10 éves a Sportfogadas.org!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


április 02, 2015, 10:31:24, Hello Kitty
10 éves a Sportfogadas.org!

Szülinapi Nyereményjáték - 10 x 5.000 HUF, illetve 30.000 HUF főnyeremény vár rátok!


Néha ijesztő tud lenni, hogy milyen gyorsan telik az idő, telnek az évek. Mintha a tegnap indítottuk volna a weboldalt (indulás időpontja: 2005 április 7.), erre most már a 10 éves szülinapunk témáját nyitom a fórumon. Hihetetlen...

2005 november 25., péntek:


Hogy mi történt ez a 10 év alatt? Huh, rengeteg. Volt itt minden: jó tipp, rossz tipp, troll, intenzív gumiszoba aktivitás, örömteli fórumtalálkozó, pókerverseny, nagy nyeremény, nagy bukta, fergeteges chat, bónusz, tárgynyeremény, pénznyeremény, tippjáték, verseny, ingyen pörgetés, bingókód, anyázás, egyetértés, ellenzés, segítségnyújtás, adományozás, szabálysértés, öröm, szomorúság, szabályozás, blokkolás, blokkolás kikerülése, és még nagyon sok dolog, ami általában megszokott dolog egy fórum életében.

Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy nektek mi a tapasztalatotok ezen a weboldalon/fórumon? Írjátok le röviden, s őszintén, hogy amikor a Sportfogadas.org-ot látogatjátok, akkor azt miért teszitek?
Nem kell fényezni a dolgokat. Szeretjük az őszinteséget, s komolyan kíváncsiak vagyunk, hogy mi az indíték.



"Ez itt egy buli..."  ;D  :topbet_125:

Kis korom óta életem része a sport, általános iskola felső tagozatától kb a sportfogadás is(tippmix majd online). Nálam a tv majdnem mindig a sportcsatornán megy, és mivel a világunk is nagyon internet központú lett, ezért számomra természetes a sporttal és a sportfogadással kapcsolatos oldalak böngészése. Ez volt az első oldal amit ilyen témában találtam, és elsőre megtetszett a letisztultsága, illetve hogy a rengeteg játékban "relatíve" könnyen lehetett nyerni bónuszt valamelyik irodához. Mivel tanultam, önálló jövedelemmel nem rendelkeztem, ezért számomra ez nagyon vonzó lehetőség volt. Aztán később, már függő lettem, a játékok mellett érdekeltek a topikok, a promóciók, a naplók, néha a chat is, ahol együtt lehet szidni egy csapatot vagy játékost ha épp rosszul teljesít, vagy meg lehet köszönni a másiknak egy nagyon jó tippet ha proftálunk belőle, mint pl a tegnapi 6-0 6-0s Machado meccs.

Az én kis listámon sportfogadas.org előrébb helyezkedik el, mint a facebook, vagy bármilyen más weboldal. Legtöbbször a legfrissebb hozzászólásokat nézem, utána rátérek a különböző irodák topikjaihoz, hogy érkezett e az adott nap új hozzászólás. Ha pedig az időm még engedi, felnézek egy kicsit chatre, hogy mit trollkodnak :D Egy szónak is száz a vége, ez a weboldal mára már az életem része lett, nem telik el olyan nap, hogy ne nézzek fel legalább 1x.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani minden szerkesztőnek, moderátornak, fórum tagnak, hogy ilyen nagyszerű közösség része lehetek!
:beerchug:

Szülinapi Nyereményjáték - 10 x 5.000 HUF, illetve 30.000 HUF főnyeremény vár rátok!


Hogy miről szól a szülinapi nyereményjáték?

Bárki, teljesen ingyen jelentkezhet. Nincs befizetés, nincsenek forgatási feltételek meg hasonlók  ;D .

Ha fórumtag vagy, akkor jelentkezz, s várd a sorsolást.

A fórumra való regisztrációd időpontjának függvényében a jelentkezőket különböző kategóriákba helyezzük:

1. év (2005 április 7 - 2006 április 7)
2. év (2006 április 7 - 2007 április 7)
és így tovább...

Minden egyes kategóriában kisorsolunk egy nyertest, majd este jön a főnyeremény sorsolása, amelyen az összes jelentkező részt vesz, s ahol a nyeremény 30.000 HUF "kesh". :)

Április 7. a szülinapunkról fog szólni. Reggel 9-kor kezdünk, s óránként sorsolunk, a főnyeremény nyertesét pedig este 20 órakor hirdessük ki.

Jelentkezési határidő: április 6, 23:59CET!

Előre szólok: kedden, április 7-én vegyetek szabad napot:beerchug:

#5 április 02, 2015, 11:12:04, Arzeen
Arzeen jelentkezik! :) itt kell?
egyébként javitás: hirdetjük.. ha jól olvastam..
első jelentkező mit nyer :)

bocsánat, módositok, mivel éppen dolgozom és van egy kis kapkodás..

szoval.. 2014. november körül kezdtem el a sportfogadást egy kollegám hatására, aki focista.
ennek függvényében rövid ideig kisebb nyereségeket könyveltem el, majd elkezdtem vesziteni, közben folyamatosan sportfogadási oldalak és tippek után kutattam a neten és igy kerültem erre az oldalra, amit azóta napi rendszerességgel látogatok és itt sok tapasztalatot és információt szereztem a további jövőre nézve.. jelenleg éppen egész jó irányba tartok a fogadások tekintetében, amit ennek az oldalnak és az itt lévő fórumtagoknak is köszönhetek!

és mivel igy a bemutatkozásom nem sikerült a legjobban, nyereményre már nem is számitok és megelégszem az utolsó előtti hellyel is :)

mindenkinek sok sikert a további jövőre nézve minden tekintetben és gratulálok az oldal színvonalához és sokszínűségéhez :)

Idézetet írta: Arzeen Dátum április 02, 2015, 11:00:20
Arzeen jelentkezik! :) itt kell?
egyébként javitás: hirdetjük.. ha jól olvastam..
első jelentkező mit nyer :)

:o :o :o

#7 április 03, 2015, 12:16:22, Coutinho
Nagyjából 3-4 éve csöppentem bele a sportfogadás világába, amikor is elkezdtem a középiskolát. 7 éves korom óta fociztam egész 18-ig, de egy balesetnek "köszönhetően" abba kellett hagynom. Kezdetben labdarúgásra fogadtam, mivel ehhez értettem a legjobban, de lassacskán más sportokra is orientálódtam. Emlékszem, hogy az első szelvényemet 1€-ért tettem, a szelvényen 5 szombati focimeccs volt és mind az 5 szépen zöldült. 30€-t nyertem 1€-ból és mondanom sem kell, hogy beszippantott magába ez a világ. Az első 1-2 év még nagyon kezdetleges volt, de a tavalyi év áttörést hozott számomra. Egy barátom feldobta az ötletet, hogy nem e indítunk facebookon egy sportfogadással foglalkozó oldalt (már akkor is több ezer ilyen volt) és én benne voltam a dologba. Nem akartuk csak úgy egyszerűen kiírni a tippeket, ezért mindegyikhez elemzéseket írtunk. Kezdetben 2-3 LIKE-ot kaptunk egy elemzésre, amin akár 1 órát is dolgoztunk, de csináltuk mert szerettük a sportfogadást. Szépen lassan gyarapodtunk és a végén a 6000 LIKE-ot is elértük. Ez idő alatt Magyarország egyik legismertebb facebookos oldalára is írtam ki elemzéseket, de egy vita végett végül kiléptem. Az oldal a Bet Hunter volt, ahol egy jó napon 400-500 LIKE is megvolt egyetlen egy elemzésre. Nem bánom, hogy sokáig írtam ott az elemzéseket, mivel nagyon sokat fejlődtem. Egyik magyarországi barátom, akit ilyen módon ismertem meg szeptember környékén linkelte el nekem a sportfogadas.org egyik elemzését, amit Kagawa írt. Elolvastam az elemzést és tovább böngésztem az oldalt. Minél többet olvastam egyre jobban kezdett megtetszeni az oldal, ezért be is regisztráltam. Nagyon vonzóak voltak a játékok, mivel pénzt/bónuszt lehet nyerni és én jelenleg még nem dolgozom, ezért vonzó ajánlatok számomra az ilyen versenyek. Szeptemberbe tevékenykedtem kicsit, de aztán valahogy abbamaradt a dolog. Most 2015-ben azonban újra fellapoztam az oldalt és úgy gondoltam komolyabban elkezdek foglalkozni a napló szerkesztésével, elemzések írásával és így tovább.
Összességébe nagyon meg vagyok elégedve az oldallal és minden tiszteletem azoknak, akik jóvoltából létrejött és létezik az oldalt! :beerchug:

Zárásként pedig Boldog Születpésnapot kívánok a Sporfogadas.org-nak! Remélem még jó néhány ilyen kerek számot ünnepelhetünk majd!  :ok:


Bár már az "őskorban" elkezdtem a sportfogadást, sajnos ezzel az oldallal csak fél éve találkoztam.
Azóta viszont szinte minden nap itt vagyok, és játszom, amivel csak lehet –  bár nem túl sok sikerrel.  :)

Viszont ezt a szép kerek évfordulót megragadva én is kívánok boldog születésnapot, és köszönet mindenkinek, aki az oldal működésében részt vesz!

10 év múlva újra jelentkezem.  :D

#9 április 03, 2015, 16:51:24, Lufu
Az én "org-sztorim":

A regisztrációm (2009) környékén kezdtem el blogolni is, aztán a naplómban próbáltam okoskodni, akkor még elsősorban a fociról, de a kéziről is. Emlékszem még mekkora öröm volt, amikor láttam, hogy  valamelyik játékba írt előzetesem kikerült a főoldalra. Lassan-lassan pedig egyre több előzetest írtam a főoldalra kézilabda témában, és egyre többen kérték ki a véleményem is az olvasók közül ebben a sportágban. Ennek is köszönhetően nagyon belemerültem a sportág férfi részlegébe. Azóta pedig főszerkesztője lettem egy -remélem mondhatom, hogy a legjobb- kézis oldalnak, a nemrégiben -sajnos- megszűnt WAX Magazin újságírója lehettem, tavaly a kézi BL-kapcsán élő műsorba is bekerültem az egyik sportcsatorna reggeli műsorába, és egyre többen kérik ki a véleményem kézi témában (nem csak sportfogadásban mostmár). Egy valami azonban mindezt végigkísérte: a főoldali előzeteseket azóta is rendületlenül írom, remélem még sokáig. :) Ha ezek a főoldali írások nem lettek volna, lehet teljesen máshogy alakult volna az életem.
Hozzászólásokban már nem vagyok annyira aktív, de azért néha igyekszem hozzáadni valamit a fórumhoz 1-1 tippel. Az új tagokat annyira nem ismerem, de régen nagyon jó barátságok alakultak ki, akkor még közös nyaralást/fórumtalálkozót is szerveztünk Pisti1987 és Gery185 társaságában (mondjuk nem jött össze :)), és ők már nem is aktívak itt. Egy akkori agymenésünk a fórumon:  ITT

Boldog születésnapot org!   :beerchug:

Mit jelent nekem a Sportfogadas.org?

Kezdeném a legelején. 2010-ben hódította meg a szívemet a fogadás. Először igazából ötletekre, tippekre és szélesebb tudásra vágytam. Sokat olvastam a fórumot, meg akartam találni magamnak a megfelelő stratégiát. Ezenkívül rendkívül inspiráló volt Titti és Pisti is, előbbi a tenisz szakértelmével, utóbbi a duplázókkal. Én is szerettem volna hasonló sikert elérni, de nem találtam a helyemet. Ugyanazt csinálni nem okozott volna örömöt, másra vágytam, elkezdtem az amerikai sportokra figyelni. Megszerettem az amerikai focit, elkezdtem baseball és jégkorong meccseket nézni, amikor időm engedte. Sokat olvastam más, külföldi oldalakat. Többször próbáltam egy saját szisztémára alapozni, ami sajnos nem jött be. Ezután ezt inkább hagytam is. Belemerültem az élőfogadások rejtelmeibe. Ez eleinte szép sikereket hozott, de idő hiány miatt ez is abbamaradt. Azóta sajnos a játékok vonzanak ide leginkább, nem is a pénznyeremény, hanem a megmérettetés, a verseny, a nyeremény másodlagos, emlékeim szerint nem is nyertem még itt. Általánosságban komolyabb nyereményem nem volt, és talán ezért is a sportfogadás iránti szenvedélyem alább hagyott. Most kezd újra éledni, ráéreztem az ízére és már nem a saját ötletek inspirálnak, hanem mások szisztémáját próbálom megérteni, a gondolkodás módot. Soha nem voltak nagy nyereményeim, mindig a biztosat kerestem, lehet pont ezért nem lettem "profi" sportfogadó. Én ennek beismerését köszönhetem a sportfogadas.org-nak, amit köszönök, mivel nem kergetek hiú ábrándokat, hanem igenis a földön ragadtam, több mint 9 éve dolgozom, mellette sportfogadásból csurran-cseppen minden hónapban is.
Arra is rájöttem, hogy a meccs kiválasztása a legfontosabb, illetve a feszes stratégia hozza meg a sikert. Nem tagadom, volt nem kevés bukó fogadásom, még most is van, épp ezért azt is nektek köszönhetem, hogy a tőke soha nem fogy el, és nem fejjel rohanok a falnak és utána "all-in" egy fogadásra vagy kényszerből fogadok tovább.

Szóval köszönöm a Sportfogadas.org köreiben Admin és moderátoroknak, és mellette minden fórumozónak azt, hogy az idejüket az oldalnak, fórumnak szentelve egyengetik a felhasználók útjait, és remélem 10 év vagy inkább 20, 30 év múlva is írhatunk ide.

Ez a 3000. hozzászólásom a fórumon. Nem is lehetne stílusosabb, mint hogy ebben köszönjem meg azt a sok munkát és a sok a köbön türelmet, amit az adminok ennek az oldalnak a működtetésébe belefektetnek.

Örülök, hogy van, hogy itt lehetek, hogy nagyrészt intelligens embereknek a gondolatait olvashatom. (Van néhány idegbeteg is, de hát a tiszta búza közé is keveredik ocsú ;D).

Kívánom, hogy az unokáink is ezen az oldalon beszéljék meg a tuti nyerő tippeket!

Vissza emlékezve a kezdetekre, még a papiros világban "Ica néni"-  ;D ;D lottózójába szombat délelőtt egy illusztris társaság verődött össze , akik kitárgyalták a hétvégi eseményeket, okoskodtak, hogyan is kellene összerakni a nyerőt.
Ez a szombat délelőtt már hét közben elkezdődött, lested a újságot, kerested a híreket,
böngészted a Sportfogadás nevű újságot - mára csak melléklet lett belőle - már, ha hozzájutottál.
Anno a hírek még elég lassan és vontatottan érkezett és nagyon hiányos volt. Egy egy jól informált tipp vagy annak tartott ( :D) kincset ért.

Lett egy nagy robbanás ebben a világban, létrejött az internet, az online világ egyre bővült és elindultak a fogadások ebben a virtuális világban. A hírek, az események bővültek,és a lottózókból kikoptak a szakik.

Belekóstoltam én is az online fogadás világába és magába szippantott. Az előnyeit oldalakon lehet felsorolni ezzel nem foglalkoznék, mert aki használja tudja, aki meg nem,- Raskónét üdvözlöm innen is  :knuppel2: :avid:- annak úgy is mindegy.
A hátránya az számomra az, hogy kikoptam a lottózóból és piszkosul hiányzik a szombat délelőtt, a tippek megvitatása, kibeszélése, a zrika.

Most elértem a lényeghez, nekem a virtuális lottózóm a sportfogadas.org, ahol tippeket lehet adni venni, kibeszélni és információkat keresni.
Még meg is mérettetheti magát mindenki a pénzdíjas versenyeken, ha elég kitartó.
Csak félidőben regisztráltam, azóta is rendszeres látogató vagyok. Nagyon sok jó írás, meglátás kerül közzétételre az oldal által.
Ki mennyit hasznosít belőle, milyen tapasztalatokat szűr le, egyéne válogatja, de ajánlatos végig olvasni mindent.

Elég komplex oldal, megtalálható minden, ami a sportfogadáshoz szükségeltetik.

Köszönet a szervezőknek, résztvevőknek, jó ehhez a közösséghez tartozni.

A 10 éves jubileumi jutalmat majd a 25.-n adnám át, legyen motiváció addig is. ;)

Manapság ha bekapcsolom a gépet, és épp van fenn pénzem valamelyik irodánál (igaz ha nincs akkor is) az első dolgom, hogy feljövök ide elolvasgatom a híreket, elemzéseket, naplókat. Nagyon hasznos oldal, és ami fontos hogy ez már egy közösség is nem csak egy tipportál, vagy fórum.
Szóval szeretnék gratulálni az oldal üzelmetőinek, és kívánok még 10 ilyen évet az oldalnak! :beerchug:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SPF.ORG!

Bár korábbi a regisztrációm,de úgy két éve vagyok itt aktív.Akkor döntöttem el hogy a nagyjából lezárt pókerkorszak (már csak szórakozás szinten maradt meg) után az online sportfogadásban alkotok maradandót (vagy inkább értékteremtőt  ;) ).Mivel volt már sportfogadói múltam úgy másfél évtizeddel korábbról (totó;rendszeres fogadás Szlovákiában) és a póker révén pedig tapasztalatom az online-játékról így csak meg kellett keresnem a legjobb oldalakat amelyek segítségemre lehetnek.És a legjobb és a leghasznosabb a Sportfogadas.org volt és most is az!Két oldal van amire naponta legalább egyszer(de jellemzően többször) ellátogatok:a levelezőm és ez az oldal.
Minden ismerősömnek aki játszik (tippmix  :crazy: )rögtön ezt az oldalt ajánlom.Én magam rengeteget tanultam itt és rengeteg hasznos információhoz jutottam.Köszönöm az oldal megalkotóinak,működtetőinek és sok fórumtagnak hogy a segítségükkel jobb játékos lettem!
Boldog szülinapot és még sok-sok sikeres évet kívánok Nektek!  :beerchug: