Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Köszönetet szeretnék mondani a Magyar Válogatottnak!
"Szép volt fiúk!"
Különösen Nagy Ádámnak, aki a magyar hagyományokat követve "pont nem számított a kipattanóra". Guzmicsnak, aki gólja ellenére otthagyta az embert egyedül 2 méterrel a kapunk előtt az ellenfél támadása közben (vajon lesre akart állítani?)! Valamint Királynak is, aki akkora rutinos öreg róka, hogy elfelejtette, hogy az ilyen labdákat kapu előtti kavarodás esetén kiütjük oldalra és nem próbáljuk meg megfogni VÉLETLEN SE! A kapusiskola elemiében oktatják, valamikor elsőben... Továbbá a csillagoknak is, akik ezt a három hülyét egy csillagállás alá hozták ugyanabban az 1.5 másodpercben.
Csak annyit kívánok nektek, hogy sok hasonló élményben legyen részetek, mint nekem/nekünk általatok. Bár tudom, hogy ez erősebb, mintha leállnék anyázni, de én már csak ilyen rosszindulatú vagyok.
Amúgy volt egy szelóm is. Valahol százezer felett fizetett volna...

Nem úgy szól a mondás hogy magyar focira soha? :)
Ha eddig nem is ezután biztosan

esbjerg mocskos, telibebaszott, retkes kurvái, remélem nem kerültök fel a BL-főtáblára...  :crazy:

Dögöljenek meg a Svédek...remélem az Oroszok beelőzik őket :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Nincs az a szidás, ami kifejezné a litvánok mai játékát... :redchug:

Az elmúlt két hét legérdekesebb eseményei. Úgy érzem, hogy olyan szinten vagyok mérges, és dühös, hogy nem lehet ezt kiadni magadból, ezért ilyen nyugodtan irok.
Az első képen egy félidőben, asszem talán 1.33 körüli szorzóért megtett 6,5 under van. 87' körül kivehettem volna talán 30 centtel kevesebbet a max nyereményemnél, de hát ki lő ennyi idő alatt 3 gólt. Másik meccs szintén ennyiért bejött előtte.
Második képen egy laza 2,5 under látható. Volt mellette még egy ilyen, félidő körül 1-1 volt, végig izgultam érte, bejött. Aztán látom hogy amugy buktam.
Harmadik kép mai, egyszerűen amikor már azt hiszed ilyen az életben többször nem történik meg, akkor olyan simán beszopsz egy ilyet mint a huzat.
Félidő előtt valamivel 7,5 undert tettem 1.83-ért. Erről nem sikerült bet365 shotot lőnöm, mert olyan gyorsan vége lett utána, hogy mire rányomtam már nem volt a listában a meccs.
Ha mindhárom bejön, akkor most 7 egységgel lenne több a számlámon. Az egy hónapra megfelelő profit lenne.

Brávo Lindstedt  :beerchug:

Lassan vissza vonulhatnál a kurva anyádat  :bash:

Jégkorong, MAC-UTE, 2. harmad után 1:1-nél, 1.45 az UTE 1,5 over. Boldogan rámegy 19K a tutira, az idő telik, MAC lő 4 gólt, már írtam a saját anyjukkal való nemi aktusra buzdító sorokat az Újpestieknek, erre 19:55-nél  :redchug: :redchug:, emberhátrányban  :redchug: :redchug:, beütik a második góljukat.
Hát vazze, elment most pár év az életemből. Minek kell nekem ilyenekre fogadni!

#7898 szeptember 11, 2015, 21:49:26, butyi
dögölj meg halep. mi volt ez a semmi amit műveltél?
és kiesett serena, te nyomorék...itt lett volna az alkalom

Mannheim-Schwenningeri szemét csúszómászók, a kurva anyátokat. Mi a fasznak csúszkáltok azon a kibaszott jégen, ha két  harmadban sem vagytok képesek egy kurva gólra sem. Bezzeg az előző meccseiteken min.6-7 mindig volt. Most fogadok rátok, erre a nagy lófasz. Fagyjatok bele a jégbe.

szánalom ez a gladbach!

#7901 szeptember 12, 2015, 01:45:44, Greipel
Granollers, hogy baszódnál meg. A szamurájkardommal vágom le azt az undorító köcsög fejedet, ha nem leszel képes megfordítani a meccset még ez ellen a félkegyelmű Lapentti ellen sem. Ennyi esélyt elszalasztani baszd meg...  :knuppel2: :knuppel2:


Csak kiszoptál a 6-0-ra nyert szett után a korrupt, csaló, kurva patkány anyádat. De ne aggódj, csak idő kérdése, és megtalállak, szóval készülj fel lélekben te buziretek!!!!!!!!!!!!! :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns:

"Nyerhet a Chelsea, mert a két gólos hátrányt már a felére csökkentették" - digisport

Ó hogy mér nem szopjátok le őket már komolyan, alapjáraton egálról indult a meccs bazdmeg. Plusz Sallói megmondja hogy kéne? Honnan tudná az a gyökér. Ennyi ökörséget ami ezen a csatornán megy, inkább a stream.

Nagybánya és Minszk, a kurva anyátokat, hogy nem dobáljátok a gólokat tucatszámra...

broch, a kurva anyádat már te féreg geci holland patkány. Akkora szar vagy elől te fos, hogy inkább cserélnének le...