Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Cuevas & Marrero a bundás féreg fajtátokat! :fakk:

Takarodj a picsába Benjamin Mitchell, te GS döntős "csodagyerek". Kondót csak azt nem szokta megverni, aki nem akarja. Úgy látom ma veled is ez volt a helyzet. Baszd meg anyádat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rohadjon meg a Derby County  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: nemigaz hogy 2-0 maradt  :redchug: :redchug: :bash: :bash:   mocskos kqva életbe......


Kapdmár össze magad Souza köcsög.. értem én h befostál Mörritől de bazdmeg eddig 2 game alatt minden 2. ütésed kerettel volt te csicska :bash: :bash: hogy lesz ebből 22 game azt nemtudom..

Stakho te nyomorék, ott a bréklehetőseg, erre nem elég hogy nem használod ki, és zárod le a meccset, zsinórban kétszer bukod a sajátodat... Egy Istomin ellen.... Wáááááááá

Vicc vagy Mager! Amilyen bundát leműveltél ma, olyannal nem sűrűn találkozni. Szánalmas, hogy feltörekvő játékosként egy középkorú, 1000-en kívüli senki ellen még csak momentumod sem volt. Remélem örökre megsérülsz és többet nem hallok rólad. :cya: Dögölj meg!

Feli Lopez most mondanám hogy az ütő álljon a seggedbe, de talán még tetszene is te díszköcsög. Az hogy nem tudsz teniszezni tény, de hogy egy Ilhan is ver, az kemény.  :crazy:

Idézetet írta: alexthebest Dátum február 25, 2015, 18:06:27
Feli Lopez most mondanám hogy az ütő álljon a seggedbe, de talán még tetszene is te díszköcsög. Az hogy nem tudsz teniszezni tény, de hogy egy Ilhan is ver, az kemény.  :crazy:

Az utolsó 11 bréklabda kihasználatlanul maradt Lopez részéről  :D Te minek játszol ember?  :D :redchug:

Mocskos geci újváros...
58 percig tudtátok tartani magatokat, erre megint belefostok az egészbe...  :noway:

Ma minden lehetséges szarba belenyúltam, amibe csak lehetett. Kiesek a maradj talpon finisében hála a drágalátos Mitchellnek,
Mager akkorát bundázik, amire gondolni sem lehetett, a Neptunas olyan vereséget szenved el otthon,  mintha a Real kapna ki az Estudiantestől, Lopez is leszopta a faszt, a London Lionst is tönkreverik az 1,4-ével, a Krka is kicumizott a szlovén bajnokságban hazai pályán a Crvena Zvezda veretlenségének elvétele után, de hogy még ez a tetves rohadt Arsenal is így kicsesszen velem, na ez így már sok. Legszívesebben fejbe lőném most magam...


#6971 február 25, 2015, 22:39:21, csak1tomi
ó bazdmeg atl madrid egy kibaszott gólt már :bash:
ótvar fosretek szar spanyolfoci bazdmeg hogy lapítsa a ki a lábatok egy 13tonnás úthenger

Szarzenyálos kislányok szopjátok le apátok!

Kijár a taps a szarleticonak is. Kibaszott tetűládák, a Realt ki tudják ütni 4-0-ra, de mikor van rajtuk pénzem, egy senkiházi Celta vigónak vagy most Leverkusennek se tudnának ám EGYETLEN KURVA GÓLT lőni  :wall:

Jött a szelvényem, de felbasz hogy ez a mákos undormány fostalicska Monaco még mindig BL-ben van és tovább is jutnak, de reménykedem a csodában.....vagy a következő körben kapják meg a barcát és kapjanak egy 8-1et  :crazy: