csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában


#10815 szeptember 12, 2015, 17:57:58, csabax
Hertha Berlin - VfB Stuttgart

Tipp: Hertha Berlin  :great:
Odds: 2.50
Fogadóiroda: bet365


Hazai győzelmet tippelek. Természetesen azért is, mert szurkolok Dárdai Pál edzőnek, hogy jól szerepeljen a csapata, de - mondjuk - azért talán még inkább remélek berlini győzelmet, mert jelentős kapusgondok vannak a vendégeknél.

Már nem csak az jelent problémát, hogy az ausztrál Mitchell Langerak továbbra is sérült, hanem az is, hogy cseréje, a lengyel Przemyslaw Tyton eltiltást kapott az előző fordulóban begyűjtött piros lap miatt. Ez azt jelenti, hogy a vendég VfB Stuttgart harmadik számú kapusa, a 21 éves Odisseas Vlachodimos lesz a portás a Hertha elleni mérkőzésen. A vendégek gondja lehetőséget jelent a berliniek számára. Illene a hasznukra fordítani. Schieber és Allagui hiányában várhatóan Kalou és Stocker lesznek a hazaiak gólfelelősei, de ebben a cseh Darida és a japán Haraguchi is besegíthet majd Dárdai Pali csapatának.

Három forduló után a középmezőnyben (10. hely) foglal helyet a Hertha, van már 4 pontja, és jelenleg 1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, valamint 3-4-es gólarány a mérlege. Mindenképpen motivációs tényező az a dolog, hogy nincs még hazai győzelme a berlini gárdának, s bizony ideje volna már otthon is nyerni. Ez elvileg könnyen kivitelezhető, hiszen az eddigi mindhárom bajnokiját elbukó, s így az utolsó előtti helyen álló (gólarány: 4-10) VfB Stuttgart lesz az ellenfél. Nyilván leginkább Harnik és Gentner lesznek a stuttgartiak gólfelelősei, de nem szabad elfelejteni, hogy gyenge a vendégek védelme, s a kezdőkapus cseréjének a cseréje fog állni a kapuban. Bízom a hazaiak győzelmében.

Hiányzók: Allagui, Schieber és Ben-Hatira, illetve Langerak és Tyton.

Tipp: Hertha Berlin.

#10816 szeptember 12, 2015, 21:15:25, csabax
Eintracht Frankfurt - FC Köln

Tipp: Eintracht Frankfurt  :great:
Odds: 2.25
Fogadóiroda: bet365


Nagyon valószínű, hogy szoros és izgalmas csata lesz ez a párharc, melyben én a hazaiak győzelmére voksolok. Mindkét gárda jó passzban van, mindkettő jól kezdte a bajnokságot, így várhatóan ádáz lesz a küzdelem. A vendégcsapat még veretlen ebben az idényben, de a hazaiak is csak a nyitófordulóban kaptak ki az élcsapat Wolfsburgtól, s azóta felfelé ível a formájuk.

A kölniek egyelőre ott vannak a "nagyok" mögött a 4. helyen, de a frankfurti együttes sincs gondban a jelenlegi 8. helyével. Mindössze 2 pont választja el egymástól a két csapatot, tehát hazai győzelem esetén helycsere lesz, s előrébb kerül az Eintracht. Már önmagában ez is motivációt jelenthet, de az talán még inkább, hogy a Bundesliga tavalyi gólkirálya, Alexander Meier visszatért sérüléséből. Valószínű, hogy egyelőre nem a kezdőcsapatban, hanem csak a kispadon kap helyet a gólgyáros focista, de már az is rengeteget jelenthet a társaknak, hogy - ha szükség van rá - bármikor beállhat játszani. Egyelőre valószínűbb, hogy Castaignos és Seferovic lesznek a hazaiak csatárai, míg Hasebe, Aigner és Reinartz szokásos helyükön, azaz a középpályán fognak tevékenykedni.

Nem kizárt, hogy semmit nem fog kockáztatni a vendégcsapat, hanem a védekezés lesz első számú feladat, s ha úgy adódik, hogy lehet majd kontrázni, akkor azt fogja tenni. Nem lenne meglepő egy 1-4-5-1-es felállás, ahol Zoller lenne a visszább vont játékos vagy helyette játszana valaki más, s egyedül csak Modeste volna az előretolt csatár.

Tényleg nem ígérkezik hazai diadalmenetnek a találkozó, s bizony sokkal inkább háromesélyes a dolog, mint ahogyan én szeretném, de mivel fociban nem igazán szeretek döntetlenekre fogadni és hajszálnyival esélyesebbnek vélem a hazai gárdát, kockáztatok és arra tippelek, hogy nyerni fog az Eintracht.

Hiányzók: Anderson, Kittel és Chandler, illetve Mavraj.

Tipp: Eintracht Frankfurt.

#10817 szeptember 11, 2015, 20:17:32, csabax
Austria Lustenau - A. Salzburg, 1.5 gól felett  :great:


#10818 szeptember 11, 2015, 20:52:58, csabax
Sittard - Dordrecht, 1.5 gól felett  :great:


Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 11, 2015, 18:33:16
Austria Lustenau - A. Salzburg, 1.5 gól felett  :great:
89. perc: 0-2



Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 11, 2015, 11:45:23
FC Eindhoven - Almere City FC, 1.5 gól felett  :great:
FC Den Bosch - Helmond Sport, 1.5 gól felett  :great:

Nyereményszorzó 1,37

40. perc: 2-0
77. perc: 1-1


#10824 szeptember 12, 2015, 18:51:36, csabax
Lyon - Lille

Tipp: 1.5 gól felett a Lyon  :noway:
Odds: 2.20
Fogadóiroda: bet365


Ugyan érzékenyen érinti a hazaiakat, hogy a játékmester Nabil Fekir (aki gólt szerzett a válogatottban a 3-4-es eredménnyel zárult Franciaország-Belgium mérkőzésen) súlyos térdsérülést szenvedett és 6 hónapos kihagyás vár rá, ám még így képesnek tartom a Lyont, hogy egy gólnál többet szerezzen a Lille elleni meccsen.

Szerintem addig nincs nagy gond a hazaiaknál, amíg Lacazette, Valbuena, Gonalons és Yanga-Mbiwa ott vannak a pályán. Márpedig ők játszani fognak. A vendég Lille eddigi játékáról nem nagyon tudok mit mondani. Amolyan semlegesnek tűnik az egész, azaz nem nevezhető jónak, de igazából rossznak sem. Még nem lehet tudni, hogy a középmezőnyből merre indul el a csapat: fel vagy le? Ez egyelőre még a jövő zenéje. Majd meglátjuk. Vagy nem.

Mindenesetre a tippem szempontjából nagyon jó lenne, ha a vendégek nigériai válogatott kapusa, Vincent Enyeama nem fogna ki túlságosan jó napot. Nem bánnám, ha legalább kétszer-háromszor-négyszer mellényúlna a labdának, esetleg aláfutna néhány beadásnak, satöbbi, undzovájter. Ez biztosan jót tenne a lelkiállapotomnak.

Még akár külső segítség nélkül is esélyesnek tartom arra a Lyont, hogy egynél több gólt szerezzen hazai pályán, de ha Enyeama is segítene ebben, akkor nagyon megköszönném. Nem számítok gólzáporra, hiszen a Lille mérkőzésein újabban nem potyognak a gólok, így inkább csak 2-1-re tippelek, bár az is igaz, hogy ha jó formában lesz a Lyon, akkor akár 3-4 hazai gól sem elképzelhetelen.

Hiányzók: Nabil Fekir, Grenier, Fofana és Darder, illetve Frey, Beria és Boufal.

Tipp: 1.5 gól felett a Lyon.


0-0

#10825 szeptember 12, 2015, 17:52:42, csabax
Norwich - Bournemouth

Tipp: 1.5 gól felett a Bournemouth  :noway:
Odds: 2.62
Fogadóiroda: bet365


Arra tippelek, hogy egy gólnál többet fognak szerezni a vendégek. Leginkább azért tippelek így, mert nekem úgy tűnik, hogy még benne van a vendégcsapatban az újoncok bajnokság eleji lendülete. Ezzel nyilván a hazaiaknak sincs gondjuk, de az a helyzet, hogy most én inkább a vendégekre voksolnék.

Ebben az idényben eddig kétszer játszott otthonától távol Bournemouth, de már így van 4 idegenben szerzett gólja. Igaz, hogy az a 4 találat mind egy meccsen született (West Ham United - Bournemouth 3-4), s egyetlen gólt sem sikerült szerezni a Liverpool stadionjában rendezett bajnokin, ám az igaz, hogy az utóbbi meccsen vendégrészről tapasztalt góltalanság főleg a szerencse hiányának és nem a Pool jó védekezésének tudható be. Ha azon a meccsen csak egy kicsivel is több mázlija lett volna az újonccsapatnak, minden bizonnyal Liverpoolban is tudott volna gólt szerezni.

Úgy vélem, hogy sem a mellékszereplő hátvéd (Mings), sem pedig a nem túl fontos középpályás (Gradel) hiányzása nem fog majd olyan pótolhatatlan veszteségnek bizonyulni a vendégek számára, hogy ne legyenek képesek egynél több gólt szerezni idegenben. Természetesen teljesen reális az is, hogy a Bournemouth úgy szenved majd vereséget idegenben, hogy még csak gólt sem lesz képes szerezni, de nagyon remélem, hogy ez nem fog megtörténni. Már csak azért is optimista vagyok, mert hazai pályán sem tűnik acélosnak a Norwich. Eddig két meccset játszottak hazai környezetben a Kanárik, de már úgy is 4 kapott gólnál tartanak, hogy még egyetlen nevesebb együttest sem fogadtak otthon.

Hiányzók: Whittaker, illetveu Mings és Gradel.

Tipp: 1.5 gól felett a Bournemouth.


3-1


#10827 szeptember 12, 2015, 17:25:15, csabax
FC Ingolstadt - Wolfsburg 2  :noway:


#10828 szeptember 13, 2015, 01:18:45, csabax
Hannover - Borussia Dortmund, 1.5 gól felett a Borussia Dortmund  :great:
Juventus - Chievo 1  :noway:

Nyereményszorzó 1,91


44. perc: 1-2
1-1

Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 12, 2015, 15:03:40
FC Ingolstadt - Wolfsburg 2  :noway:
Ez az élő fogadás - a 2. félidőben - kozmetikázott a dolgon:

FC Ingolstadt - Wolfsburg 1X  :great: