Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Proxyi Dátum június 04, 2016, 16:34:08
Ritkán írok ide, de most remélem Webstergeci seggbebasz téged szárazon 4 kopasz kancigány hazafelé

Nevetséges volt ez a szerencsétlen. Volt zsinórban vagy 3 köre mikor ilyen 40-50 közötti átlagot hozott. Ennyit még én is hoztam múltkor edzésen!!!  :bash: :bash: :bash: :noway:

#8956 június 05, 2016, 16:27:44, Pozzato
Mindig is utáltam a franciákat, de remélem te retkes Thibaut Pinot lebuksz doppinggal vagy buksz lejtmenetben a tdf-en első helyről, mert egy szarfaszú senkiházi vagy. Amikor ellened fogadok, szinte tuti, hogy szakaszt nyersz vagy elviszed a fogadásom, de ha rád rakom a tutit, akkor bazdmeg lassabban mész, mint én részegen hazafelé a kocsmából. Rohadjon rád az összes eltett befőtt, te selejt. 17. hely...   Nem, hogy első hely, hanem még dobogó sincs meg, úgy, hogy másfél hónapja aláztál mindenkit egy kronón és a hegyeken.

Anderson/Thornton rohadjon le a fakezetek. :twak_125:

Elmehet a bús picsába a magyar női röplabda válogatott, hogy hazai pályán (Nyíregyházán) 1500-2000fős közönség előtt képtelen egy kibaszott szettet is nyerni Románia ellen mikor mi voltunk az esélyesebbek.
Hányszor megfogadtam már, hogy kerülni kell a női sportokat te jó ég...

A fene vinné el,aki kitalálta ezt a meccs közbeni cash outot.Fogadok teniszre,3:0-ra vezet Oh Chan rátettem,nyeri az első szettet,látom ellenfél aki a favorit hozza a szerváját majd brékeli nullára,persze beparázok és gyorsan kifizetem,hatalmas veszteséggel természetesen,de kár volt,mert 6:3-ra hozta,a nagy nyeremény helyett jött a semmi,szuper. :bash:

Idézetet írta: fili76 Dátum június 07, 2016, 08:38:35
A fene vinné el,aki kitalálta ezt a meccs közbeni cash outot.Fogadok teniszre,3:0-ra vezet Oh Chan rátettem,nyeri az első szettet,látom ellenfél aki a favorit hozza a szerváját majd brékeli nullára,persze beparázok és gyorsan kifizetem,hatalmas veszteséggel természetesen,de kár volt,mert 6:3-ra hozta,a nagy nyeremény helyett jött a semmi,szuper. :bash:


Jártam én így is,nem is egyszer, 20 ezer körül buktam az egyik esetben. Azóta ha nagyon veszni látszik a meccs sem veszem ki,inkább eljövök a géptől jó messzíre,kezemet lekötözöm    ;D



Szép kis csali volt... Baszd szájba a jó kurva anyádat Glasspool! LOSERPOOL!!!!!!

Gimeno-Traver te rohadt nyomorult, 2-5-ről visszajössz a TB-ben, 6-5-re vezetsz, fogadóként SZL, majd 6-7-nél kilövöd a labdát az űrbe a T-vonalról? Remélem élve megfőznek, mint egy homárt, te rohadt faszszopó!!!!!!!!!

HALORT> VAGY, ÉRTED????????????? HALOTT!!!!! TE SZEMÉT TETŰ!!!!!SZERVÁL A MECCSÉRT, 40-40-NÉL NEMEs EGYSZERŰSÉGGEL MELLÉ ÜT A LABDÁNAK. ::DDDDDDDDDDDDDDD Utána perzse sima brék, hogyne... Végig minibrék előny a tb-ben, simán visszaadja, majd 6-5-nél neme egyszerűséggel üt egy KH-t... Na tudod ki hiszi el...

Spanyol - Grúzia 0-1 a 63' percben, én meg over 4,5 gólra fogadtam  :bash:
Spanyol köcsögök, szopjanak ki - most már azt mondom  :cya:

Spanyolok! Anyátok szopja a szaros faszotokat miután seggbekúrtátok őket! Miattatok kiestem az MT-ből.  :segg:

Hogy nyugodtan alhassak, én is elküldöm a spanyolokat a tetves kurva anyjukba, remélem nem érnek oda az EB-re, emellett a Zvezdás tetűládák is pusztuljanak el, amiért a Kombank Aránéban leszopatta őket minden idők egyik leggyengébb Partizanja. Kurva életbe. :noway:

1,10 Albot szett és brékelőny 4-3 40-15, 3. szett 2-szeres brékelőnyről, 4-5 A-40-nél kb 1 méterről beleverve a hálóba, egy 500. junior ellen, aki idén 1 meccset játszott salakon, azt is tegnap Dustov ellen, ahol tudjuk mi volt. Idefigyelj te szőröstalpú rohadt geciláda, kiláncollak egy oszlophoz és a szart is kiverem belőled te rohadt görény. MI A KURVA ANYÁDAT KÉPZELSZ TE MAGADRÓL? AZT HISZED, SENKI SEM LÁTTA, AMIT MŰVELTÉL?  :bash: :bash: :bash:

Konta te ocsmány kapafogú bányarém dögölj meg kínok között!!!!!!!

cilic a jó kurva anyád hogy egy hobbista 40 éves seggedbe teszi a faszt te rohadék!!!