bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában


Idézetet írta: Tomka Dátum augusztus 03, 2017, 14:21:44
Meg az is egy gyenge elméjű lehet, aki Shanghai meccset közvetíti. Az előbb, ha 16-os belül volt a labda már zárta a piacokat, vicces kis fiú lehet...  ???

Szerintem pedig egy új tendencia figyelhető meg. Ahogy egy támadás veszélyessé vàlik szinte egyből rányomnak a fogadás felfüggesztése gombra majd jön egy kontra majd szöglet és 3 percig nem lehet fogadni a meccsre. Örület.

Sziasztok,vki nem tudja hogy meddig tart meg Romaniaban a BET365 korlatja?

Idézetet írta: Biro Zoltan Dátum augusztus 07, 2017, 14:02:24
Sziasztok,vki nem tudja hogy meddig tart meg Romaniaban a BET365 korlatja?

Még 3 év minimum. Tudomásaink szerint 5 évre voltak tiltva.

Na az meg jo sok ido :) koszonom a valaszod

Sziasztok,

Alap cím működik most mindenkinek?

Idézetet írta: SPF Admin Dátum augusztus 09, 2017, 12:02:32
Sziasztok,

Alap cím működik most mindenkinek?

Nálam működik. (telekom)

Én előbb léptem be a hagyományos címükön AceTelekomos mikrohullámú nettel, működik!  :ok:

Nálam igen-invitel


Köszönjük a visszajelzéseket.  ;)

Hali!
Ezt az ajánlatot email-ben kaptam:

Akár 7.500 HUF ingyen élő fogadás az Arsenal v Leicester-re
Az Arsenal augusztus 11-én, pénteken a Leicester ellen lép pályára a Premier Ligában, mi pedig egy megújult élő fogadás ajánlatot kínálunk Önnek, hogy megköszönjük eddigi labdarúgás fogadásait. Feltételek érvényesek.
Így működik:


Tegyen egy fogadást az Arsenal v Leicester mérkőzésre a kezdőrúgás előtt.

Egy ingyen élő fogadást kap a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás összegével megegyező értékben (maximum 7.500 HUF), amelyet tétként használhat fel bármely Arsenal v Leicester élő piacon.

Az ingyen élő fogadása csak a mérkőzés kezdete után lesz elérhető.

Az ingyen élő fogadás felhasználásához, egyszerűen adjon hozzá a fogadószelvényéhez egy élő fogadás választást és válassza ki a választása mellett látható "Ingyen fogadás felhasználása" opciót.
A fő részvételi feltételeket* alább tekintheti meg.
A nyeremények nem tartalmazzák az ingyen élő fogadás tétjét. Kizárólag azok az ügyfelek vehetnek részt ebben az akcióban, akik megkapták a promóciós e-mailt és/vagy web üzenetet.

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhat mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Mérkőzés szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.

Számos mérkőzés előtti és élő fogadás piacunknak, illetve fantasztikus ingyen élő fogadásunknak köszönhetően, Ön a bet365-nél a legtöbbet hozhatja ki minden labdarúgás fogadásából.

Jó szórakozást!
A bet365 csapata

Gondolom másnak is küldték, érdemes ránézni!

Nekem is jött belső üzenet róla!  ;)

Nekem 1500-nál besokaltak..

nagyon rosszul mehet nekik ha mar nem is ervenyes mindenkire

nekem nem igazán tiszta, hogy akkor ez most hogyan is fog működni, ugyanis sehol nem írják, hogy vesztes élő fogadás esetén visszakapod a 7500Ft-ot.

az élőben tett tétet nem vonja majd le az egyenlegemből? vagy hogy van ez?


7. A mérkőzés előtti fogadását a szokásos módon kell fizetnie. Az ingyen élő fogadását ezt követően tétként használhatja, ha érvényes élő fogadás választást ad a fogadószelvényhez. Ahhoz, hogy eldöntse melyik választásnál használná fel az ingyen élő fogadást, használja a választása mellett látható "Ingyen fogadás felhasználása" opciót. Az ingyen élő fogadás maximális értéke ügyfelenként 7.500 Ft*.

8. Az ingyen élő fogadásából származó nyereményt hozzáadjuk a kifizethető egyenlegéhez, de az ingyen élő fogadás értéke nem számít bele egyik nyereménybe sem. Például, ha egy 3.000 Ft-os tétet tesz meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 9.000 Ft lesz (6.000 Ft nyereség plusz 3.000 Ft tét). Amennyiben egy 3.000 Ft-os ingyen élő fogadást tesz meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 6.000 Ft lesz, mivel a 3.000 Ft értékű ingyen élő fogadását nem kapja vissza. A Felvehető most és a Fogadás módosítása funkció nem érhető el ingyen élő fogadásokkal megtett fogadásoknál. Miután az ingyen élő fogadását felhasználta egy élő fogadás leadásához, a Felvehető most funkció nem lesz elérhető a feljogosító fogadásánál.