SPF Válogatott Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hajrá válogatott remélem sok zöld gólt lőttök majd és nem lesz piros lap:D
Amugy nagyon jó ötletnek tartom.:)

Hamarosan jönnek az újabb tippek!  :beerchug:

Én is rendesen beégtem azzal hogy mind2 tippem elment!
Az Anzsi Mahacskala ötödjére is félidő 0-0át játszott(ezért kell most hétvégén is nyomni újra), a Vasas meg csodamód csak egyet kapott a Fraditól.. (nem ez volt a fő tipp hanem egy izlandi kupameccs,aminek elnéztem a dátumát és már pénteken lejátszották,szombat reggel meló előtt gyorsban kellett keresnem helyette mást,meg is lett a kapkodás eredménye! A héten szabin vagyok,így lesz időm kibogarászni a tényleg legerősebb tippeket!)
Idézetet írta: oakland23 Dátum április 01, 2012, 19:09:34
Ahogy mondani szokták, minden kezdet nehéz  :)
Geci PSV ahhoz képest, hogy a 9. percben már ment 1-0-ra, épphogy 2-0 lett a vége. Gondolkodtam, melyik holland 'nagyot' vegyem overbe, erre mind jött, csak a PSV nem.

Üdv

Tud valaki valamit a tippek rendszerességéről ??
Csak megkérdem mert 5 percenként frissítgetek hátha..!!
Az ötlet kiváló szerintem a a minőség is az lesz!  :beerchug:


Láttam, hogy a tippeknél oda van írva a tippelő mellé a tipptalálat százalékos aránya. Szerintem célszerűbb lenne ezt valami más mutatóban kifejezni, mivel lehet, hogy valaki 4 tippből 3-at eltalált, azaz 75%-ban jól tippel, de még ezzel is simán veszteséges tud lenni, pl ha 1.30 az összes megtippelt eredmény oddsa.

Lord +1!
Arról nem is beszélve, hogy lehetne valami odds minimum. Például a foci kimenetel 1.3 alatt felesleges, hiszen egy 1.5 overral már gyakorlatilag ugyanott vagy.  Ettől függetlenül még lehet jó a tipp, csak feleslegesen nagy a kockázat az ár/érték aránnyal szemben.

egyetértek, bármikor összehozok egy 9/10-es találati arányt, mondjuk 1.05-ös oddsokkal.
persze ezek is jók, ha valaki 10-20 ezret dob fel, de a legtöbbeknek nincs ennyi pénze.

Egyetértek az előttem szólókkal.Azt gondoltam hogy majd olvashatok itt viszonylag jó szorzókkal(1.8 , 1.9 felettire gondolok) jó tippeket.Első héten is a szorzó arány olyan 1.45körül volt a találati meg 56-60között.
Felreértés ne essék essék ezt most jóindulattal írom ,de  úgy tűnik mintha ez a válogatott azokat az embereket célozná meg tippeikkel akiknek alapból is van egy viszonylag nagy összegük fogadni így nekik tökéletesek a kis szorzók, de például mit kezdjen egy olyan ember a tippekkel akinek mindössze 200 vagy 300 ft-ja van fogadni.Ki kell válogatni még ezek közül a tippek közül is a jobbakat hogy talán egy 1000ft összejöjjön a pénze és már ahhoz is minimum 4helyes tipp kéne.
Jó kezdeményezés meg tetszik is az ötlet és sok sikert hozzá a következőkben is.

Idézetet írta: Pozzato Dátum április 08, 2012, 11:34:45
Azt gondoltam hogy majd olvashatok itt viszonylag jó szorzókkal(1.8 , 1.9 felettire gondolok) jó tippeket.Első héten is a szorzó arány olyan 1.45körül volt a találati meg 56-60között.
Ez meg szerintem nem 1,45 mert ahogy ez le lett írva követelmény is van a válogatott tagjai számára, amit idéznék is:
,,A csapat tagjai vállalták, hogy tartják magukat az általam kért minimum oddshoz, ami 1.95.
Ehhez legfeljebb két eseményt használhatnak. Ebből következik, hogy az ajánlott tippek száma 8-16 között fog mozogni"     --> tomiszi - bemutató II. rész!
Meg ezekből a tippekből lehet összerakni egy egész jó kis oddsot ha már csak a felét megtesszük/megteszi valaki.
A lényeg válogatni kell kinek mi tetszik meg a tippsorból.

