BetClic - Bagel Bukta: 13.250 HUF vissza!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Bagel Bukta: 13.250 HUF vissza!


Lesz-e újabb Djoko-Murray döntő, miután Rafa megmutatta a világnak Indian Wellsben, hogy nem szabad leírni? Vajon Miami-ben, összecsap-e a két nagy ász, miután közölte: inkább az európai tornákra készül?

Március 31-n megkapjuk a választ a Miami Masters-en, de addig is fogad, mert ha a Te kiválasztott játékosodra lesújt a "Bagel Bukta" - azaz akár csak egy szettben is 6:0-ra verik, akkor 13 250 Ft-ig visszakaphatod első vesztes fogadásod tétjét!

Hogyan kaphatsz visszatérítést?
1. Ha nincs még BetClic számlád IDE kattintva nyithatsz egyet!
2. Köss egyszeres, meccs előtti fogadást a Miami Masters tornák meccseire, 1325 Ft (5 €) téttel!
3. Ha játékosod "bagelt" játszik és 0:6-ra verik az egyik szettben, a BetClic visszaadja az első vesztes fogadásod tétjét 13 250 Ft-ig!

Részvételi feltételek:
  • A "Bagel Bukta" ("a promóció") szervezője a Betclic (Gibraltar) Limited ("Betclic").

  • A promóció 2013. március 5. (00:00 GMT) és 2013. márcis 31. (23:59 GMT) között tart ("az időszak") .

  • A promóció csak a Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el.

  • A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát, és a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzat szabályait, melyek a www.betclic.com oldalon ("Az Oldal") találhatók.

  • A promócióban való részvételhez a játékosnak egyszeres, meccs előtti, Meccsgyőztes fogadástípusú fogadást kell kötniük az Indian Wells és Miami Masters ATP és WTA tenisztornák egyes mérkőzéseire. A fogadást minimum 1325 Ft-os (5 eurós) téttel kell megkötni ("Jogosult Fogadás"). A promócióban csak Jogosult Fogadások vesznek részt.

  • Az Indian Wells és Miami Masters ATP és WTA tenisztornák oldalunkon található kínálatából válaszott egyes mérkőzésekre tett fogadások számítanak Jogosult Fogadásoknak.

  • Megegyező vagy megismételt fogadások nem vesznek részt a Promócióban (ugyanaz az esemény, fogadástípus és szorzó). Ha az ügyfél egy, vagy több megismételt fogadást köt (ugyanaz a meccs, ugyanaz a fogadástípus), akkor csak az első fogadás számít Jogosult Fogadásnak. A kombinált és szisztéma-fogadások nem vesznek részt a Promócióban.

  • Ha a Jogosult Fogadás vesztes, és a kiválasztott játékos akár egyetlen szettet is 6:0-ra veszít, akkor a Betclic maximum 13 250 Ft-ig (50 euróig) visszatéríti az adott meccsre tett tétet, ingyenes fogadási tét formájában.

  • Csak a fenti feltételeknek eleget tévő vesztes fogadások tétjét térítjük meg ingyenes tét formájában.

  • A promócióban minden ügyfél részt vehet, a promóció összes napján úgy, hogy különböző meccs előtti fogadásokat köt.

  • Az ingyenes fogadási téteket a promóciós időszak végét követő hét napon belül írjuk jóvá a jogosult játékosok számláján. Minden ügyfél meccsenként csak egy visszatérítésre jogosult a meccsre tett első vesztes, meccs előtti fogadása után.

  • Az ajánlat a Betclic oldalán csak szórakozásból játszó játékosok számára szól. A Betclic fenntartja annak a jogot, hogy a promócióból, vagy más promóciókból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket.

  • A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic felhasználja az adataikat jövőbeni promóciók népszerűsítéséhez.

  • A Betclic semmilyen üzleti kapcsolatban nem áll az ATP-vel, a WTA-val, az Indian Wells és a Miami Masters tornákkal.

  • A Betclic határozottan tiltja bármiféle automatizált, mechanikus, elektronius, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja jogot, hogy a számla megszűntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.

  • Betclic-számlánként, és így számítógépenként és IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.

  • Az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tét összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusok egy eseményre, vagy azonos fogadástípusok különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tét a jóváírást követően 30 napig érvényes. A felhasználatlan fogadási tétet a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a 15. pontban található szabályokat megváltoztassa. A szabályok megváltoztatása esetén a szabályzat verziószámát is módosítjuk.

  • Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó.

  • A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.

  • A Betclic fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötéseket, a Promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a Promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy régiókat.

Fogadj a BetClicen a Miami Mastersre, nyiss számlát ITT!