BetClic - 5000 Eurós tippverseny

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Tippverseny!


Bónuszok 5000 euro értékben - startolj rá a fogadóversenyre! !
A BetClic oldalán minden sportág elhozhatja Neked az aranyat!
Legyen Te erős a futballban, teniszben, kosárlabdában, rögbiben, vagy legyél megszállott jégkorong-fan, a BetClic-en megtalálod a Neked tetsző legizgalmasabb sporteseményeket: Bajnokok Ligája, Európa-liga, NBA, stb...

Február 19. és március 17. között vár a BetClic-fogadóversenye! A célvonalon elsőként áthaladók között 5000 euro értékben osztanak ki díjakat! Húzd fel a futócipőt és sprintel a stexért! Minden fogadás pontot ér!

Hogyan kaphatod vissza?
1. Add meg a felhasználóneved a promóció regisztrációs oldalán, ha nincs még számlád, IDE kattintva nyithatsz egyet!
2. Köss annyi fogadást, amennyit csak akarsz minimum 1,85-ös szorzókkal (maximum 7000 forintos tétekkel) bármely sporteseményre! Fogadhatsz meccs előtt, élőben, szimpla tétekkel vagy kombi-fogadásokkal!
3. Minden fogadással pontot szerzel!

A pontokat az alábbi képlet alapján kapod meg:
- ha nyertes a fogadásod, akkor 1 euro nyeremény után 2 pontot kapsz
- ha vesztes a fogadásod, akkor 1 euro tét után 1 pontot kapsz

Például, ha 10 eurós tétet teszel fel futballra 5,00 szorzóval akkor:
- ha nyertes a fogadásod, akkor (10 x 5) x 2, azaz 100 pontot kapsz.
- ha vesztes a fogadásod, akkor 10 x 1 pontot, azaz 10 pontot kapsz.


Nyeremények:


Részvételi feltételek:
  • A Race to Victory ("a promóció") szervezője a Betclic (Gibraltar) Limited ("Betclic").

  • A promóció 2013. február 19. (00:00 GMT) és 2013. március 17. (23:59 GMT) között tart ("az időszak").

  • A promóció csak a Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el. A játékosoknak meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció regisztrációs oldalán a részvételhez.

  • A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát, és a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzat szabályait, melyek a www.betclic.com oldalon találhatóak.

  • A promóciban való részvételhez a játékosoknak be kell lépniük a számlájukra, regisztrálniuk kell a promóció regisztrációs oldalán, és a sportfogadási oldalon található fogadási kínálatból választott bármilyen sporteseményre egyszeres vagy többszörös, élő vagy az események kezdete előtt megkötött, minimum 1,85 nyereményszorzójú, maximum 7000 forint összegű fogadást ("érvényes fogadás") kell tenniük.

  • Csak érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.

  • Megegyező fogadások (megegyező mérkőzés, megegyező fogadástípus) esetén csak az első fogadás számít érvényesnek. Az érvénytelenített fogadások és a szisztéma fogadások nem számítanak érvényes fogadásoknak a promóció során.

  • A játékosok pontokat szerezhetnek az érvényes fogadásaikkal ("pontok"). A fogadások tétjét, és nyereményét euro pénznemre váltjuk, majd azt pontokban számoljuk. Ha az érvényes fogadás nyertes, akkor 1 euro nyeremény 2 pontot ér. Minél több pénzt nyer egy játékos a fogadásával, annál több pontot szerezhet a promócióban. Ha az érvényes fogadás vesztes, akkor 1 euro összegű tét 1 pontot ér.

  • A promócióban részvevő legjobb eredménnyel rendelkező játékosok nevét a promóció ranglista oldalán tüntetjük fel. A Betclic megtesz mindent, hogy a ranglista eredményeit szabályos időközönként frissítse. A végső helyezések ranglistáját a promóció végét követően hirdetjük ki.

  • A 25 legjobb eredményt elérő játékos az alábbi nyereményeken ("nyeremények") osztozik.
    1. hely - 1000 euro fogadási tét a Betclic sportfogadási oldalán
    2. hely - 800 euro fogadási tét a Betclic sportfogadási oldalán
    3. hely - 600 euro fogadási tét a Betclic sportfogadási oldalán
    4. hely - 400 euro fogadási tét a Betclic sportfogadási oldalán
    5. hely - 200 euro fogadási tét a Betclic sportfogadási oldalán
    6-15. hely - 150 euro fogadási tét a Betclic sportfogadási oldalán
    16-25. hely - 50 euro fogadási tét a Betclic sportfogadási oldalán

  • Egy játékos csak egyszer regisztrálhat a promócióra és csak egy nyereményt szerezhet. Egy játékos csak egy, a Betclic Sport oldalán futó fogadási promócióban szerezhet nyereményt.

  • Holtverseny esetén a promóció ideje alatt, összesítésben több érvényes fogadást megkötő játékos végez előrébb a ranglistán.

  • Az 1-25. helyek díjait, az ingyenes fogadási téteket a jogosult játékosok számláján írjuk jóvá a promóció végét követően. Az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tét összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusok egy eseményre, vagy azonos fogadástípusok különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tét a jóváírást követően 30 napig érvényes. A felhasználatlan fogadási tétet a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a 13. pontban található szabályokat megváltoztassa. A szabályok megváltoztatása esetén a szabályzat verziószámát is módosítjuk.

  • A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronius, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.

  • A nyerteseket a Betclic-számlájukon megadott adatok alapján értesítjük.

  • A Betclic nem áll semmilyen üzleti, vagy partneti kapcsolatban a promócióban részvevő labdarúgó események rendezőivel.

  • A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic felhasználja az adataikat jövőbeni promóciók népszerüsítéséhez.

  • Betclic-számlánként, és így IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.

  • Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó.

  • A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.

  • A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Fogadj a BetClicen és vedd ki a részed a fantasztikus 5000 Eurós nyereményalapból!
Nyiss számlát ITT és használd ki a 11.000 Forintos kockázatmentes fogadást is!