Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Pusztuljon már ki az összes fasza aki nem lehet már normálisan leadni egy kurva meccset sem egyik kurva irodánál sem mindenhol lemaradnak az eredményekkel. Ha már az én pénzem viszik, fejlesszék inkább a technikát ahelyett hogy kurvát basznak.   Ideraknak 10 meccset egyszerre, és akkor én nekem honnan kéne tudnom melyik a nyerő? Ja bocs azt pont nem lehet fogadni....
(most, hogy lertam már nem is bánt annyira, köszönöm)

Jéé most látom, hogy van itt egy kultúr szoba is, ez a Kazinczy művelődési központ - elment fogadási tippek után keletkező érzések és élmények szóban és írásban való kifejezésének osztálya  :uglystupid2:

Na nekem is volt az utóbbi időben számos szelvényem amik elmentek és akkor most megragadnám az alkalmat, hogy üzenjek azon csapatoknak és a csapatok játékosainak, akikre tettem és akiken elmentek a szelóim:

A tetvesbüdösszájbaoboázottéjszakánkéntsarkonállóésjólkeresőtágítottpinájúéjjelnappalfasztszopójóédesmézesmázosarcúpicsagatyábanazútszéléntélenfagyoskodókuncsaftraváróaztánhamegvancsakfasztverődeamúgypénzértbaszóelcseszettéletűézérttestétárúbabocsájtóretkesgecikurvaanyátokat aztat  :wall:  :fakk2:  :fakk:  :2guns:  :segg:  :lehany:

Gratulálok Melinda mostmár verd is meg ezt a retkes kurvát.. Te meg Lisicki... 11-ből 11x hozta a szerváját Czink, bazd szájba a kurva anyádat!

Hogy az összes La rioja játékos rakja a faszát az anaita suna játékosok picsájába, így akarnak ezek bajnokok ligáját jövőre hogy hazai pályán ezt a picsafüstöt se tudják megverni??? :fakk: + :fakk2:

Falábú Bundás Barca  bizonyitott tény ,hogy a BL meccseken is volt már bunda  most mért ne lett volna?

éreztem hogy nyerni fog a milán de hogy még egy kurva golt sem tudott rugni a barca na az szánalmas... tudtam hogy1,11 ért nem éri meg..

kurva anyját a bostonnak hogy 20 mp-el a vége előtt dobniuk kell még 1 3pontost mert nem kurva mind1 hogy 14 vagy 17 ponttal kapnak ki.
rohadjatok meg

A büdös kurva életbe, hogy a Rizespor nem tud 3 gólt lőni ennek az überszar Erzurumnak. Annak az Erzurumnak, aki -55-ös gólkülönbséggel áll.... Vicc basszameg...

kurva anyátokat peers murray 2 meccslabda nem volt elég hogy megnyerjétek a meccset ráadásul ti adogattatok
a mocskos kurva anyátokat

Petrova a mocskos zsidó kurvaanyád hogy lehetsz ennyire szerencsétlen  :bash:

Idézetet írta: nasgur Dátum február 21, 2013, 08:23:38
éreztem hogy nyerni fog a milán de hogy még egy kurva golt sem tudott rugni a barca na az szánalmas... tudtam hogy1,11 ért nem éri meg..
1,11 volt a Barca gól? (döbbenetesen kevés, elég hihetetlen nekem, de persze biztos így van, ahogy írod)

Idézetet írta: georgeboyd Dátum február 21, 2013, 15:22:24
1,11 volt a Barca gól? (döbbenetesen kevés, elég hihetetlen nekem, de persze biztos így van, ahogy írod)

Tippmixen 1.05!!!!

Idézetet írta: Pepi1990 Dátum február 21, 2013, 15:16:59
Petrova a mocskos zsidó kurvaanyád hogy lehetsz ennyire szerencsétlen  :bash:

Dögölj meg Petrova, remélem még ma délután visszavonulsz és hátralévő életedben elvonultan fogsz élni nagy magányban az orosz sztyeppéken! De az se baj ha holnap megdöglessz!!! A kurva anyádat te mocskos ribanc!!!  :bash: :shockwhore_125: :knuppel2: :2guns:

Bírom az ilyeneket de nagyon!   :-X