Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Jano geci rohadj meg!!!!!! Egy kurva első szervát nem ütöttél be a tiebreakben, addig persze minden adogatást szinte semmire hoztál te FASZ!   :bash:

#3691 június 11, 2013, 15:46:15, Cpt. Szikla
Hollandia, kurva anyátok. Faszért vagytok pályán, ha nem fociztok?! Suta köcsögök.  Bari meccsek!  :fakk2: Szopkodjátok ki, büdös férgek! Kibaszott emberelőny, majd egész meccsen. És cigánykodtok kutyák, ahhoz nagyon értetek! Geciládák! Kripli focisták! Legutóbb persze basztatok 15 perc alatt 3 gólt, hogy műteném le a lábatokat... :hanyas:


Kedves Dinah Pfizenmaier! ;)

Neked írom ezt a levelet mert bearanyoztad a délutánom te büdös kurva.Meccs előtt néztem mondom egész szép odds van rád nézem az eredményeid nem is vagy szar formában annyira, ellenfeled Knapp meg már 1,5 hónapja meccset se nyert salakon.Roland Garroson is mentél 2 kört mondom csak nem fáradtál el annyira benne. 1 éve találkoztál ezzel a másik idiótával akkor két szettben elverted őt salakon. Plusz ugye hazai környezetben is versenyzel mondom már csak valahogy be tudod húzni a meccset.
Első szett szépen is alakul 6-2.Mosoly a szám szélén várom a könnyű pénzt.Második szett 5-1 is volt már majd 5-3-nál szinte biztos voltam hogy meccset nyersz  mert nem fogod megint elbukni a szervád miután másodjára adogatsz a meccsért.Hát nem így történt....hihetetlenül nagy mélytorkod lehet ha még ezt is be tudtad nyelni hogy 5-1-ről elbukd a szettet.Döntő szett egész szépen alakul volt már 4-2 is neked te veréb német ribanc aztán 5-4-nél újra  a meccsért adogatsz de szinte már jó szokásként simán elbukod és 5-4ről lazán kikapsz 7-5-re.Esküszöm ekkora nagy balfaszt még nem láttam mint te.Komolyan tanácsolom neked, hogy vonulj vissza.Felesleges folytatni.21 éves vagy előtted jövő.Annyi lehetőséged van.Menj el tanuljál vagy csinálj valami mást(mondjuk menjél bányába dolgozni baszod!)  de ezt ne erőltesd.Világranglistán 100.hely körül mozogsz de 1000-be se lenned helyed.
Zárásképpen: ROHADJ MEG TE FASSZOPÓ!!!!!! ;)


u.i.: Remélem annyi örömed lesz a továbbiakban mint nekem ma miattad volt :cya:

Mocskos dánia hogy rohadnátok széjjel   :crazy:

Hogy basznátok szájba a kurva anyátokat dán mocskok! Svédország is elmehet a picsába!! Komolyan abba kéne hagyni ezt a rohadt tippmixet! Hihetetlen milyen eredmények! >:( :bash: :noway:

Nem írok olyan szépen mint Pozz,de a lényeg:


KURVA ANYÁTOKAT DÁN PARASZTOK!!!!!!!!!!!!!

A szerencsétlen büdös anyátokat, mocskos angol balfasz vonalbírók! Del Potro két csurom véres kézzel kapar ki egy kibetonozott gödör aljából, erre visszalökitek! Minden game-ben challange-elni kell! Nevetséges amit műveltek nyomorékok! Hogy a faszba gondolták a szervezők, hogy 100 éves vén szatyrokat állítanak oda! Töketlen idióták!

Kibebaszott mocskos kurva annyát a szájbabaszott telibevert dán válogatottnak!!!!!
1.25-ös oddsért a félidőben mi a búbánatos faszcibáló kurva anyátokért vezetnek az örmények (!!!!) 2-0 ra idegenben????????????
Ha nem fordítotok, repülőre ülök és szívlapáttal eltördelem az összes fartúró mocsadék lábát.
>:( >:( >:(
basszátokmeg!!!!!!!!!!!!!

Idézetet írta: szumos Dátum június 11, 2013, 21:15:02
A szerencsétlen büdös anyátokat, mocskos angol balfasz vonalbírók! Del Potro két csurom véres kézzel kapar ki egy kibetonozott gödör aljából, erre visszalökitek! Minden game-ben challange-elni kell! Nevetséges amit műveltek nyomorékok! Hogy a faszba gondolták a szervezők, hogy 100 éves vén szatyrokat állítanak oda! Töketlen idióták!

Ettől függetlenül Potrókám te még áldozatnak is kevés leszel így füvön idén... Nagy szerencsénk, hogy Malisse kicsit elfogalmatlankodta a végét...

Paire te szakállas vadbarom, szopd ki apád faszából a meleg gecit te gyökér

Dán meccshez csak ennyit fűznék hozzá:


Rohadt DÁN köcsög szarházik!!!! Törjön a lábátok!!! :bash: :bash: :bash: :crazy:

Dán bugris parasztok! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Minden pénzem elkúrtátok volna köcsög dánok, szerencsétek hogy már délelőtt nulláztam...  ;D  :bash: :bash: :bash: