bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában


Idézetet írta: metk Dátum június 19, 2016, 18:17:21
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy a bet365 menniyre megbizható? Most, hogy sokszor blokkolják öket, a pénzem megmarad, ha épp leblokkolják ujra? Megéri náluk játszani?

Abszolút megbízható. Megéri, mindig van alternatív cím. :)

Idézetet írta: Tomka Dátum június 19, 2016, 18:19:41
Abszolút megbízható. Megéri, mindig van alternatív cím. :)

Ha van bent pénzem, és éppen blokkolják, attól a fiókom, illetve pénzem megmarad?

Idézetet írta: metk Dátum június 19, 2016, 18:38:04
Ha van bent pénzem, és éppen blokkolják, attól a fiókom, illetve pénzem megmarad?
Miért ne maradna meg?

Idézetet írta: metk Dátum június 19, 2016, 18:38:04
Ha van bent pénzem, és éppen blokkolják, attól a fiókom, illetve pénzem megmarad?

Nem a számlád van zárolva, hanem a weblap nem elérhető, de mindig vannak alternatív címek. Nyugodtan használhatod. :)

Ügyfélazonosítás hogyan folyik regisztrációnál? Kifizetés hogy zajlik?

Kifizetés: Kattints a befizetésre,ezen belül a kifizetésre,ha jól tudom utalásnál 11 e huf a min,ezután add meg az összeget,majd kifizetés igénylése,számlára 2-3 nap ha jól emlékszem.

Regisztrációra nem emlékszem pontosan,de nem bonyolult.
Chaten is segítenek....

Idézetet írta: metk Dátum június 20, 2016, 21:01:09
Ügyfélazonosítás hogyan folyik regisztrációnál? Kifizetés hogy zajlik?

Többlépcsős az ügyfélazonosítás. Kapsz a levelezési címedre (amit megadsz) egy levelet, amiben üdvözölnek és egy számsort benne, amit a számlám almenüben az ügyfélazonosító folyamatnál kell begépelned. Ez azért van, mivel a bónusz, személyhez, családhoz kötött. Ha mindenki otthon befizet és 4 tagú a család, csak egy ember veheti igénybe a befizetési bónuszt.
Ezt követően pedig a chat-en beszélsz velük, ahol csatolod valamelyik okmányod. Jogsi, személyi, útlevél vagy valami. Ezzel készen is vagy, ha valami hiba van jelezni fognak. A kifizetés pedig mindig oda történik, ahonnan befizetsz. Nálam jelen esetben netellerre, ahova ugye minimum 15 eurót küldenek ki - képen ezt láthatod -.


Remélem tudtam segíteni. ;)
Tomka

Ott mondják az okosságot....  :)

Kár, hogy a mai meccsre nincs bónusz.  ???
Pedig valami jó kis odds-t megtettem volna belőle. Tudom így is tehetnék egy 10-20 eurót, de így még sem olyan.

Egy mai napi tapasztalat: raktam 2 meccset 15-tel, az egyik ázsiai 1 over, jött is szépen 2,85ért másik meg egy barátságos meccs félidő 0,5 over, nevezetesen az Apoel-Partizan meccs. Jött elég hamar a 2,85ös odds a másik meccset meg levették az élőből.. és így már nem lehetett cashoutolni. :/ szopó

Sziasztok!
Valami jó taktikátok/tapasztalotok van, hogy mire érdemes fogadni élőben?

Idézetet írta: metk Dátum június 24, 2016, 15:11:41
Sziasztok!
Valami jó taktikátok/tapasztalotok van, hogy mire érdemes fogadni élőben?

sok gólos meccsekre van ötletem,pl ha 80 perc után van mondjuk 10-0 vagy több akkor 85-86. perc környékén meg tudod fogadni azt,hogy nem lesz több gól kb 1.7-1.8as oddsal,eddig ahogy láttam a végén már nem nagyon szoktak jönni a gólok,ráadásul ilyen állásnál hosszabbítani se szoktak,vagyis ha lejön 4-5 perc gól nélkül akkor megvan egy 1.7- 1.8as odds,vagy akár ki is lehet szállni 1-2 perc után,mert ilyenkor már elég gyorsan esik a szorzó

eddig 2 meccsre tettem,ott jött is,de elég ritkák az ilyenek úgyhogy viszonylag sok idő kell,hogy látsszon valami

Női foci!
87.perc hazai 2:0
tét 50 egység,hogy legyen apró,
Vége 2:2!
Se apró,se 50-ven! :-)

Talán teniszre,ha értesz hozzá.
De nincs tuti meccs,sorban mennek el az 1.006 szorzók,nem csak teniszben.
Szerintem ez a gólos izé amit írtak bukó,de vezesd papíron,excelben ....és ha tuti,akkor lehet rá pakolni:)

#5564 június 24, 2016, 21:02:13, Csabi05
Idézetet írta: metk Dátum június 24, 2016, 15:11:41
Sziasztok!
Valami jó taktikátok/tapasztalotok van, hogy mire érdemes fogadni élőben?

Szia! Az én meglátásom szerint csakis arra, hogy lesz gól vagy szöglet. És mindig csak úgy, hogy 1 dolog kelljen. A meccsek 60.perce körül már jó odds van arra, hogy lesz gól. Itt lehet a 0,5 overre fogadni, illetve az ázsiai 1 gól fölére. A sima 0,5 over is de főleg az ázsiai szorzó 65. perc körül már egész szép odds szokott lenni de néhány meccsnél már félidőben is 1,8-1,9-2,0-es oddsokat ad az ázsiaira. Az 1. félidős gólra se olyan rossz fogadni, főleg ha élőben nézed a meccset és látod, hogy nagyon támad az egyik csapat vagy akár mindkettő is. Erre volt több jó példa is most az EB-n. Pl.: a Spanyolország-Törökország meccsen a 20.perc körül raktam, hogy a félidőben ázsiai 1 fölötti gól lesz, 2-0 lett a félidő, 3-as oddsa volt, 50ezerből 150-et nyertem rajta. :) Írtam a szögletet is. Meccsek végén 81-82-83-84. perc körül már lehet rakni úgy, hogy ha lesz még 1 szöglet akkor már nyersz vagy ugyanúgy ázsiai szorzóval is lehet rakni, ez is nagyon jó, sőt legtöbbször ezt rakom mert szögletből könnyen lehet szöglet. Persze ezt is akkor ha támadnak és nem langyos passzolgatós foci van és azt is szoktam nézni, hogy eddig hány szöglet volt, ha kevés (5-6) akkor nem rakom. A lényeg, hogy ne minden meccsre akarj fogadni és ne azonnal akarj sok pénzt mert akkor tuti bukás. Soha ne rakd fel az összes pénzed 1 eseményre. Az indoklás annyi, hogy azért rakj a gólra és ne arra, hogy nem lesz több gól, mert ugye gólra játsszák és azért mennek ki a pályára a csapatok, hogy nyerjenek és ahhoz gól kell. Vannak olyan esetek mikor jó 0-0, de ha egy meccset kiválasztasz nézd meg a bajnokság állását vagy a kupát. 3-3-as magyar meccsen is jó volt az X mindkettőnek, az utolsó 10 percben semmi érdemleges nem történt, hiába volt előtte 6 gól. :) Sok szerencsét!