Idézetet írta: mario1012 Dátum április 08, 2012, 17:10:47
Ez meg szerintem nem 1,45 mert ahogy ez le lett írva követelmény is van a válogatott tagjai számára
Ez meg szerintem nem ígyvan.Kicsit félreértettél.Szóval egy esemény átlagszorzója 1.45 tehát a 16meccs minden egyes eseményére jön ki ekkora szorzó(magyarán olyan mintha mindegyik meccs szorzója 1.45-1.50között mozogna).Egy tippelő két eseményénél meg még jó hogy megvan az 1.90es szorzó.

Lorddal teljesen egyet értek.

Szerintem se fejez ki túl sokat az, hogy valaki különféle odds-okból hány %-ot talált el, mert lehet az 1,2-t hozza, de a hozzátartozó 1,7-et meg nem. Ettől a kombi még elúszik és összességében -1 tétnél van. Ennek később lesz jelentősége amikor azt látja valakinél az ember, hogy 70%-ban jól tippel és attól még a szelvényei 2/3-a elmehet és veszteséges az illetőt követni.

Amúgy a kis odds-okkal nincs semmi baj szerintem. Ha a tippelő úgy érzi, hogy ő biztosabb szelvényt tud összetenni 2 db 1,4-1,5-ösből, mint egy 2-es odds-úból, akkor lelke rajta. A lényeg a végeredmény és az, hogy megtéve a tippeket 1-2-x hónap végén az adott tippelő(k) mekkora profitot tudnak felmutatni. Ezért is kéne valami univerzálisabb mértéket bevezetni erre mint a találati százalék.

Tényleg nagyon kicsik az oddsok és ahogy eddig nézem mind2x kb .20%-os veszteség lett a vége szimplákkal számolva. De hátha majd beindul sok sikert :)

Olyat nem lehetne megvalósítani hogy legyen egy kis tétes tipp ami olyan 1.5-1.4 alatti lenne meg lenne egy 1.9-2 feletti odds is hogy az embereket tudjanak válogatni.

1,50 körüli oddsokkal szerintem nincs baj,nagyon jó kis oddsok azok! 1,20 alattit nem hiszem hogy túl gyakran láttok!
A találati arány tényleg elég relatív,és ezt nem azért mondom mert nekem a rosszabbak között van  :)
kölföldi oldalakon egységnyi tétre hozott nyereséggel számolják a tippadók teljesítményét.
pl.: Total Yield : -2.37566 %
Total Profit : -17.96 Units
This Month : + 25.36 Units

De a kétkedők és tippeket kritizálók számára írom: a kezdeményezés nagyon egyedi,és nagyon jó!
Tomiszi úgy szedett össze minket hogy tényleg teljesen más vonalat képvisel mindenki!
Nagyon sok sportágat fedünk le! Nincs tele foci és tenisz tippekkel a téma! Színesedik kosárlabdával,röpivel,sznúkerral,krikettel,de ugye még evezés is volt benne!
Az hogy 3 hét alatt még hogyan teljesítünk semmit nem jelent! Nagyon kicsi a mintavétel!
Fogadóként tudjátok hogy simán van olyan hogy zsinórban 5 tipp elmegy,még ha oda is figyelsz,de aztán jöhet ugyanannyi egymás után! Fogadjátok meg a számotokra szimpatikus tippet,amivel ti is együtt tudtok érteni,vegyétek erősítésnek! Sok nyerő tipp lesz még itt!