Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


#9075 július 03, 2016, 18:07:28, kispászti
Ezt is jól ki van találva ,csak azért teszem ide ,hogy más ne járjon így . De azért érdekes hogy valaki nem ér célba és és helyezettnek ítélik saját szabályok alapján. Ma is tanultam valamit.

Mahut ilyen simán kikapni... A kurva anyádat!

Idézetet írta: alexthebest Dátum július 03, 2016, 15:09:00
King-Kudraytseva basszátok meg az anyátokat ilyen no name geciktől kikapni.  :crazy: Orosz kurva te meg baszd mellé a ziccert is persze.

Persze ez a no name geci páros ma meg kikap 6-1, 6-0 -ra, aham. Kudraytseva meg vegyespárosban parádézott, úgy repkedett a hálónál mint egy istennő. Normális, mit várjunk egy elbaszott orosz kurvától?

Raonic te rohadek geci dogolj meg most azonnal!!!!!

Hello! Ha már forma1 én megint belefutottam egy "csak velem történhet meg" történetbe.
Tegnap hirtelen meglátom hogy Massa a boxból indul 13:55-kor. Felnézek bet365-re látom Mindkét pilóta......értelmeztem Mindkét pilóta pontot szerez látom hogy NEM 2,75. Mondom Massa innen nem lesz első 10-be és ezt benézte a bet365. Rátoltam 20K-t mikor látom hogy arra fogadtam hogy mindkét pilóta helyezéssel ér célba. Mondom az fasza.......
Egyszer Rosberg helyezéssel ér célba fogadáson ment el 90ezer,mert hiába kigyulladt a kocsija tavaly és kiesett a végén a FIA hivatalos eredményhirdetésébe +3LAP volt írva mondom oké..... :bash: És erre ezt küldték:

"Azok a versenyzők, akik a győztes által megtett körök számának 90%-át (a legközelebbi egész számra lekerekítve) teljesítették, befutónak számítanak a dobogós eredményhirdetés pillanatában hivatalos FIA besorolás alapján."   

Na de most látom hogy Massa kiesik, de már a 65.körbe mutatták hogy betolják a 71körös nagydíjon mondom neeee,megint,miért de mondom hátha Túlment a 90%-on.Erre egy percen belül tolják be Alonsot meg Hülkenberget is. Aztán jött a vége.Eredményhirdetés:: :redchug: :redchug: :redchug:
MASSA +8LAP és kiesett a 63körben. Fogadás vesztes,bukta-E-mailezés válasz ugyanaz mint tavaly. Na de egy kis matek
63kiesett, győztes által megtett körök 71.  Szóval 63/71=0,887---->Legközelebbi egész szám 89!!!!! Az nem 90.
Remélem valaki tud segíteni és járt már hasonlóképpen és leírja tapasztalatait. Van e értelme tovább menni az igazamért, vagy nekik van igazuk?         Köszi a segítségeket!


Mirza/Dodig, szépen lebundáztátok a meccset 2 noname ellen, pedig szerválhattatok is érte... Utána 5-3-ról 5-7. DÖGÖLJETEK MEG!!!!!!!!!!!!!!

Mivel Shvedovat imadom, ezért csak neked mondom Venus h a kurva anyád....1 rohadt jatek kelett volna és 15 ös oddsú kombit fogok meg...úgy hogy rohadjal le.. Bár első szett 6-6, 3-5-nél mikor onnan bukott Shved akkor mar tudtam h elmegy...szopjal le

Idézetet írta: Greipel Dátum július 05, 2016, 16:27:48
Mirza/Dodig, szépen lebundáztátok a meccset 2 noname ellen, pedig szerválhattatok is érte... Utána 5-3-ról 5-7. DÖGÖLJETEK MEG!!!!!!!!!!!!!!

Remélem nem láttad mit rontott a harmadik meccslabdánál Mirza  ;D

Sock a jó édes anyádat, 3 perc alatt elkúrtad a teljes meccset.   :bash:

#9084 július 05, 2016, 19:12:08, tevagyaz19
Golubev a kurva anyádat,hogy nem tudsz fogadni, ellenfeled 100%os megnyert első szervákkal áll  :crazy:  :bash:

nagy nehezen brékelsz aztán semmire visszaadod a bréket????? húzd magadba a farkadat úgy hogy az orrodon ömöljön a meleg geci

Igazából nem is tudom ide kell-e írjam vagy sem. Sírjak vagy nevessek? A hónapban elég jól tolom a talpasokat bejött az EB meg  wimbledoni is és bent vagyok a sima talpasba is 10 jó tippel. Ez nem rossz nyertem is vele pénzt. De ha. Igaz hogy a sportban nincs ha, de mégis. Ha ezt a 35 jó tippet megjátszom múlt hó 10. óta (amikor indult a EB talpas) 1000 forintal és mindig all in megyek most kicsit több mint 3.5 millió forintom lenne. Szűk egy hónap alatt. Jó nem tud az ember állandóan ilyen sorozatot vinni de elég mondjuk egy évben egyszer... Na mindegy.. :-\

Bazmeg,már el is kellett volna költenem a Cilic 3,50-es oddsú nyereményt, hihetetlen,hogy még nem nyerte meg a horvát

Querrey-t hogy utálom te jóég. Rosol ellen tettem rá, folyamatosan birkán játszott, lerágtam a körmöm mire nyert. Djokoval második nap verettem, kivéd 12 bréklabdát, Mahut-vel szintén, szinte minden első adogatásából pont lett. Az addig remegős Big Sam megingathatatlan lett. Erre teszem Rao ellen az overt, hát persze baszd meg hogy a legvégén 30-0 -ról pontot nem nyer...
Welcome back jó öreg Sam, elmehetsz az anyádba  ;D

Ez a Murray mekkora egy semmirekellő geci játékos,szervája nincsen,Tsonga összevissza brékeli,egy bréket nem tud végig vinni a nagy skót geci,hogy rohadjál meg az 1.1-es oddsoddal 2-0-ról kikapsz te tetvedék!!!!

Idézetet írta: fjazej Dátum július 06, 2016, 21:10:08
Ez a Murray mekkora egy semmirekellő geci játékos,szervája nincsen,Tsonga összevissza brékeli,egy bréket nem tud végig vinni a nagy skót geci,hogy rohadjál meg az 1.1-es oddsoddal 2-0-ról kikapsz te tetvedék!!!!

Ezt inkább nem olvastam volna, azt hittem élőben nézem a meccset, közben meg már ismert az eredmény  :-\