Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


#4575 február 25, 2014, 07:04:06, ZTE88
$10,000  Nonthaburi  , Thaiföld, női ITF tenisztorna:

A ruszki csajt, Anna Grygoryant raktam 4.33 ért a japán Emi Mutaguchi ellen.

6-4 3*-1 szett és brékelőnyben volt az orosz.
Utána a szett végén kb. 4 meccslabdát számoltam neki (3 ról van PS), a japán csaj ekkor 58% első és 38%-os második szervánál és 6 kettőshibánál járt, ami kritikán aluli szervaminőséget mutat. De azért csak hárította az összes meccsladát!!!!!!!!!!!!! Ezután agyfaszt kapott az orosz és 5-0 át gurított neki a japán, összességében meg 8-1 et!

Aki látott női teniszt tudja, hogy ilyenkor mit ér a női szerva, ha nem Serena vagy Sharapova kvalitású csaj adogat. Egy ITF játékosnál még Karlovic farka is nagyobb szervával rendelkezik.

Ez mi ez????????????

Olyan, mintha egy terepfutó lennék és a cél előtt mindig kirúgnák a lábam és annyit kapok a versenyért, mint aki feladja az első lépésnél. Vicc ez az egész szarság.




Idézetet írta: ZTE88 Dátum február 25, 2014, 06:44:34
Á, bedobálom ide a közösbe. Éppen most buktam ennél is durvábban. Jelentkezhetne valami hozzáértő, hogy mi a ló...f.. történik velem.
Annyi történik, hogy az esetek többségében védeni kéne fasza nagy oddson, és hátradőlni.

Idézetet írta: georgeboyd Dátum február 25, 2014, 07:06:04
Annyi történik, hogy az esetek többségében védeni kéne fasza nagy oddson, és hátradőlni.

Én is így látom.
Ha ezeket a meccseket így követi ZTE88 kolléga élőben pontról pontra, akkor vissza lehet fogadni biztos profittal, mikor éppen jönni látszik a tipp.

A sportfogadó cselekszik, a szerencsejátékos meg ül és izgul.

(én is a magam kárán tanultam meg...)

Igazatok van, de látjátok, hogy többségében team totalokat játszom, azokat meg nehéz védeni. Az érme másik oldala, hogy online mindig egy kevés pénzből indítom a tippeket és önkorlátozás végett nem hagyok netes pénztárcában pénzt szabadon, így az irodáknál futó tippek az esetek többségében all in ki vannak helyezve kis, közepes téten. Rossz a pénzmenedzslésem az tény, mindig hagyni kéne egy kis keretet a védésre, ez a legfőbb hiba. Arról viszont nem tehetek, hogy ilyen durva arányban buktak el a kiélezett szituációk.

Ezek a faszszopó Bayern kosarasok bazdmeg....
11-0-ás hazai mérleg, hát mikor szakadjon meg, ha nem akkor, mikor az ember rájuk fogad....elmennek a faszomba....76 - 65-ről leadni 86 - 91-re...mocskos buzik, remélem jót nyertetek rajta....bundás szarháziak.... :redchug: :redchug: :redchug:

német kosár

Vechta - Bonn

A Vechtát tettem 3.4 ért hazaira. Az elején 14 el vezettek, de tartottak egy stabil +10 es előnyt. Az utolsó negyedben is + 10-el vezettek. 80-82 lett.


Spanyol kézilabda kupa:

Aragon - Anaitasuna

Az Aragont tettem 2.45 ért.

A félidőben 17-12 re vezettek, a második félidőben 25-21, 26-23 volt az állás. Innen lett 26-28, azaz 0-5 öt futottak rajtuk a vendégek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az Aragon egyenlített 29-29 re, ennyi letta vége.

Ezt már nem bírom se mentálisan, se anyagilag. Mivel a tippjeim igen nagy része nem védhető meg live-ban szinte állandóan ömlik a nyakamba a szar. Január eleje óta már több százezer forintnyi "várható" nyeremény ment el, az alaptétről nem is beszélve. Próbálja meg betolni ide a pofáját a NAV, kapnak olyan útbaigazítást, hogy attól kódulnak.

Kisebb csodával történt, hogy nyerni tudtam portugál juniorkosárral:

A hazai győzelmet raktam az Estorilra 3.85-ért 45-24 re vezettek a 3. negyedben. Majdnem elbukták a meccset, a 4. negyed eleje már 47-46 volt. Sajnos a hazai 63.5-es team totalom bukott, mert 17 és fél perc alatt nem tudtak 19 pontot dobni. Szerencsére nem kaptak ki. Majdnem ez is odaveszett.

60-55 lett.


Ez a kurva Betis már megint....

A retkes cigány kurva anyját az összes Sahtari fattyú gecinek!
Megteszem őket egy baszott sima továbbjutásra 1,11-ért és ezek a kurvák nem szopnak már a félidőben sima 0-2 re???
Ha ez nem volt bunda akkor semmi....mocskos ribancok, megetetnék mindegyikkel egy vödör szart hogy rohadtak volna az anyjukba....

DULGHERU TE SZEMÉT ROMÁN RIBANC, HOGY DÖGÖLNÉL MEG.... 6:3 5:2NÉL FELADJA A NYOMORULT, HOGY AZTÁ NE NYERJEK LÓFASZT SE WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kurva anyád Lowry, hogy 3 hosszabításod volt hogy egy kurva pontot bedobj.. De te még csak rá sem dobtál a gyűrűre 15perc alatt.. Hát menj a faszomba..

Idézetet írta: ncis88 Dátum február 28, 2014, 04:32:32
Kurva anyád Lowry, hogy 3 hosszabításod volt hogy egy kurva pontot bedobj.. De te még csak rá sem dobtál a gyűrűre 15perc alatt.. Hát menj a faszomba..

Most még ki is pontozodott...  :bash:

Ding te...hát hogy lehet ilyen szarul játszani??? :bash:

Idézetet írta: alexthebest Dátum február 28, 2014, 04:34:23
Most még ki is pontozodott...  :bash:

Azután írtam pont. Ki is nyomtam a gépet, azt már nem is láttam hogy kapnak ki..