Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Kibaszott németek!

Nagy bolond rozzant németek nem tudnak két gólt rúgni...

Bár már sikerült vissza lapátolni amit ez a szerencsétlen nőnemű elbaszott nekem 6-3 3-0-ról,azért ez csúnya volt,de annyira kínálta magát,én meg beszoptam,pedig jól tudom ilyet nem szabad,és mégis...
Cseszd meg Errani  :)  És akkor még piszkosul szépen fejeztem ki magamat a többiekhez képest ;)

good night

Basilashvili nem igaz baszd meg te rohadt bundázó patkány, 3-3-nál nagy nehezen brékelsz, de visszaadod egyből, végül ki is kapsz Safwattól, aki fűről még csak hírből sem hallott... Miért történik ez????????????

Idézetet írta: Greipel Dátum június 22, 2016, 15:14:40
Basilashvili nem igaz baszd meg te rohadt bundázó patkány, 3-3-nál nagy nehezen brékelsz, de visszaadod egyből, végül ki is kapsz Safwattól, aki fűről még csak hírből sem hallott... Miért történik ez????????????

A büdös kurva anyját ennek a szerencsétlennek. Nem hiszem el!! Legalább TB-re hozta volna már ki ez a szerencsétlen barom, de hogy break előnyből kétszer brekeljék és bukja a meccset. DÖGÖLJÖN MEG!!!!  :noway: :noway: :noway:

Most jut eszembe hogy itt nincs is TB! Akkor meg végképp hoznia kellett volna a sajátját és ment volna tovább szépen.  :bash: :bash: :bash: :bash:

#9021 június 23, 2016, 17:12:47, baliizu
persze hülye buzi fiatal svéd köcsögök... 44. percben basszátok belőni a tizenegyest, de félidő után egyből gólt tudtok lőni, aha, kapjátok be.  :bash:

jaaa, hogy méghozzá hármat is bírtok lőni 10 perc alatt... :noway: :noway:

A kurva anyád baghdatis neked is, 4-0 ról nem sikerül lehozni a tb-t és utána is olyan balfasz hibákat ütsz.....

Seppi 5-5 15-40-ről nem brékelsz, következő gémben meg Sela kihasználja az első brékladbáját (egyben szettlabda) a meccsen? Nem igaz bassza meg, a rohadt életbe... Kurva anyádat!!!!!!!!!!!!

Halys gecó.. tudom hogy direkt csinálod a faszságot. 16 szerva gém  17 DF. Bravo!  :redchug:

Kibaszott női tenisz...

brands dögölj meg te faszkalap! 150$om viszed te gyökér náci

Anyádat húzd faszra Medvedev és legyél AIDS-es... Nem igaz, hogy ezt a faszszopó gyökér Willist senki sem tudja megverni... Majd a főtáblán a házat teszem a rohadt 200 kilós faszszopó 700. féreg ellen.

Remélem a nyomorék Portugálokat hazaküldik ma 8)

Most már tényleg bassza meg a kurva isten, ezt nem hiszem el... Végig tökölök a szögletekkel, hogy az aktuális határ 1-gyel menjen lejjebb. Persze amikor már jó lenne a határ, mindig jött egy szöglet. Amikor meg rakom, pörög az óra és jön még egy, jól van. Utána a végén a 80. percben 12-nél mondom legyen over 13,5, persze a faszszopó Shaqiri beollózza a gólt, és innen már lófasz sem történt. 13 lett a vége... Kibaszott kurva életbe.  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: Borulna fel mindkét csapat busza.

a kurva anyátokat walesi cigányok... hogy lehet ekkora szar meccset játszani?!  :bash: :bash: