BetClic - Foci tippjáték, út az El Clasicóra

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - 6 HÉT, 6 LIGA, 6000 EURÓ!!

Vár Barcelona, nyerj fociutat vagy részesedj a 6000 €-s alapból!
Újraindul az európai fociszezon! Lefutott az Eb és az Olimpia, de az izgalmak nem érnek véget. Itt az idő, hogy ismét labdába rúgj! Augusztus 10-től szeptember 23-ig a BetClic jóvoltából egy hihetetlen fociélményért játszhatsz és részt szerezhetsz magadnak a 6000 €-s nyereményalapból!

Egyszerűen jósoljd meg a pontos végeredményt bármely, a 6 nagy európai ligából kiválasztott meccs esetében! Az angol Premier League, a spanyol La Liga, a német Bundesliga, az olasz Serie A, a portugál Primeira Liga és a francia Ligue 1 mérkőzései között válogathatsz. A legjobb tippmestereket jutalmazzák!

Hogyan vehetsz részt?
1. Iratkozz fel a promócióra itt - ha nincs még Betclic-számlád, regisztrálj ITT!
2. Jósold meg a pontos végeredményt a 6 fociliga egy-egy meccsére (nem élő, egyszeres fogadás, min 1325 Ft tét)
3. Minden helyes tippért 1 pontot kapsz (csak az adott meccsre tett első fogadás számít be a promócióba, megismételt és megegyező fogadások nem)

- Minden héten 1 díj nyerhető - A hét legjobb tippelője, aki a legtöbb pontot gyűjti össze, 26 500 Ft-os ingyen tétet kap.
- 6 díj a végső kör után - A legtöbb pontot összegyűjtő, top 6 versenyzőből az első barcelonai fociutat nyer, a többiek 6000 €-s alapból részesednek!

Fordulók:
1. - 2012.08.10 - 2012.08.19.
2. - 2012.08.20 - 2012.08.26.
3. - 2012.08.27 - 2012.09.02.
4. - 2012.09.03 - 2012.09.09.
5. - 2012.09.10 - 2012.09.16.
6. - 2012.09.17 - 2012.09.23.

Nyeremények:
Főnyeremény: Az első helyezett barcelonai fociutat nyer két megccsbelépővel, repülőjegyekkel és szállodai elhelyezéssel!

2. hely: 500 € ingyenes fogadás
3. hely: 400 € ingyenes fogadás
4. hely: 300 € ingyenes fogadás
5. hely: 200 € ingyenes fogadás
6. hely: 100 € ingyenes fogadás

Részvételi feltétel:
  • A BIG 6 Tippverseny ("a promóció") szervezője a Betclic (Gibraltar) Limited ("Betclic").

  • A promóció csak a Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el. A játékosoknak meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció regisztrációs oldalán a részvételhez.

  • A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát, és a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzat szabályait, melyek a www.betclic.com oldalon találhatóak.

  • A promócióban való részvételhez a játékosoknak be kell jelentkezniük a számlájukra, meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció regisztrációs oldalán, és a promóció időszaka alatt legalább egy db, egyszeres, pontos végeredmény típusú fogadást kell kötniük az angol Premier League, a német Bundesliga, a francia Ligue 1, az olasz Serie A, a spanyol La Liga vagy a portugál Primeira Liga bármely, a promóciós időszakban az oldalon elérhető mérkőzésére, minium 1325 Ft (5 eurós) téttel ("Érvényes fogadás").

  • Csak érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.

  • Megegyező fogadások (megegyező mérkőzés, megegyező fogadástípus) esetén csak az első fogadás számít érvényesnek. Az érvénytelenített fogadások és a szisztéma fogadások nem számítanak érvényes fogadásoknak a promóció során.

  • A játékosok egy pontot kapnak minden egyes nyertes érvényes fogadás után. Minél több nyertes érvényes fogadása van a játékosnak, annál magasabb lesz a végső pontszáma. Az érvényes, de vesztes fogadást kötött játékosok nem kapnak pontokat az említett fogadások után.

  • A legalább egy nyertes, érvényes fogadást kötött játékos végső pontszámát az időszakban kötött nyertes érvényes fogadásainak összege adja meg.

  • A játékosok felkerülnek a heti és az összesített ranglistára a Promóció végén. A ranglistát a promóciós oldalon az időszak alatt jelenítjük meg, a Betclic minden tőle telhetőt megtesz, hogy rendszeresen frissítse a helyezési listát. A végső helyezési listát az időszak végén publikáljuk a promóció oldalán.

  • Minden héten, az adott héten legtöbb pontot összegyűjtött ügyfél 26 500 Ft-os ingyenes tétet nyer. Az időszak végére, a 6 legtöbb pontot összgyűjtő játékos az alábbi díjakon osztozik ("a díjak").

  • Egy játékos csak egyszer regisztrálhat a promócióra és csak egy nyereményt szerezhet. Egy játékos csak egy, a Betclic Sport oldalán futó fogadási promócióban vehet részt a promóció ideje alatt.

  • Holtverseny esetény a promóció ideje alatt, összesítésben több érvényes fogadást megkötő játékos végez előrébb a ranglistán. Ha két játékosnak ugyanaz az átlag odds-aránya, az kerül előrébb a rangsorban, aki korábban regisztrált a Betclic-re.

  • A főnyereményről: A főnyeremény becsült értéke 4000 €. Magában foglalja a következőket: két vendégéjszakás út repülőjegyekkel, szállodai elhelyezéssel és Barcelona - Real Madrid meccsbelépőkkel két személy részére az alábbi időszak valamely két napjára: 2012/10/01 - 2012/10/14. A főnyeremény pénzre át nem váltható, másra át nem ruházható. A nyereményt a nyertes Betclic-számlatulajdonosnak és vendégének kell felhasználnia. A pontos utazási dátumokról az esemény közeledtével értesítjük a nyertest. Ha a nyertes bármely oknál fogva nem tudja felhasználni a csomagot, akkor a főnyereményt az utána következő helyezett kapja, és így tovább. A Betclic nem vállal felelősséget a hatáskörén kívüli eseményekért - beleértve a katasztrófákat - melyek miatt a játékos nem tud élni nyereményével. A Betclic nem vállalja magára, hogy bárminemű biztosítást kössön a nyertes részére és nem vállal felelősséget személyi sérülésekért, károkért és költségekért, amelyek az út során következhetnek be vagy állhatnak elő. A vízumok beszerzése - ha ezek szükségesek - a nyertesek feladata.

  • A 2 -6. helyek nyereményeire, az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tétek összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusok egy eseményre, vagy azonos fogadástípusok különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tétek a jóváírást követően 30 napig érvényesek. A felhasználatlan fogadási téteket a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról

  • A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronius, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.

  • A nyertes játékosokat a Betclic-számlájukon megadott adatok alapján értesítjük.

  • A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic felhasználja az adataikat jövőbeni promóciók népszerűsítéséhez.

  • Betclic-számlánként, és így IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.

  • Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó.

  • A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.

  • A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Vegyél részt ebben a fantasztikus tippjátékban, nyerj utat Barcelonába, vagy vedd ki a részed a 6000 Eurós nyereményalapból, nyiss számlát ITT!