Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Teixeira geci kurva anyád! :redchug:

gimeno traver 3:1ről visszaengeded a csicska sousa-t aztán van 3 bréklabdád egymás után és deuce? DÖGÖLJ MEG

Idézetet írta: Spooner Dátum február 06, 2013, 19:50:32
gimeno traver 3:1ről visszaengeded a csicska sousa-t aztán van 3 bréklabdád egymás után és deuce? DÖGÖLJ MEG

szerencsére döntőszettben könnyedén behúzta.. :)

A kurva anyádat Juan Monaco! Ha nem voltál sérült, azért mert egy fos Rufintól kiszoptál két szettben, ha sérült voltál, azért mert nem adta fel te faszszopó!

Kurva anyád river geci!  :crazy:

Fasszopó geci portugál u21-es köcsögök!!!!! :bash: :bash:
A falábú kurva anyátokat el tudjátok verni, de a szarfaszú szlovénokat nem???????
Szlovéniát????? Nincs is ilyen ország, basszátokmeg....
0-0 Gratulálok! :noway:

Büdös fasszopó ghánai néger cigány csicskák.hogy rogadtatok volna meg a mocskos anyátokkal együtt.
még hogy fekete gyöngyszemek.az anyátok büdös picsája az.megveszitek a bírót is de még így sem tudjtok behúzni?elmentek a kurva anyátokba mocskos cigányok

#2962 február 07, 2013, 10:41:52, benson
Heréltagyú, idióta paddypower!  :bash: Mi a faszt kell szarakodni a skrilles emailekkel?? Máshol gond nélkül megváltoztatják, ha kérem, ezek a köcsögök meg nem bírják felfogni, hogy ugyanaz a személy vagyok, nem egy csaló! Tavaly bezártátok a számlám e miatt, amit tisztáztam, és újra megnyitottátok barmok! Csak arról nem szólt a hülye ügyfélszolga, hogy az eddig használt emailt már ne használjam a skrilles befizetéshez! Merthogy, mint kiderült, a megnyitással ez már egy új számlának minősül, amihez új email kell! Ekkora baromságot!!!!! Tegnap beléptem (igen, én vagyok a hülye), majd a befizetés után vagy közben már zárolták is a számlám. A befizetett összeg meg lóg a levegőben. Ezek a kretének a skrillre mutogatnak, a skrill meg a barmokra!! Menjetek az anyátokba vissza!!!  :2guns: :2guns: :2guns: :twak_125: :twak_125: :fakk2: :fakk2: :fakk: :segg: :lehany:

Betclic, te is mehetsz a picsába a hülye rendszereddel együtt. Minek promóztok, ha még fogadni sem lehet nálatok? Lúzer banda!  :noway:

Na ez jól esett. Lehet hogy gyakrabban kéne ide járnom?

Dodig te istenverte szerencsétlenség.
adogatsz a kurva meccsért de nem bírod kiszerválni ezt a semmirekellő ivo barátodat.
mi a kurva anyádnak szervaröptézel ha a hálónál egy impotens senki vagy.
nem hiszem el ha ez a szervámból megélek ember a 2. esélyesebbet is kiveri a gecibe.

Azért Karlo is elmehet a büdös picsába az első szett tiebreak miatt ahol szervát alig tudott hozni...talán egyet?..  :crazy:

Pusztuljon a P.szeged parasztok meg köcsög légiósok gyülekezete! Remélem jővőre még a BL környékre se értek! és az MKb vagy 20al picsáz el titeket! az se érdekel ha csarnokotok se lesz vagy csődbe megy az egész szalámi gyár meg a csapat!

#2966 február 07, 2013, 23:19:43, Rwilla
Troickinek küldeném a jókívánságaimat:

Te óriási sportember! 0-6 2-4-es, vesztes állásnál miért nem tiszteled meg azzal az ellenfeledet, valamint a közönséget azzal, hogy lejátszod a mérkőzést? Nyilván nem sok esélyed lett volna, de azt hittem ilyen szinten van ekkora becsület a játékosokban, hogy hátrányból is folytassál, mindent megtegyenek a győzelemért. Inkább feladod, nehogy egyesek profitálni tudjanak a balgaságodból? Inkább falatozok egy halott prérifarkas májából, amit egy rinocérosz nyomott ki a seggéből frissen, mint hogy ellened (nem dicséretképpen) vagy rád fogadjak, te sportszerűtlen, fair-play díjas szánalom.

a rohadt büdös geci életbe miért nem hallgatok a megérzésemre. Hogy egy kibaszott kamion csapjon el! Ettől függetlenül, hogy balfasz voltam maze kislány még leszophatsz!

BRAUNSCHWEIG!!!  :wall: :twak_125:

Ennek a statnak ugye nem mindig lehet hinni, viszont ez odabasz. Elkél a bunda ebben a hidegben.....