Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Dögölj meg te kibaszott buzi fasz LA kings, hogy egyetlen egy pöcs gólra sem voltatok képesek ez a trágya Stars ellen otthon. Köszönöm szépen nektek, hogy ilyen gyönyörűen elbasztátok a kombimat, ti mocskos barmok!! Remélem többet sem nyertek Stanley kupát, sőt még PO-ba sem fogtok bejutni! Anyátokat!!!

  :hanyas: Portugália 

Izrael rohadjál meg! Szerencsétek hogy DNB-ben voltatok, mert másképp lesúlytana szégyenteljes csapatotokra a bosszúm csicskák! :bash: :knuppel2: :2guns:

Nyomorult amerikaiak, egy Masters tornán még a második körben sincsen stream bezzeg a Rimouskiban zajló tornán mindkét pályán van kamera a kezdetektől... Ezúton felajánlom nekik a telefonom a meccsek rögzítése céljából! Röhej a köbön, remélem a US Openen is csak az elődöntőtől kameráznak!

rohadjon meg aki kitalálta az alkoholt! ;D ;D

Idézetet írta: Cesc18 Dátum március 23, 2013, 10:51:27
rohadjon meg aki kitalálta az alkoholt! ;D ;D

Tegnap után +1..

Kurva életbe, mostanában a fülöp-szigeteki ligában közel annyit dobnak, mint Dél-Koreában a nők...  :hanyas: :hanyas: :hanyas:

 :twak_125:  :lehany:  :hanyas: Ourense - Melilla 37 pontos negyed? Dögöljetek meg férgek, 4 perccel a negyed vége előtt 47.5 határ volt kint.

Rohadjatok meg ti faszszopó rohadt büdös cseh focista ribancok. Kurva anyátokat!  :bash:

seppi te gyökér szedd össze magad!!!!!!4

Menj a faszba MIN Wild!!!

Bassza meg a Bourges 4 perc pont nélkül.  :lehany:

#3282 március 24, 2013, 22:06:48, rosco
A kibaszott, szívatós fajtádat nyomorult Dolgopolov, ha ellened teszek simán nyersz, ha rád, akkor simán kiszopsz! :shockwhore_125:

Persze, hogy megint viszed a kombimat te ragyás vaszszopó! :bash:

#3283 március 24, 2013, 22:15:18, rosco
Paes és Llodra kúrjátok seggbe egymást! Az 1. szettben 2x vagytok brékelőnyben, adogattok a játszmáért és így is elbasszátok, a másodikban mini előnyötök van a rövidítésben, természetesen azt is egyből elbasszátok és kiszoptok. Takarodjatok a kurva anyátokba!

Szerencsére mégsem fogadtam rátok! Helyette kétszer tettem meg Martinez Sanchezt és Hubert. :redchug:

Hogy azt a rohadt narkós kibaszott kurva anyátokat...  :bash: