Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Chardy te istenverte köcsög. Csapágyasra baszatom a pofád! :fakk2:

#4966 május 16, 2014, 18:08:27, Tomee886
Mocskos amerikai jégkorong bagázs...essetek ki ezért a bundázásért!!

igen hosszabbításban egyből megy a góllövés...pusztuljatok férgek  :crazy:

Khryapa, te isterverte idióta szerencsétlen köcsög balfasz, az isten bassza meg a retkes agyalágyult kurva anyádat, amiért világra hozott, hogy menne át rajtad egy úthenger, miután levágták a két bal kezedet, te retkes faszszopó!!!!!!!!!! Mi az, hogy egy teljesen ártalmatlan helyzetben kiejted abból a faszszopó leprás kezedből azt a tetves labdát a bedobás után, és ebből ki is kaptok?????????? Maga a féreg, buzi rohadt állat CSZKA is elmehet a retardált anyjába!!!!!!! Már naivan azt hittem, hogy a tegnapi bambergi bundát nem lehet túlszárnyalni, de tévedtem... Ezeket karóba kéne húzni mindet, és úgy mutogatni őket. A ROHADT ÉLETBE MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezzel elúszott 100 Ft híján a teljes Fortunawin egyenlegem is.... AZ ISTEN BASSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Messina is takarodjon az anyjába, szép kis taktikát dolgozott ki a végére ez a senkiházi digó cigány is...

A CSZKA Moszkva kosárcsapata dögöljön meg a patkány ellenféllel együtt...
A végén meg semmi döbbenet az oroszok edzője arcán, semmi düh...és megy is gratulálni mintha mi sem történt volna...
Megrendezett színjáték az egész.

Most már bassza meg a kurva japán isten az egész cigány Ligue 2-t, ott ahol van!!!

Kombimhoz már csak a Laval győzelme kellett volna a Metz ellen, aki látta a meccset végig (főleg az utolsó 5-10 percet), az valószínűleg tudja, hogy most miért kétszázas a vérnyomásom! A többi eredmény miatt sajnos tökéletes volt mindkét csapatnak az iksz, mert a Brest simán verte a Chateauroux-t, de ... ILYEN A VILÁGON NINCSEN, komolyan mondom, amiket elbasztak a végén a hazaiak... ülök mint egy zombi és még mindig nem fogom fel, hogy ez hogy mehetett el ilyen ótvar, szemét módon...  :bash:  :bash:  :bash:

Remélem lerohad a lába ennek a mocskos szarházi GIBBSnek az egész tetves arsenalnak ezek max csúzlisok bazmeg de nem ágyusok.6 méterről nem bírja eltalálni a kaput. a nagyanyám eltalálja remélem még 50 évig lófaszt nem nyertek.

Köszönöm Füchse Berlin, hogy hazai pályán ennyit tudtok a rém gyenge szőröstalpú csapat ellen...

Szerencsére régen kellett ide beírnom, de most egy bónuszkényszer miatti tipp igen patkány módon ment el, ráadásul olyan kimenetellel, amit nem is volt szándékomban rakni:

Régen voltam már az SB-nél, így nem tudtam, hogy a live határt  egy pillanat felváltja, az Al Sadd - Wasl arab kosár meccsre volt beírva over 146.5-es em, a live panel over 149.5-en vette be.

Pont 149 pont lett, 79-70 el, úgy, hogy 2 másodperccel a vége előtt a hazai 2 büntetőt dobott és a másodikat kihagyta. Nagyon dühítő így veszteni, hogy nem a beírt határon  és ilyen módon megy el egy tipp.


Már alig várom a Garrost. Nem kell Klizant, Kudlát, Bolellit, De Bakkert és a többi fogyatékost nézni  :redchug:

Brávó Marcikám Brávóóó  :great:

A következő két szettet nagyon remélem megfogod mert kibaszottul ideges leszek ha nem.

a fasszopó anyádat Bogomolov h nemakarod magad laposra veretni és feladod a meccset és így buktam az oddsot...

Roland Garros (France) - Qualification
Fucsovics M. (Hun)  -  Ignatik U. (Blr)   4:6 4:6

ez az fucsovics!  :hanyas:

Fucsovics  :noway:

Amikor legfontosabb lenne akkor nem tudsz jó lenni  :noway:

Idézetet írta: butyi Dátum május 20, 2014, 12:47:40
Roland Garros (France) - Qualification
Fucsovics M. (Hun)  -  Ignatik U. (Blr)   4:6 4:6

ez az fucsovics!  :hanyas:

a fogadóirodák ismét tévedtek?

Az Izhevsk - Luch Moszkva orosz női kézi helyosztójára, a moszkvai csapatra raktam egy team totalt, az utolsó 20 percben 10 gólt kellett volna a Moszkvának letolnia a túró védelemmel rendelkező Izhevsknek, erre mit csináltak: bő 13 percig nem dobtak gólt! 40-53 0 gól!

Mocsok szar szériában vagyok.