bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 26 vendég van a témában


그들은 모든 것을 알고
:(

#5251 január 14, 2016, 22:14:26, GazembR
Idézetet írta: rabona Dátum január 14, 2016, 21:50:40
Majd rendet is tesznek, pláne, ha ki is gyűjtjük nekik az alter oldalakat.

Komolyan, attól hogy te nem, más pár perces kereséssel rá bukkanhat, a blokkolt weboldalak alternativ oldalára, ahogyan én is ők is rátalálhatnak, nem egy nagy dolog hogy itt van ( rákeresel arra amire szeretnél jelen esetben te a bet365 alternativ oldalaira a google keresőben ) és már is találsz nagyon sokat easy ? ...  :bash: :bash: :bash: egy alternativ cim léterhozása 2. percbe kerül nekik... ha meg, valaki nem akar olyasmit keresni akkor van még mindig ezerféle dolog amivel el lehet érni ezeket a weboldalakat ( Tor böngésző, Zenmate addon, Hola Addon , ingyenes / fizetős vpn ) nem kell itt parázni...  az meg sehova nincs leirva hogy nem lehet megkerülni...  " semmilyen játék nem tiltott külföldi irodáknál. A játékos nem felel ezért, egyedül a fogadóirodákat büntethetnék, de nincs rá hatáskörük.
A lényeg: "A NAV figyelmeztetett: Magyarországon engedéllyel nem rendelkező szervező által nyújtott online szerencsejátékban történő részvétel a játékos saját kockázatára történik. Bírósági eljárásban nem lehet érvényesíteni az ilyen játékból vagy fogadásból eredő követelést." (forrás: Index, NAV). "
Ezt kiegészítenénk azzal, hogy a külföldi szerencsejátékfelügyeleteknél (Málta, Gibraltár, Egyesült Királyság, stb.) is lehet panaszt tenni, ha úgy érezzük hogy nem korrekten jártak el velünk.
A nyeremények azonban természetesen adókötelesek. :angel:

Úgy gondolom bet akkor járna el okosan, ha nem abban bízna hogy a játékosok találják meg az alternatív címeket, hanem hasonlóan unibethez egy automatikusan nem blokkolt domainra irányítana át a rendszer. Ebben az esetben soha nem kellene attól félni hogy kivonulnának Magyarországról, ugyanis a blokkolások miatt nem vesztenének ügyfeleket és a Nav pedig szépen bekaphatná!!

#5253 január 15, 2016, 12:00:08, SPF Admin
Hogy elkerüljük az elkövetkezendőkben a hasonló nézeteltéréseket (követnek, nem követnek  ;D ), s hogy nehezebben találjanak rá egyesek a címekre ezért megadjuk mi mindig az aktuálisan működött.

Megkérünk benneteket, hogy a későbbiekben ne írjatok ebbe a témába alternatív címeket, hanem amikor az aktuális blokkolva van jelezzétek nekünk mielőbb, s a lehető leggyorsabban módosítjuk.

Köszönjük.

Működő cím

Ha bármilyen gond van a hivatkozással jelezzétek!  :topbet_125:

Sziasztok,lenne egy olyan kerdesem h ma probaltam feltolteni penzt az OTPes bankkartyamrol es nem tudtam mert a Bet365 chaten azt irtak h vegyem fol a kapcsolatott a bankkommal h miert nem engedelyezik a feltoltest? szerintetek ez mi?

Idézetet írta: Biro Zoltan Dátum január 15, 2016, 13:35:24
Sziasztok,lenne egy olyan kerdesem h ma probaltam feltolteni penzt az OTPes bankkartyamrol es nem tudtam mert a Bet365 chaten azt irtak h vegyem fol a kapcsolatott a bankkommal h miert nem engedelyezik a feltoltest? szerintetek ez mi?
Első feltöltés vagy már korábban töltöttél fel és most nem sikerült?

Mar toltottem fol,s most nem engedi

Van valakinek ötlete hogy miért lett hirtelen angol az oldal és miért nem lehet megváltoztatni sehol?

Idézetet írta: Biro Zoltan Dátum január 15, 2016, 14:38:54
Mar toltottem fol,s most nem engedi
Hm. Érdekes. Skrillen keresztül sem tudsz?

Tegnap sikerült nyernem bingón 2fontot,amit szétirtam 3sorsolásra 1 és 2pennys sorsolások,max szelvényszámmal,az utolsóban már csak 52pennym maradt igy csak 26szelvényt vettem,ami kevés,de igy is sikerült nyernem majdnem 6fontot,amit ugye még meg kellett játszanom.Beléptem 2szobába ahol 40-50ember játszott és maxot vettem az 5 és 10pennys jegyekből is,de semmit nem nyertem.5soros szelvényeket vettem,hogy több esélyem legyen,de nem volt szerencsém másnak viszont igen Ő 3x nyert elvitt vagy 20fontot,mig másik ember szintén,úgyhogy ennyit erről,ez kizárólag szerencse kérdése.Mivel 8fontot megforgattam igy is maradt a végén 70pennym,végre nyertem hatalmas összeget,amit áttettem sportfogadásra.Adelaide-Central Coast overre....első félidő 2kihagyott tizenegyes,3méterre fölé lövik,még a kaput sem találja el egyik sem.....no comment.Ennyit a szerencséről..... :bash:

Sziasztok, lenne egy kis problémám.

Tegnap délelőtt meg simán ment az oldal (tudtam is felölteni meg fogadni is). Azonban Délután óta ha megpróbálok akár ZenMate-tel, akár a ti alternatív linketeken keresztül belépni mindig ez a hibaüzenet fogad:

"Sikertelen bejelentkezés

Rendszerünk szerint Ön nem engedélyezett területről próbál hozzáférni a weboldalhoz. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy ez a megállapítás helytelen, kérjük lépjen velünk kapcsolatba segítségért."

Előre is köszi a segítséget és a válaszokat!

Most léptem be az egyik alternatív linken,nem volt semmi gondom.Nem lehet hogy olyan országra van állítva a Zenmate-d ahonnan eleve nem lehet játszani náluk?Illetve kikapcsoltad Z-t amikor az alternatív címmel próbálkoztál?Más ötletem nincs,tényleg meg kell próbálnod felvenni velük a kapcsolatot.

Van egy adatforgalom-csökkentő plugin a Chrome böngészőhöz. Nekem akkor szokta ezt kiírni, ha ez be van kapcsolva.

Sziasztok

A bet365 mobil applikáció másnak is blokkolva van,ha igen van rá valami megoldás? :(

Idézetet írta: matika10 Dátum január 17, 2016, 22:11:57
Sziasztok

A bet365 mobil applikáció másnak is blokkolva van,ha igen van rá valami megoldás? :(

Nekem a https://mobile.bet365.com simán működik.  :ok:
De ezek a tiltások a szolgáltatóktól is függenek. Bár a törvény vonatkozik mindenkire,de van határidő,amin belül nem egyidőben blokkolják a címeket.