Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


lehet pont itt a gond... en olyat hogy ,,buliszello" nem ismerek... akar fel euroer se... Csak kicsit bosszanto halgatni, olvasni ket haromnaponta hogy: ni, mit eltalaltam, es mi megy el mellette... Es mi a gond azzal mit kombinal ki ossze? az hogy a hetes szorzo magaban olyan szep, hogy ahoz mar semmit se kell hozza ,,kombinalni".

#3316 március 31, 2013, 21:39:37, Dopamin
Idézetet írta: AC_28 Dátum március 31, 2013, 21:15:52
lehet pont itt a gond... en olyat hogy ,,buliszello" nem ismerek... akar fel euroer se... Csak kicsit bosszanto halgatni, olvasni ket haromnaponta hogy: ni, mit eltalaltam, es mi megy el mellette... Es mi a gond azzal mit kombinal ki ossze? az hogy a hetes szorzo magaban olyan szep, hogy ahoz mar semmit se kell hozza ,,kombinalni".

Abban igazad van hogy "profi" sportfogadó alapból nem csinál kombikat, főleg nem 13 mérkőzésből, de
én nem tartom magam profi sportfogadónak, ennek ellenére komolyan veszem a fogadást,
ugyanakkor szeretek ilyen szelvényeket is csinálni hetente/kéthetente...
Nekem ez körülbelül olyan mint másnak a lottó, kisebb a nyeremény lehetősége, de jóval nagyobb az esély a nyerésre, azért fél évente egy ilyen szelvény jöhet simán, de nem ezzel szeretném a bankomat növelni.

Az meg hogy téged bosszant más szórakozása az nem engem minősít.

A véleményed mi szerint ez komoly sportfogadói magatartás szerint hülyeség, aláírom, de egyúttal fenntartom a jogot magamnak hogy időnként hülye legyek, sőt meg is osztom időközönként ilyen komoly topikokba mint ez, még ha téged ez irritál is.

-részemről OFF befejezve  :beerchug:

KURVA ANYÁDAT LADBROKES POKER HOGY EGY 6 FŐS SNG-N 3x OSZTAS EGYMÁS UTÁN AA FELVÁLTVA A KÉT ELLENFELEMNEK. SZOPJÁTOK KI ANYÁTOKAT MOCSKOS CSALOÓ GECIK. ENNEK KB. MEKKORA ESÉLYE LEHETETT ?????????????????? :bash: :bash: :bash: :bash:

Dopamin, engem egyaltalan nem bosszant semmi, es iritalni meg vegkep nem irital itt semmi. Ne ertsd fere, en orultem volna ha nyersz. Semmi gondom azzal se, ha valaki tesz fel 10 meccset - bazinagy, hetes szorzokkal, szetdobja kotesekbe, vagy akar egybe jatsza, nem erdekel. Ugyanugy nem izgatom magam, ha valaki feltesz 20 mikrozkopikus szorzot, es igy probalja a szerencset. Mer akkor latok egy szisztemat, valami rendszert benne, hajlamos vagyok elhinni a tippelorol, hogy tett valami tobbet is a nyeremenyer, minthogy fel perc alatt rakurta a meccseket.

Ne ertsd fere, en nem akarok senkinek semmit diktalni, nem azt mondom, muszaj igy vagy ugy lennie, vagy valaki szabad akaratat probalnam gatolni. De nezd meg ezeket a fortunawin nyero szelvenyeket - mindegyiken kulonbozo sportagok, kulonbozo fogadotipusok, kulonbozo szorzok - es nem is kell mondanom, hogy ezzel meg jobban csokken a lehetosege, hogy nyersz. Ez egy fogadoiroda celja, ugyanugy ahogy a mottok ,,Az elet egy jatek" :D :D :D hat en nem tartom jo jateknak, hogy leadom nekik a penzem ilyesmi modon :D

Idézetet írta: AC_28 Dátum március 31, 2013, 21:49:16
......, ha valaki feltesz 20 mikrozkopikus szorzot, es igy probalja a szerencset. Mer akkor latok egy szisztemat, valami rendszert benne, hajlamos vagyok elhinni a tippelorol, hogy tett valami tobbet is a nyeremenyer, minthogy fel perc alatt rakurta a meccseket.

Ne ertsd fere, en nem akarok senkinek semmit diktalni......

Elmondom neked, a legutolsó nagy nyereményem pl. tippmixen (50 ezer ft), az úgy jött, hogy kb. 5 perc alatt összedobtam egy 5 -ös normál szelót, 5000 -el....azóta bújom a statisztikákat, átrágom az összes lehetőséget a fogadással vagy eseményekkel kapcsolatban, amik mennek a szelóra, rászánok akár 1 napot is, ha úgy van időm és azóta a legnagyobb nyereményem egy 5/6 kombi szelón 5 jött be ( kb. 7000 ft) !!!!

;)

Szóval ennyit arról, hogy az a mérvadó egy igaz fogadónál vagy egy nyerő fogadónál, hogy napokig bújja a statokat, mert egy zöldfülü, 5 perces válogatás után is lehet nyerni...  :ok:

Jorgi, igazabol erre nem tudok semmit mondani, igy inkabb ket kerdest szeretnek feltenni. Fel tudsz mutatni egy hoszabb tavu statisztikat is, hogy ilyen ,,vaktaban" felrakott szelvenyek tudnak profitot hozni? Mer ha 50 ezrest nyertel 5 ezresbol, es ezt megtudod csinalni 10 esetbol gyakrabban mint egyszer, akkor kiraly vagy. De addig egy ilyen szelvenyt, es ezt a modszert kerlek szepen ne hozd fel... inkabb :D

Masik kerdesem meg meg egyszerub: elgondolkodtal azon, hogy napokon keresztul bujni a statszokat nem biztos jo dolog? Vagy biztos jo statisztikakat figyeled? esetleg valamit valtoztatni kell. Mer szerintem egyaltalan nem kell ennyi idot belepusztitani ebbe a ,,meloba". foleg, ha hosszutavon nem hozza az eredmenyet, el kell gondolkodni azon hogy valamit maskeppen kell csinalni.

Sok szerencset es zoldet kivanok mindenkinek.

mi lett iksz, persze a legtutibb atletico tippem, büdös gecik...

Jól szét offoltátok ezt a szájbabaszott topikot,kibaszott köcsögök! ;D ;D ;D ;D ;D

Kurva anyátok Crystal Palace!!    :fakk:

A realon már elment, de még azért tegnap az utolsó meccs még bejött.

Bassza meg, hogy mindkét over fogadásom egy rohadt game-n bukom el! :wall: A kurva anyádat Mikhál Pssezny!

A KURVA ÉLETBE! Rittig úgy alakulnak a kibaszott meccsek, hogy éppen az nem jön amire pont fogadok. :wall:

Miért mindig a fasz rossz oldalán vagyok?? :idiot2:

Hogy az a kibaszott faszszopó női tenisz rohadna meg. Meglepetést rakok nem jön, papírt rakok nem jön. Harlemre van eszetek, szánalmas luvnyák! :hanyas:

Kurva anyátok Molde!!!!!!! akkor szopjátok végig a szezont is balfaszok  :bash: