Coutinho tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Labdarúgás, Törökország: 1.Lig
16:30

Karagumruk - Boluspor
Tipp: 1
Odds: 1.58

A hazai csapat számára fontos mérkőzés ez a mai, mivel még esélyük van megcsípni akár a második helyet is, vagy rosszabbik esetben egy rájátszást érő helyet. Egy mai győzelemmel a 4.helyre ugranának és az említett második hely is lőtávolságba lenne. Egyébként a Karagumruk az Adana Demirspor mögött a második legtöbb gólt szerezte és 13 mérkőzés óta nem találtak legyőzőre.
A Boluspor a kiesés elől menekül, 3 ponttal állnak jelenleg a vonal fölött. Holtversenyben a Keciorengucuval ők szerezték a legkevesebb gólt, szám szerint 26-ot 31 mérkőzésen. Vendég környezetben is pocsék mutatókkal rendelkeznek, 15 meccsen mindössze 10 pontot szereztek. Egyetlen alkalommal tudtak az idei kiírásban idegenben nyerni a Keciorengucu otthonában, akiket előbb említettem egy lapon a Bolusporral, mint a "legimpotensebb" gőlszerző csapat.
Ősszel a Karagumruk idegenben 0-2-re nyert, ma is ilyen arányú győzelmet várok tőlük. Tippem: 2-0

Norkopping - Goteborg  1 (1.60)
Karagumruk - Boluspor  1 (1.58)
-------------------------------------------------------
Norkopping 3-1 Goteborg
Karagumruk 3-1 Boluspor


SOLO tippek: 11/9



Labdarúgás, Anglia:Premier League
19:00

Crystal Palace - Chelsea
Tipp: 2
Odds: 1.50

A Chelsea számára nagyon fontos idén a TOP4-es helyezés, mivel már most komoly pénzeket adtak játékosokért (Werner, Ziyech), ezért a BL indulást erő hely megszerzése kivételesen nagy prioritással bír. A Manchester United nagyon a nyomukban van, hiszen csak 2 pont választja el a két együttest, ami köszönhető az egy héttel ezelőtti Chelsea botlásnak a West Ham ellen. Még egy ilyen kaliberű pontvesztés nem igen fér bele, ezért szerintem alaposan felkészültek a Crystal Palace ellen is. A hazaiak zsinórban 3 meccset vesztettek el, mindezt 0-8-as gólkülönbséggel. A góllövéssel egész szezonban gondjaik vannak, 33 meccsen csak 28 gólt szereztek, amitől csak a sereghajtó Norwich neve mellett van kevesebb találat.
A Chelsea kaliberekkel erősebb csapat, hiába a vendég környezet, szerintem bedarálják a Crystalt. Tippem: 0-3, -1-3

Labdarúgás, Anglia:Championship
19:00

Brentford - Charlton
Tipp: Brentford - 1.5AH
Odds: 1.90

A Brentford parádésan kezdett az újraindulás után, 4/4 győzelem 9:0-ás gólkülönbséggel, pedig nem gyenge ellenfelekkel játszottak (Fulham, West Brom, Reading, Wigan). Lemaradásuk a második helytől 5 pont, ami még behozható, épp ezért minden meccset hozniuk kell, ha szeretnék elkerülni a rájátszást. A Brentford egyébként a leggólerősebb gárda az egész ligában, 73 gólt szereztek 41 mérkőzésen, és mindössze csak 33 gólt kaptak ami szintén a legjobb mutató. Sajnos párszor jött az 1-0-ás vereség, pedig szerintem nem volt olyan találkozó amit ne ők irányítottak volna (najó talán a Leeds ellen nem).
A Watkins-Maupay-Benrahma trió magasan a liga legjobb tamadósora, hárman összesen 52 gólt szereztek ami brutális teljesítmény.
Hazai pályán szintén a legjobbak a ligában, szóval nem kell túl sokat gondolkozni ezen a tippem, a győzelmük borítékolható, mindössze a különbség kérdéses. Minimum két gólos differencia várható, de akár a 3+ is könnyen előfordulhat. Tippem: 3-0

Labdarúgás, Törökország:Super Lig
20:00

Basaksehir - Denizlispor
Tipp: 1
Odds: 1.38

Kár túl sok szót pazarolni erre a tippre, a Basaksehirnek bajnoknak kell lennie, az ilyen könnyű találkozókat pedig könnyedén kell hoznia. Előnyük csak 2 pont a Trabzonspor előtt, pedig szerintem úgy számoltak vele, hogy a Galata ellen pontot/pontokat fognak veszíteni, de 1-3-ra végül győzni tudtak.
Hazai pályán a legjobb a ligában a Basaksehir, mindössze 1 vereséget szenvedtek, azt is a 2.fordulóban a Fenerbahce ellen.
A Denizlispor nem egy világverő együttes, az újraindulás óta 3 vereség és egy remi a mérlegük, 3:9-es gólkülönbséggel. Pár napja hazai pályán kaptak egy ötöst az idén nem túl meggyőző Besiktastól, szóval nem igazán tudom elképzelni, hogy ne vereséggel távozzanak ma Isztambulból.
Tippem: 2-0, 3-0

Labdarúgás, Finnország: Veikkausliiga
17:30

TPS - Ilves
Tipp: 2
Odds: 1.85

A TPS egy évet töltött a másodosztályban, de sikerült gyorsan visszajutniuk. A keretet elnézve az idei cél a kiesés elkerülése, merészebb álmaik nemigen lehetnek.
A Ilves évek óta a finn liga meghatározó alakja, idén pedig akár az áttörés is összejöhet nekik. Az első meccsen nagyon jól játszottak, igaz kaptak 3 gólt, de nekik sikerült 4-et berámolni a Mariehamnnak. Igazából ha 8-at rúg az Ilves a Mariehamn egy szót sem szólhat, mivel kis túlzással egykapuztak a srácok. 28 alkalommal lőtt kapura az Ilves amiből 20 kaput is talált. Ha a helyzetkihasználásban és a védekezésben javulnak komoly eredményeket érhetnek el.
Utolsó 4 egymás elleni találkozójukat egyaránt az Ilves nyerte, most sem számítok más eredményre. Tippem: 1-3

Labdarúgás, Spanyolország: LaLiga
22:00

Celta Vigo - Atletico Madrid
Tipp: Atletico Madrid nyer és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 5.50

Leginkább az odds tetszett meg, 5.50 egy elég esélyes kimenetelre abszolút nem rossz üzlet. A Celta Vigo nem remekel idén, ezt a Mallorca elleni 5:1-es múlt heti zakó is jól mutatja. Mindezek ellenére nem rossz csapatról van szó, egyszerűen nem jön ki nekik valahogy a lépés. A Barcelona ellen azért megmutatották, hogy nem teljesen reménytelenek, 2:2-es remit játszottak a bajnoki címért küzdő Barca ellen.
Az Atletico a szokásos 3.helyet idén is szívesen megszerezné, ehhez pedig kelleni fog minden egyes pont, mivel a Sevilla szorosan a nyomukban van. A leállás előtt csak a 6. helyen álltak ha jól emlékszem, de 5 győzelemmel és egy remivel nagyon szépen feljöttek a dobogóra.
A Celta Vigo egy gólra jó lehet, de az Atletico nagyon jól tudja hogyan kell az ilyen meccseket meggyerni, szóval én egy klasszikus Tico meccset várok, ahol egy gól különbséggel verik az ellenfelet. Tippem: 1-2, ami 9.50-es oddson szintén megér egy kis aprót ;)

Labdarúgás, Spanyolország:LaLiga
2020.07.08., 20:30

Getafe - Villareal
Tipp: Getafe 3.5 büntetőlap felett
Odds: 2.25

@oakland23 kollégától inspirálódtam ennél a tippnél, ő a meccsre vár több, mint 6 lapot. A Getafe a legdurvább csapat jelenleg nemcsak Spanyolországban, hanem az összes topligát figyelembe véve. 120 sárga és 3 piros lapot gyűjtöttek be, ami rendkívül magas szám. A Villareal is hasonló csapat volt nem olyan régen, és azért mostanság is meg-meg villantanak ebből valamit.
Mindkét csapat feláldozta a hétvégi meccsét erre az ütközetre, szóval valószínűleg lesz itt adok-kapok bőven. Sok szabálytalanságra számítok, a Getafe 4 lapot szinte biztosan begyűjt. 2.25-ös oddson ez ajándéknak néz ki.

Crystal Palace - Chelsea  2 (1.50)
Basaksehir - Denizlispor  1 (1.38)
TPS - Ilves 2  (1.85)
Brentford - Charlton  1 -1.5AH (1.90)
Celta Vigo - Atletico Madrid  2 GG (5.50)
----------------------------------------------------------------
Crystal Palace 2-3 Chelsea
Basaksehir 2-0 Denizlispor
TPS 0-1 Ilves

Brentford 2-1 Charlton
Celta Vigo 1-1 Atletico Madrid


SOLO tippek: 16/12

Japán J1 League

Hiroshima - Oita
Tipp: 1
Odds: 1.85

A Hiroshima két 3:0-ás győzelemmel kezdett a Kashima és a Vissel Kobe ellen, pedig ez a két csapat az élmezőnyhöz tartozik évek óta. Az Oita lényegesen gyengébb ettől a két együttestől, szóval számomra nem kérdés, hogy ezt is behúzza a Hiroshima.
Tippem: 2-0

Japán J1 League

Nagoya - Gamba Osaka
Tipp: 2.5 over
Odds: 1.53

Amikor ez a két csapat találkozik, szinte garantált a góleső. Hihetlen, de az utolsó 10 egymás elleni meccsükön összesen 43 gól esett, ami meccsenként egy laza 4.3 gólos átlag. Egyszer volt 6 gól, ötször 5 gól, kétszer pedig 4. Nemsemmi statisztika. A mindkét csapat szerez gólt opció zsinórban 12 alkalommal jött, szerintem nem ma fog megszakadni ez sem.
Minimum 3 gólt várok, de a bátrabbak akár nagyobb határt is bepróbálhatnak.

Olaszország: Serie A

Bologna - Sassuolo
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.44

Nálam ez a tipp a nap tippje, de sajnos a bukiknál is, mert nem túl jó oddson adják a gólváltást. Mindkét együttes híres az adok-kapok meccseiről, jó támadósorral rendelkeznek, ellenben a védelmük sok esetben csak dísznek van pályán.
A Bologna 43:47-es gólkülönbséggel áll, míg a Sassuolo 55:52-ővel. Nem igazán van olyan meccs ahol megússzák a csapatok kapott gól nélkül, viszont az is ritka, hogy ne rúgnának legalább egyet.
A formára sem lehet panasz egyik oldalon sem, mindkét csapat pontokat lopott pl. az Inter ellen, a Sassuolo utolsó 4 meccsén összesen 13 gólt szerzett (bár 9-et kapott is).
Minden adott a gólváltáshoz, reményeim szerint már az első félidőben zöldülni fog a tipp.

Idézetet írta: Coutinho Dátum július 08, 2020, 11:53:19
Japán J1 League

Nagoya - Gamba Osaka
Tipp: 2.5 over
Odds: 1.53

Amikor ez a két csapat találkozik, szinte garantált a góleső. Hihetlen, de az utolsó 10 egymás elleni meccsükön összesen 43 gól esett, ami meccsenként egy laza 4.3 gólos átlag. Egyszer volt 6 gól, ötször 5 gól, kétszer pedig 4. Nemsemmi statisztika. A mindkét csapat szerez gólt opció zsinórban 12 alkalommal jött, szerintem nem ma fog megszakadni ez sem.
Minimum 3 gólt várok, de a bátrabbak akár nagyobb határt is bepróbálhatnak.

31' 2-1 :D

Sokat nem kellett izgulni ;)

Olaszország: Serie A

Atalanta - Sampdoria
Tipp: Atalanta nyer, több mint 7 szöglet, több mint 1 gól a meccsen
Odds: 1.66

Az Atalanta 5/5 győzelemmel "rajtolt" a szünet után, 13 gólt szerzett 5 gólt kapott, és 1 pontra megközelítette a 3.helyen álló Intert. Ennél jobban nem alakulthattak volna a dolgaik, most pedig nincs más hátra mint ezt folytatni.
Olaszország "csodacsapta" 30 mérkőzésen 83 gólt szerzett, ami magasan a legtöbb, bár azért 39 alkalommal kapituláltak is.
Gólokat várok, Atalanta győzelmet, és lesz szöglet is szép számmal.
Tippem: 3-1

LIVE:

75'
Alanyaspor 2-1 Galatasaray
Tipp: X2
Odds: 3.40