Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Ráadásul ugyanígy kaptak ki Olaszországban is

Kirilenko Petrova huzzatok le magatokat mocskos majmok, döntő szett 5-2 ről elbukni a meccset vicccccccccccccccccccc  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Kirilenko Petrova elmentek ti a jó édes orosz kurva anyátokba Williamséknek egész meccsen break labdát se engedtek most meg döntő szett dupla break előnyből szoptok....

Idézetet írta: hege1010 Dátum szeptember 05, 2012, 22:47:55
Kirilenko Petrova elmentek ti a jó édes orosz kurva anyátokba Williamséknek egész meccsen break labdát se engedtek most meg döntő szett dupla break előnyből szoptok....

:fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk:

Kurva retkes mocskos kurva anyátokat!!!!!!!!!!!!!!! 5-2 ről ezt nem hiszem el!!!! Áááááááááááááááh orosz gecik!!!! Dögöljetek meg!!!!


Idézetet írta: hege1010 Dátum szeptember 05, 2012, 22:47:55
Kirilenko Petrova elmentek ti a jó édes orosz kurva anyátokba Williamséknek egész meccsen break labdát se engedtek most meg döntő szett dupla break előnyből szoptok....

!!!!!!!!!!!!!!!!!  HÁNYINGER amit leműveltek ezek a ribancok!  :crazy:

B..meg te idióta Fedex hogy kaphattál ki egy iylen csirátol ?váááááááááááááááá nem hiszem el...... :crazy:

Te idióta barom tipsa, pont ugyanolyan agyhalott senki vagy mint gas! Feri semmit nem csinál, pakolja vissza aztán lesz egy game amikor lebrékeli magát az ellenfele oszt csá...

Feri te geci nem azzal van a baj hogy ezeket a buzikat legyőződ, hanem hogy amikor a faszomöccse djokovic jön akkor átmész senkiházi gecibe és a legegyszerűbb labdát is a hálóba teszed.

shit us open!

Ja ha már itt járok...kibaszott atlantai csövesek mi a jó anyátokat csináltatok? kétszer tele a bázis és 0 out és legjobb ütők jönnek és egy kibaszott pontot nem csináltok? na szopjátok le egymás faszát köcsögök.

Megkérdeztem ezeket az idiótákat(bet365), várom a válaszukat.

IdézetDear Costumer support,

I really dont understand what can happen with those guys who are sendind data from the actual match(i honestly dont know how scores are supplyed), how can someone mistake 2 games in a set i mean copletely false informations are displayed regularly, which leads to closed markets instantly, and a i cannot bet, on them, for lets say 2-3 games? Are they completely blind? or deaf? Im from Hungary and yet i can understand what the umpire says, desnt matter if he is speaking spanish or italian whatever, i can understand easily even through the live stream.
I know you are trying your best to display scores perfectly, but the recent cases made me a bit upset (to be precise: on this week, almost every single ITF Match is interrupted at least one time in a set, especially on these turnaments: Noto, Mestre, Rockhampton)

Thanks,

Nem igaz, hogy egész héten minden kibaszott meccs fel van függesztve minden szettben legalább egyszer, mert valamelyik barom, vagy a szar rendszerünk hamis infót közöl, jelez állandóan, és persze zárják a piacot, amire újra elérhető addigra meg szar az oddsz, vagy éppen tétemelés közepén vagyok, stb. Nem igaz, hogy -hogy a faszba lehet 3-4 pontot zsinórban rossz oldalon jelezni, teljesen idióták vagy vakok vagy faszom tudja milyenek akiktől a meccs adatai érkeznek....ja ha egyáltalán érkeznek, mert az se ritka hogy 2 ponttal rendszeresen lemaradnak aztán természetesen jön a piac zárás.
Józan ésszel nem tudom felfogni hogyan lehet úgy elbaszni több gémet hogy 40-15 helyett a valódi állás 15-40, és erre a következő gém, közepén jönnek rá, ami szintén falsul volt kijelezve..
Ilyen a világon nincs, két kezemen nem tudom összeszámolni hány ilyen eset volt az utóbbi 2 hétben, nem beszélve a pénzről amit elbuktam emiatt.

Értem én, hogy az ITF meccsek alacsonyabb renduek más rendezvénynél, de ennek nem kéne azt jelenteni, hogy a szolgáltatás is olyan minőségu kell legyen.

Hogy a fene enné meg.... Aki  unatkozik az találgathat, hogy mennyi kellett volna az egyes fogadásokhoz, de szerintem annyira nem nehéz kitalálni!

Remélem az egész ír csapatot leütik az öltözőnél a kazahok.beraktam duplaesélybe a kazahokakt.89percig minden fasza erre...jön a kibebaszottsohamegnemöregedő190.percbengóltlövő ROBBIE KEANE és megint kibaszik velem.Esküszöm már vele fogom megfizetetni a veszteségeket.(NEM OLYAN SOK PÉNZ EZ NEKED KEDVES KEAN BÁCSI SZÓVAL MÁR KEZDHETED IS AZ UTALÁST :) )Elment már miatta vagy 5-6 fogadásom mert mindig a végén talál be.Legyen az válogatott meccs vagy csak egy sima bajnoki..aztán ugye 90.perc mondom jó az x is még...de neeeem...nemkell nekem a könnyű pénz inkább bebasznak az írek mégegyet hogy mégjobban örüljek...

Usa, germán szukák, olyan fos a meccs mint ha vmi felnőtt férfi meccset néznék. Hol a retekbe hagytátok a gólokat? üdvözlöm anyátok! :crazy:

Oostende 6. percben 2-0, de nekem HT over 2.5 kéne. Erre nem hozzátok.  :idiot2: