban keressük, amelyet 4.00 nyereményszorzóval tett meg a következőre: 2. félidő - Izland (Félidő eredménye Izland vs Spanyolország). Észrevettük, hogy ez a választás helytelen szorzóval lett leadva, így szabályainknak megfelelően a javított 1.57 szorzóval kerül rendezésre.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.

Szívélyes üdvözlettel,

A bet365 csapata"

Most akkor ki a hülye,  mert ha nem is 4 a szorzó rendbe van, de az hogy 2 góllal jobbak lesznek az izlandiak a második félidőbe a +8,5 hendi alapján 1,83-at ért, nem 1,57-et. Szerintem csak sokan tették rajtam kivűl. Vélemények???   

Kezd nagyon unfair lenni a bet365 iroda a szememben.
Engem tegnap megcumiztattak egy friendly meccsel úgyhogy 90 perc helyett 120 perces volt a mérkőzés én meg szépen bekaptam a horgot és kirepítettem az ablakon egy elég tekintélyes összeget. Mi ez ha nem félrevezetés?
pl. ha mondjuk mindennap futok 20 percet, de ma tudom h 20 helyett 30at kell/fogok akkor valószínűleg máshogy fogom magam odatenni a dologhoz, mert tudom, hogy többet kell teljesítenem&a táv végét is bírnom kell azaz máshogy osztom be az erőmet. Itt is nem meglepő ha mondjuk az első félidőben nem esett gól mert ugye nem 90 perces a meccs hanem 120 így még van idő mindenre.
:noway:
Idegesítő, hogy ha nekik káruk származik akkor módosítják (lásd oddsok rossz megállapítása), ha meg nem akkor eltusolják az ügyet&úgy hagyják&csak a 90 perces szabályt hajtogatják amivel az a baj hogy 120ban megvan a 90 azaz a 0-90ig vagy 30-120 vagy 15-105. percig is nézhetjük vagy vehetjük a tippeket a meccsen.
Szánalmas!

Elsőnek talán nézz utána hogy mire fogadsz, ne hogy már az iroda hibája legyen.

Idézetet írta: umekumek Dátum január 28, 2011, 16:37:13
Elsőnek talán nézz utána hogy mire fogadsz, ne hogy már az iroda hibája legyen.
Elvégre nem ő kínálta az eseményt. Jogos felvetés...

Idézetet írta: toliga1986 Dátum január 28, 2011, 19:38:19
Elvégre nem ő kínálta az eseményt. Jogos felvetés...


Írd már le melyik barátságos meccsről volt szó, ha nem találok rá 5 percen belül információt hogy miért tartott eddig a mérkőzés (remélem nem X lett, és nem vetted észre) akkor én kérek elnézést.

Üdv!

Lenne egy kérdésem, a "gólok száma(goal line)" és az "összesített gólok" között mi a különbség ?
Én valami olyasmire gondolok, pl.  - gólok száma 2, 2.5 - akkor olyan mint az ázsia hendi, tehát ha csak 2 gól lesz akkor a tét egy része visszajár és csak akkor nyertes ha 2,5-nél több. Viszont ha csak annyi van kiírva hogy - gólok száma(goal line) 2,5 felett -  tehát csak egy érték van megadva, akkor?

Lehet én vagyok nagyon figyelmetlen, kerestem a súgóban, de nem igazán találtam sok információt.

"Összesített gólok/gólok száma a mérkőzésen/További összesített gólok - Élő fogadás
Amennyiben a mérkőzést felfüggesztik a 90 perces játékidő vége előtt, a téteket érvénytelenítjük, kivéve, ha a fogadások rendezése már adott.

Összesített gólok - ázsiai hosszabbításban, élő-fogadás:
A szokásos összesített gólok - ázsiai élő-fogadás szabályai érvényesek, azonban itt kizárólag a hosszabbításban szerzett gólok számítanak. A hosszabbítást 0-0 állással kell megkezdeni. "

köszönöm a választ!


Szevasztok Bet365 -ös fogadók .
Regisztrálni akarok az oldalra , kizárólag az Élő közvetítések miatt , hogy a Bet365-ön tudjam nézni élőben a meccseket .
A kérdésem az , hogy ahhoz hogy csak a meccseket tudjam nézni elég e egy sima regisztráció ? Vagy kötelező bankkártya számot is megadni vagy esetleg befizetni , hogy élvezni tudjam az élő közvetítséeiket ?
Kösz !


Idézetet írta: Babu Dátum február 20, 2011, 13:54:32
Szevasztok Bet365 -ös fogadók .
Regisztrálni akarok az oldalra , kizárólag az Élő közvetítések miatt , hogy a Bet365-ön tudjam nézni élőben a meccseket .
A kérdésem az , hogy ahhoz hogy csak a meccseket tudjam nézni elég e egy sima regisztráció ? Vagy kötelező bankkártya számot is megadni vagy esetleg befizetni , hogy élvezni tudjam az élő közvetítséeiket ?
Kösz !



A számládon kell legyen pénz, ahhoz, hogy tudd nézni a közvetitéseket.

Van egy kisebb problémám, ha esetleg valakinek van ötlete, hogyan lehetne megoldani azt megköszönném. Napok óta küldözgetem az üzeneteket a Bet365 ügyfélszolgálatnak, mert a Moneybookers számlámra szeretném kiutaltatni a nyereményt a jövőben. Természetesen olvastam a feltételeket a honlapjukon, azonos név és e-mail cím szerepel a MB és a Bet365 számlámon is, a héten pedig utaltam nekik egy kis szotyit, mivel csak így utalnak vissza MB számlára. Utána megpróbáltam kifizetést kérni, de nem írták jóvá, majd minden egyes üzenetemre kitaláltak valami ökörséget, például azt, hogy utoljára banki utalással fizettem be hozzájuk. Ez persze nem igaz, fél évre visszamenőleg lehet lekérni a befizetéseket, csak az az egy szerepel, amit ezen a héten küldtem nekik a Moneybookersről, egyébként kb bő egy éve kellett utoljára befizetnem. Most azt találták ki, hogy mivel bankkártyával történt a befizetések nagyobb része, ezért nem tudnak MB számlára pénzt küldeni. Csakhogy én közben megszüntettem azt a bankszámlámat, amiről régen utaltam hozzájuk pénzt, szóval innentől kezdve akkor sajnos nem kaphatom meg ami a számlámon van. Van valaki akit hasonló kifogással rabolt ki a Bet365, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?

Ez nálam is így volt ,ha mind a kétféle képpen fizettem be akkor elosztották a kifizetéseket ,egyik felét MB ,másik felét BK-ra
Ezek szerint kártyával nem érdemes náluk befizetni

"Megújult"  a bet365 élő fogadási része...leginkább olyan bwines lett.

Megoldódott a problémám, mostantól mehet a Moneybookers ki- és befizetés is az irodához. Yeah!   :great:

Mennyire szereti a bet365 lekorlátozni a fogadókat? Mert szeretnék néha egy-két kombit nagyobb összegekkel megpakolni, viszont ha utána meg leviszik a max. tétet ilyen 20-30 ezrekre akkor meg nem lenne értelme... bár ha le is korlátoznak, de 2-3 hét után újra engednek nagyobb téttel fogadni az se baj, nekem az lenne a fontos, hogy néhány nagyösszegű kombi után ne tegyék végleg taccsra az accountomat.
Szóval ha van valakinek tapasztalata ilyen téren az jól jönne  :beerchug: