Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Idézetet írta: Greipel Dátum július 19, 2014, 16:52:59
Kohlschreiber, te szemét féreg, biztos sokszor mondtam már, de most újra megteszem. Dögölj meg, aztán rohadj meg, te undorító féreg!

+1, dögöljön meg ez a mocskos német patkány geci, hogy nem tud se szerválni, meg semmit, remélem megdöglik a rohadék!!!!!!!!!!!!!!!!!

köcsög szerb+horvát kutyák  :bash:

Rohadjon meg ez a mocskos monteniga csapat is. Nem is értem, hogy ezeket retkeket miért engedik versenyezni.

Én vagyok a hülye, hogy egy ekkora szar fos geci sportra fogadok.


Dögöljetek meg Groth/Guccione, két fakezű agyatlan barom senkiházi! 9-7-ről 9-9 a Super TB, aztán háromszor van úgy meccslabdátok, hogy ti szerváltok, mégis elbasszátok! Aztán miután kiszálltam nullára belőletek simán behúzzátok ti szemétládák! Remélem reggelre híretek hamvatok sem lesz köcsögök!!!! :bash: :bash: :bash:

Kurva élet! Román - Görög 1x-et tettem, erre 8-9, nyilván ez vitte el a vizlabda szelvényem... Jött az orosz hendikepp, amagyar 12 gól fölött, plusz magában az első negyed Mo és első negyed 4,5 gól fölött a magyar meccsen.  :noway:

Mocskos szarfaszú NY Knicks, 2 negyed, 5. perc, 4-18 itt a Charlotte-nak, jól van...

Azt a büdös detroiti kurva anyátokat basszátok meg. Hogy én hogy utálom ezt a rohadt gusztustalan, nézhetetlen szar sportot. Teszem a Detroitot +1 gyel hátrányban, erre 2-2-nél 9. inningben feltétlen be kell hozni egy olyan dobót, akinek 5.5 ERA a statja. Ez komoly???? Persze hogy laza 3 pont...  :bash:

Eddig is szívből gyűlöltek te senkiházi tomic geci!!! De most elérted, hogy ez egy életre szóljon te buzi!!!! 40-0-ról persze leadod a szervát köcsöggyerek hogy elmenjen a tippem. Hogy dögölnél meg!!!! :bash: :knuppel2: :2guns: :knuppel2:

Ferrer, kéz- és lábtörést kívánok neked! Szó szerint  :bash:

Brazil röpisek kapjatok magatok alá, de rögtön. Végig, de végig vezetnek az első szettben, most 25-24 USA javára. 3-0t tettem, ki kéne szállni...

Rohadt szőröstalpú tetves Petrolul!!!! Hihetetlen, hogy egy nyamvadt X2-re nem vagytok képesek, ehelyett nem csináltok semmi érdemlegeset, és még pirosat is kaptok... Száradnátok el mind...

Idézetet írta: alexthebest Dátum július 20, 2014, 21:01:43
Brazil röpisek kapjatok magatok alá, de rögtön. Végig, de végig vezetnek az első szettben, most 25-24 USA javára. 3-0t tettem, ki kéne szállni...

Tettem 3-1et is miután elcseszték, erre a harmadik szett 3-0ról 5-10. Na most az ilyen trágya meccseket hogyan tudom kifogni?

Hogy rohadnál meg te van uytvick vagy hogy a francba hívnak te geci!

Te patkány Thiem remélem eltörik ak ezed te fasszopo takardonál kapálni te hogy a faszmoba kereshetsz pénzt ezzel a szarral. Tegnap a karlovic ma meg ez a patkány pföj remélem elindultok párban akpálni nyomorultak.

Rohadt faszszopó büdös kurva isten bassza meg a tetves köcsög kibaszott kurva eget, hogy csak kihagyott tizenegyeseim vannak. Faszom kivan, hogy nem lehet berúgni azt a szart.  :bash: