BetClic - Open Championship pénzvisszafizetés

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Open Championship pénzvisszafizetés!

Visszakaphatod az Open Championship golfversenyre, tett fogadásod tétjét!

Hamarosan kezdődik a világ egyik legrangosabb golf versenye, és különleges promócióval készült a BetClic a játékosaik számára! Éld át a golf izgalmait, fogadj a címvédő Darren Clarke (125,00) győzelmére, vagy arra, hogy az egyik nagy favorit Lee Westwood (16.00) lesz a legjobb! Ha rosszul tippelsz, és Tiger Woods (9,00) nyeri meg a tornát, akkor visszafizetik a vesztes fogadásod tétjét 5300 forintig!

Hogyan vehetsz részt a promócióban?

1. Ha nincs még számlád, nyiss egyet ITT.
2. Add meg a felhasználóneved a promóció regisztrációs oldalán!
3. Fogadj 07. 16. és 07. 19. között az Open Championship végső nyertesére!

Részvételi feltételek:
  • A "Brit Golf Promóció" ("a promóció") szervezője a Betclic (Gibraltar) Limited ("Betclic").

  • A promóció 2012. július 16. (00:00 GMT) és a Open Championship elnevezésű verseny 2012. július 19-i kezdési időpontja között tart. ("az időszak").

  • A promóció csak a Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el. A játékosoknak meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció regisztrációs oldalán a részvételhez.

  • A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát, és a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzat szabályait, melyek a www.betclic.com oldalon találhatóak.

  • A promócióban való részvételhez a játékosoknak be kell jelentkezniük a számlájukra, meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció regisztrációs oldalán, és a promóció időszaka alatt legalább egy egyszeres-, nem élő, az oldalon található 2012-es Open Championship fogadási kínálatából választott Nyertes fogadástípusú fogadást kell kötniük ("érvényes fogadások"). Csak az érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.

  • Csak egyszeres fogadásokkal lehet részt venni a promócióban. A kombinált fogadások és a szisztéma fogadástípusú fogadások nem vesznek részt a promócióban.

  • Ha Tiger Woods nyeri meg a 2012-es Open Championship tornát, akkor a Betclic visszatéríti a jogosult játékosok első érvényes fogadásának a tétjét egy megegyező összegű, maximum 5300 Ft értékű ingyenes fogadási tét jóváírásával.

  • A Betclic csak a vesztes érvényes fogadások tétjét téríti vissza.

  • Az ingyenes fogadási téteket az Open Championship végét követő 48 órán belül írjuk jóvá a jogosult játékosok számláján.

  • A játékosok a promóció időtartama alatt csak az első vesztes érvényes fogadás tétjét kaphatják vissza ingyenes fogadási tétként. Ha egy játékos első érvényes fogadása nyertes, akkor már nem kaphat visszatérítést.

  • A nyertes játékosokat a Betclic-számlájukon megadott adatok alapján értesítjük.

  • A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic felhasználja az adataikat jövőbeni promóciók népszerüsítéséhez.

  • A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronius, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.

  • Betclic-számlánként, és így IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.

  • A Betclic nem áll üzleti, vagy partneri kapcsolatban a Open Championships 2012 versennyel és annak szervezőivel.

  • Az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tétek összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusok egy eseményre, vagy azonos fogadástípusok különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tétek a jóváírást követően 30 napig érvényesek. A felhasználatlan fogadási téteket a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról.

  • Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó.

  • A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.

  • A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Használd ki a pénzvisszafizetést, nyiss számlát ITT!