Európai Kosár Fogadások 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#150 május 03, 2015, 06:57:08, Forfar-25
1x __ Panathinaikos - Olimpyakos  @   1.70      66 - 77

Az Unicaja továbbra is jó eséllyel pályázik az "Év legszánalmasabb csapata" címre, de legalább hétről hétre jókat lehet rajtuk röhögni.  :D :D

Egy olyan csapat, ami idén már megverte idegenben a Lietuvost és a Neptunast is, hogy képes hazai pályán egy totál megnyert meccsen egy nála jóval gyengébb csapat ellen az utolsó negyedben mindössze 4 pontot dobni (4-25), így kikapni végül simán? Igen Pieno Zvaigzdes, rólatok van szó...

Vicc ez a Real, nem először nyertek már ilyen mákkal a szezonban, de van egy sejtésem, hogy nem is utoljára  :D. Egyébként jó kis oddsokat lehetett fogni a meccsen, a Real szinte végig 2 felett volt, a végén még 4 fölé is ment az odds. Tiszta színjáték az egész amúgy.

#154 május 11, 2015, 12:29:01, Greipel
Idézetet írta: Greipel Dátum május 10, 2015, 13:53:41
Vicc ez a Real, nem először nyertek már ilyen mákkal a szezonban, de van egy sejtésem, hogy nem is utoljára  :D. Egyébként jó kis oddsokat lehetett fogni a meccsen, a Real szinte végig 2 felett volt, a végén még 4 fölé is ment az odds. Tiszta színjáték az egész amúgy.

A videó végén látható, mi is történt :D :

https://www.youtube.com/watch?v=bOhHrPuMTvU

Most komoly hogy belenyúlok az idei második idegenbeli Bilbao sikerbe, és a nagyon ritka hazai Pamesa buktába? Megtettem hátránynál hendivel, de csak nő a különbség bónuszban is  ???
Tud valaki valamilyen okoskodásról a háttérben, vagy csak ilyen napjuk(napom) van?

Érdekes ez a szlovén bundabajnokság is. Sem az Olimpija, sem a Krka nincs a döntőben. Mintha a görögöknél nem az Olympiakos és a Panathinaikos játszaná a döntőt.

Belenyúltál Alex a bundába. Szétnéztem pár oldalon, de sehol sem találtam arra utaló jelet, hogy itt a Bilbaonak kellett volna nyernie (sérülések stb.). Szép okosba leadta a Valencia, de az is lehet, hogy megnézték mit tud a leendő rájátszásbeli ellenfél (bár ezt kétlem).

#158 május 17, 2015, 21:54:39, Greipel
Gyerünk Real, meg kell, hogy csináljátok!

Végre sikerült! Sokkal jobbak voltak. Jaycee és Nocioni elképesztőt játszottak. Spanoulis pedig teljesen ki lett kapcsolva a játékból. :)

Játszi könnyedséggel verte a Laboral a bolygó legjobb kosárcsapatát.  :ok: Jó előjel ez a playoffra.

Ekkora lúzer csapatot, mint a Bilbao, nem sokat láttam még. A továbbjutás a tét, 1 pont hátrány, 24 mp a végéig, ők támadnak, de kb mint az amatőrök nem elég, hogy idióta módon elszórakozzák, amikor a Valencia 10-zel a vége előtt leszedi a lepattanót, ezek a szerencsétlenek meg nem ütnek oda, hanem hagyják lepörögni az órát. Ki is estek így. Ez kész.  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ezek sem álltak sorban, amikor az észt osztogatták.  ;)

Csak most látom, hogy a Zalgiris kisöpörte a Lietuvos Rytast a litván döntőben. Eléggé szánalmas az utóbbiakra nézve, mit ne mondjak. Ekkora különbség közel sincs a két csapat közt.

Lol, mi történt a magyar csajokkal? Plusz 11-es hendi is volt a svédekre, de el voltam foglalva Ciliccel... Most nézem ez csúnya lesz így, 4. negyed több mint 5 perc után 0-12.  ???


Hali! Ma  19.00h Női kosár EB  Szlovákia-Magyarország  2.50  1.60
   
Szerintetek megint kikapunk?

"Ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott nem juthat tovább a csoportjából, és bár még hátra van egy mérkőzés Szlovákia ellen, ez már nem oszt, nem szoroz."

Szlovákiának nem kell már a győzelem?